Şimdi Ara

KIZ ARKADASIMIN ANNESI YEMEGE DAVET ETTI!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla kız arkadaşımın annesi çağırıcak hiç heyecan yapmam... talı bi heyecan gelir orası ayrı ama elim ayağıma dolaşmaz tabi.. insanlarla tanışmayı sevdiğim için sanırım böyle şeyler heyecan yapmıyo bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 17 Temmuz 2008; 0:58:10 >
  • Bir tane kapsül al ( diken gibi bişi ) bir tanede gül al. Yemeğe gidince kapsülü annesine gül'ü kıza ver.
  • Bak yemeğe aç gitme hayvan gibi filan girişirsin yemeğe reizl olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

Bak yemeğe aç gitme hayvan gibi filan girişirsin yemeğe reizl olursun

yengeye dıyomus ne bakıyon ole ekmek versene felan , anneye de bu evlenınce de bole yaparsa ohooo ısımız var vallaha felan
    bende kavusamamanın verdıgı acıyı daha atlamaya calısıyorum , boyle seylerı okuyunca sevınıyorum valla , cok zor ayrı olmak.
  • bu votka acayip bişey başlıgı bi an "kız arkadşımın anesi beni yataga daveet ettii" diye okudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

bu votka acayip bişey başlıgı bi an "kız arkadşımın anesi beni yataga daveet ettii" diye okudum

• zina yapma adam ol kıza bişey yapma yeter
  • Napcam ben diye sorulur mu ya:)

20 aydır çıkarken bunların olacağını düşünmeliydin..Hoş ne güzel işte..Seni tanımak istemişler..Bi çiçek alıp gidersin..Mis gibi yemekler hazırlanır si,mdi bana..Sabah sabah acıktım mı ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: masalcıdede

zina yapma adam ol kıza bişey yapma yeter

sende terbıyesızlık yapma yeter evladım
  • çikolata abartılı kaçar çiçek yeter
  • efendi ol yeter. adamlar zaten kızı senin çiçeine böceğine veya tatlına vermeyecek sana verecek.onlar detay.temiz düzgün giyin .takım elbise biraz ağır kaçar düzgün bir pant. gömlek kafidir.traş ol robinson gibi olma:)olgun dur .ev geçndirecek baba olabilecek biri gibi davran ki onların güvenini kazan.

ama tabiiki detyada olsa böyle bir ziyarete hele ilk defa gidilen yere eli boş gidilmez.bu senin ne kadar düşünceli olduğunu gösterir.madem yemeğe gideceksin tatlı ,yaş pasta türevi birşey gidebilir (tatlı yeme tatlı konuşma geyiği).çiçek ise yıllar sonra hatırlanması için(devam ederse) güzel olur.
  • Yolun başıyla ilgili değilde sonuyla ilgili bir önerim var evlenme.Evlenipte kendini yakma.Dahada çok gençmişin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

işte lokum almıştım giderken, güzeldi oturduk, sohbet ettik, aşkım kahve yapmıştı onu içtik falan :), güzeldi heyecanlandığını belli etme, sorulara kendinden emin cevap ver, olasılıklı cevaplar verme , kendinden emin olduğunu göster sana olan güvenleri artar bu şekilde
    quote:

Orjinalden alıntı: forbittenzone

yokmu fikri olan

İş başvurusunamı gidiyor bu adam ya:)
  • zor bi durum ya Allah kolaylik versin. Ama kızın annesine helal olsun yanı bu devirde anlayişli anne bulmak zor helede kız annesiyse Allah kolaylk versin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.