Şimdi Ara

KIZ ARKADASIMIN ANNESI YEMEGE DAVET ETTI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 aydır cıktıgım ve de gelecek planlarım olan kız arkadasımın annesı benı yemege cagırdı napcam ben ya off ne goturmelıyım yanımda yardıımmm
    ( bu arada yaş 24 )

• yardım edecek benım durumumu yasamıs kımse yokmu yaw korkuyorum
  • 20 ay olmuş.Zamanı gelmiş artık eline bi çiçek bi çikolota al git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

20 ay olmuş.Zamanı gelmiş artık eline bi çiçek bi çikolota al git.
    eminmisin yaşının 24 olduğuna? 24 yaşındaki bi insan böyle bir topic açmazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sncroque

Alıntıları Göster
    insanın söz konusu sevgilisi olunca hertürlü topic açar

Çiçek yeterli bence çikolataya gerek yok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sncroque

IP soruşturması yaptım, doğru söylüyor. 20 aydır çıktıkları da doğru. Fakat annesi çağırmamış görünüyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

orjınal bır fıkır duyarım dıye sormustum evladım

kac kere 24 oldunda topıc actın acaba nerden bılıyorsun boyle topıc acılmayacagını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbittenzone -- 16 Temmuz 2008; 23:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbittenzone

quote:

orjınal bır fıkır duyarım dıye sormustum evladım

kac kere 24 oldunda topıc actın acaba nerden bılıyorsun boyle topıc acılmayacagını?

Alıntıları Göster
    süper durum valla,kıskandım şimdi seni çiçek ve çikolata en makbulu,hayırlısı olsun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

IP soruşturması yaptım, doğru söylüyor. 20 aydır çıktıkları da doğru. Fakat annesi çağırmamış görünüyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

//ip config all komutu yapınca annesinin çağırdığıda görünüo

• quote:

Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

helalsin

cikolata alacagımda çicek alırken acaba hem kıza hem annesınemı alsam acaba ?

scarface

eywallah sagol dostum umarım herkese nasıp olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbittenzone -- 16 Temmuz 2008; 23:20:23 >

• quote:

quote:

quote:

helalsin

cikolata alacagımda çicek alırken acaba hem kıza hem annesınemı alsam acaba ?

scarface

eywallah sagol dostum umarım herkese nasıp olur

Alıntıları Göster
    yaw boyle bır durumla hıc karsılasmadım heyecan yaptım bıde yemegı falan uzerıme dokersem varya tam rezıllık bıde bole resmı bırseyler yok uzerime gıyebılecegım malum su an stajdayım ıstanbulda kızın aılesıde ıstanbulda oturuyo pff

• ben gitmiştim, :) 1 ay oldu çağırmışlardı :) 1 yıldır çıkıyoruz , ciddi bir ilişkim var benim de, giderken lokum almıştım, iyi karşıladılar güzeldi yani, beni biliyorlardı , yakından tanımıyorlardı, heyecanlandım ama sonra geçti, ilk babasıyla tanıştırmıştı bi kafede :) o zaman heyecanı atmıştım
  • quote:

yaw boyle bır durumla hıc karsılasmadım heyecan yaptım bıde yemegı falan uzerıme dokersem varya tam rezıllık bıde bole resmı bırseyler yok uzerime gıyebılecegım malum su an stajdayım ıstanbulda kızın aılesıde ıstanbulda oturuyo pff

Alıntıları Göster
    yokmu fikri olan

• quote:

Alıntıları Göster
    Heyecanlanmanız gerekmiyor aslında...
    Unutmayın kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz.

Hareketlerinizde ölçülü olmanız ve de dikkatli olmanız farklı bir olgudur olmadığınız gibi olmaya çalışmanız farklı bir olgudur.

Eliniz boş gitmeyin ama ufak da olsa bir hediyeniz olsun... Yaş pasta olabilir. Nihayetinde ev ziyaretine gidiyorsunuz.

Saygıda kusur etmezseniz, olağan olursanız kâfidir.

Tıraşınızı olursunuz, temiz giyinirsiniz zaten.

Allah tamamına erdirir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

ben gitmiştim, :) 1 ay oldu çağırmışlardı :) 1 yıldır çıkıyoruz , ciddi bir ilişkim var benim de, giderken lokum almıştım, iyi karşıladılar güzeldi yani, beni biliyorlardı , yakından tanımıyorlardı, heyecanlandım ama sonra geçti, ilk babasıyla tanıştırmıştı bi kafede :) o zaman heyecanı atmıştım
    quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ben gitmiştim, :) 1 ay oldu çağırmışlardı :) 1 yıldır çıkıyoruz , ciddi bir ilişkim var benim de, giderken lokum almıştım, iyi karşıladılar güzeldi yani, beni biliyorlardı , yakından tanımıyorlardı, heyecanlandım ama sonra geçti, ilk babasıyla tanıştırmıştı bi kafede :) o zaman heyecanı atmıştım

bende tanısıyorum aıleylede pek konusmadık tabı

zaten babası olmayacak kız ark. annesı ve ben

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende çıkmaya başlayalı henüz 2 hafta olmuşken kahvaltıya gitmiştim. Babası 7 yıl önce falan rahmetli olmuş, annesini sordum arkadaşlarına deli falan dediler. Yinede gittim. Gayet rahat davrandım, sorulara kısa cevap verdim ki bence bu önemli hiç bir sorun olmadan atlattım.

• quote:

yokmu fikri olan

Alıntıları Göster
    işte lokum almıştım giderken, güzeldi oturduk, sohbet ettik, aşkım kahve yapmıştı onu içtik falan :), güzeldi heyecanlandığını belli etme, sorulara kendinden emin cevap ver, olasılıklı cevaplar verme , kendinden emin olduğunu göster sana olan güvenleri artar bu şekilde
    quote:

Orjinalden alıntı: forbittenzone

yokmu fikri olan

• quote:

yokmu fikri olan

Alıntıları Göster
    Yapay olma kendin ol.Yabancı birilerine değil de tanıdığa gitmiş gibi davran.Girer girmez elini falan öp annesinin.Saygı göster.Yemeği üstüne dökmeyle insan rezil olmaz.
  • quote:

yokmu fikri olan

Alıntıları Göster
    baklava kesinlikle götür derim
  • quote:

yokmu fikri olan

Alıntıları Göster
    yavru kedi al.Boynunda kırmızı kurdale olsun ama.Çanda olabilir tercihen.Kedinin beyaz burnunun pembe olmasına dikkat et.Bi sepetin içine koy beyaz tüylü bi tül olsun onun içinde kedi olacak.ok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.