Şimdi Ara

KIZ ARKADASIMIN ANNESI YEMEGE DAVET ETTI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1881

Valla benim 4,5 ay oldu ama her an böyle bir daveti bekliyorum ki acayip korkuyorum da...

Günü geldiğinde bana da yardımcı olur musunuz?

ben bı gıdeyımde sanada oluruz ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbittenzone

quote:

Valla benim 4,5 ay oldu ama her an böyle bir daveti bekliyorum ki acayip korkuyorum da...

Aga benimki çok hızlı gelişiyor ya. Allah muhafaza yarın öbür gün ''Baba oluyorum'' iye konu açmaktan korkuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: canss89

1.guzel gıyın sade ve şık
    2.sac sakalına dıkkat et
    3.kesınlıkle etkıleyıcı ve guzel kok
    4.artıslık yapma

+ Darkchild
  • sana kesinlikle katılıyorum çok haklısınız , kendiniz gibi olun, ben öyle olmuştum ilk gittiğimde, çok iyi karşılamışlardı, göründüğüm gibi oldum, kendi annemle babamla nasıl konuşuyorsam onlarla da aynı saygı ve sevgi çercevesinde konuştum
    quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

saolun valla arkadaslar azda olsa rahatladım yaw insan tabı bole bırseyle karsılasmayınca hayatı boyunca afallıyo bıraz bırde evlenmeyı dusundugum kız oldugu ıcın daha dıkkatlı olmam gerekıyor

Ne kadar dikkatli olursanız olun...
    Siz hayat hakkında ne düşünürseniz düşünün o istediğini yaşatıyor size. Bunu tecrübe etmemeniz dileği ile...

O nedenle rahatla olun. Nihayetinde her şey olacağına varıyor. Burada kötümser konuşarak sizi sinirlendirmek ya da üzmek istemiyorum. Canı gönülden iyi olmanızı arzuluyorum.

Hata yapmaktan çekinmeyin, hatasız kul olur mu? Kendiniz olun. Kontrol etmeye çalıştıkça daha fazla hata yapabilirsiniz...

Bu güzel heyecanların tadını çıkartın.
    Hediyedir, çiçektir bunlar sadece maddesel cisimler, boş verin demiyorum ama odaklanmanız gereken noktaları aksatmayın, sıcak bir gülümsemeniz, bir el öpmeniz, açık sözlü ve yürekli olmanız kendiniz gibi olmanız çok daha önemli...

• quote:

quote:

quote:

Aga benimki çok hızlı gelişiyor ya. Allah muhafaza yarın öbür gün ''Baba oluyorum'' iye konu açmaktan korkuyorum

abartma kanka yaw bu arada meyanı saygıyla anıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: canss89

1.guzel gıyın sade ve şık
    2.sac sakalına dıkkat et
    3.kesınlıkle etkıleyıcı ve guzel kok
    4.artıslık yapma

+ Darkchild

• quote:

Valla ben çok korkuyorum özellikle dünden beri

Senin gece bitsin sonra tavsiyelerini istiyorum
  • Bakalım bizi ne zaman kız arkadaşımızın Annesi yemeğe davet edecek. Hoş öncelikle ciddi bir kız arkadaş bulmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK TOWER -- 17 Temmuz 2008; 0:07:41 >
  • quote:

quote:

kanka naptın ya

merak etme anlatırım herseyı

• quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Bakalım bizi ne zaman kız arkadaşımızın Annesi yemeğe davet edecek. Hoş öncelikle ciddi bir kız arkadaş bulmak lazım.

bulursun kardes merak etme

ben 14 yasımdan berı hıc kız arkadassız dolasmadım sanslıyımdır bıraz bu konularda.

dedıgın gıbı adam gıbı cıddı dusunebılecegım ben bu kızla omrumun sonuna kadar bırlıkte olurum dedıgın bır kız mutlaka cıkar er yada gec
  • çikolata alacaksan sakın oyle bilindik orta kalite çikolata alma. çikolatada karar kıldıysan en kalitelisinden alacaksın. Örnek : Ferrero Rocher.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leop

çikolata alacaksan sakın oyle bilindik orta kalite çikolata alma. çikolatada karar kıldıysan en kalitelisinden alacaksın. Örnek : Ferrero Rocher.

walla buldum bır cıkolata aslında 30 ytlmıydı neydı 1954 falan yazıodu uzerınde (umarım son kullanma tarıhı degıldır böğğğ) orjınal bırseye benzıyordu ama

• quote:

quote:

quote:

kanka naptın ya

Yok la pek bir şey yapmadım da dur bakalım hayırlısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

kanka naptın ya

Yok la pek bir şey yapmadım da dur bakalım hayırlısı

pek birsey derken

• quote:

Heyecanlanmanız gerekmiyor aslında...
    Unutmayın kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz.

Hareketlerinizde ölçülü olmanız ve de dikkatli olmanız farklı bir olgudur olmadığınız gibi olmaya çalışmanız farklı bir olgudur.

Eliniz boş gitmeyin ama ufak da olsa bir hediyeniz olsun... Yaş pasta olabilir. Nihayetinde ev ziyaretine gidiyorsunuz.

Saygıda kusur etmezseniz, olağan olursanız kâfidir.

Tıraşınızı olursunuz, temiz giyinirsiniz zaten.

Allah tamamına erdirir inşallah.

Ömer kardeş bana söyleyecek bir şey bırakmamış. Ben de eşimin ailesi ile ilk kez tanışacağım zaman çok heyecanlanmıştım. Oraya gidince geçti ama
    Saygı, ilişkilerde çok önemli bir unsur. Ayrıca daha önce hiç tanışmayan insanlar birbirleri hakkında ilk izlenimlerini dış görünüşlerine bakarak edinirler. Kız arkadaşınız sizi zaten tanıyor. Ailesine saygı duyduğunuzu/önem verdiğinizi ona da hissettirecek bir tarzda giyinin. Yani sizi görünce içinden "Aaa.. Aşkıma bak ! Hiç böyle giyinmezdi, demek ki aileme önem veriyor" dedirtecek farklı, sade ve şık bir kıyafet ile gidin. Çiçek ve tatlı götürün.(ailede şeker hastası yoksa tabii. Önemli ayrıntıdır)
    Makul ve mutedil olun. Aşırı tepkiler vermekten kaçının. Kullandığınız kelimelere de dikkat ederseniz iyi bir "ilk intiba" ile bu işten çıkarsınız.
    Bol şans ve Allah tamamına erdirsin.
    Saygılarımla.

Düzeltme : "Saygılarımla" yı 2 kere yazmışım. Niyeyse ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 17 Temmuz 2008; 0:28:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Heyecanlanmanız gerekmiyor aslında...
    Unutmayın kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz.

Hareketlerinizde ölçülü olmanız ve de dikkatli olmanız farklı bir olgudur olmadığınız gibi olmaya çalışmanız farklı bir olgudur.

Eliniz boş gitmeyin ama ufak da olsa bir hediyeniz olsun... Yaş pasta olabilir. Nihayetinde ev ziyaretine gidiyorsunuz.

Saygıda kusur etmezseniz, olağan olursanız kâfidir.

Tıraşınızı olursunuz, temiz giyinirsiniz zaten.

Allah tamamına erdirir inşallah.

Ömer kardeş bana söyleyecek bir şey bırakmamış. Ben de eşimin ailesi ile ilk kez tanışacağım zaman çok heyecanlanmıştım. Oraya gidince geçti ama
    Saygı, ilişkilerde çok önemli bir unsur. Ayrıca daha önce hiç tanışmayan insanlar birbirleri hakkında ilk izlenimlerini dış görünüşlerine bakarak edinirler. Kız arkadaşınız sizi zaten tanıyor. Ailesine saygı duyduğunuzu/önem verdiğinizi ona da hissettirecek bir tarzda giyinin. Yani sizi görünce içinden "Aaa.. Aşkıma bak ! Hiç böyle giyinmezdi, demek ki aileme önem veriyor" dedirtecek farklı, sade ve şık bir kıyafet ile gidin. Çiçek ve tatlı götürün.(ailede şeker hastası yoksa tabii. Önemli ayrıntıdır)
    Makul ve mutedil olun. Aşırı tepkiler vermekten kaçının. Kullandığınız kelimelere de dikkat ederseniz iyi bir "ilk intiba" ile bu işten çıkarsınız.
    Bol şans ve Allah tamamına erdirsin.
    Saygılarımla.
    Saygılarımla.

hocam tesekkur ederım guzel yorumun için

• quote:

quote:

quote:

@meyan ?
    Şaka bir yana oluruz tabii. Ben buraya yazdıklarımı kopyala/yapıştır yapıp bi not defterine kaydedeyim. Zamanı gelip de aynı şeyleri yaşarsan oradan yardım ederiz

• quote:

quote:

...

Ömer kardeş bana söyleyecek bir şey bırakmamış.
    ...

Estağfurullah.
    Benim bir yanım eksiktir, eksik de olsa yarım da olsa bir işe yarar belki...

Bu kardeşim için nasıl iyilikler diliyorsam size de eşinizle mutluluklar dilerim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@meyan ?
    Şaka bir yana oluruz tabii. Ben buraya yazdıklarımı kopyala/yapıştır yapıp bi not defterine kaydedeyim. Zamanı gelip de aynı şeyleri yaşarsan oradan yardım ederiz

Allah korusun

• yemeğe gidiyorsun tatlı al git işte
    öyle resmi giyinmeyede kasma bi kot üstüne adam gibi bi gömlek tmm temiz traş mis gibi
    Allah tamamına erdirsin
  • Bana noluyorsa ben bile heyecanlandım valla

Henüz böyle bir şey yaşamadım ama sakin ve olduğumuz gibi olmakta fayda vardır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.