Şimdi Ara

KIZ ARKADASIMIN ANNESI YEMEGE DAVET ETTI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada sabah kahvaltısını da gitmitşim:), simit almıştım çıtır çıtır hehe :) , babası annesi aşkım, kardeşleri herkes vardı :) bi sabah kahvaltası ve akşam yemeği yemiştim farklı zamanlarda , kısa ve kendinden emin cevaplar ver, ben daha sonra :) aşkım mutfakta bulaşıklarla uğraştığı için kıyamadım biraz yardım ettim yanlış mı yaptım bilmiyorum ama onunla her anı onunla geçirmek istiyorum :) bi kere de babasının çayı bitmişti ben gidip doldurdum aşkım mutfaktaydı iyi niyetimden dolayı yaptım
  • saolun valla arkadaslar azda olsa rahatladım yaw insan tabı bole bırseyle karsılasmayınca hayatı boyunca afallıyo bıraz bırde evlenmeyı dusundugum kız oldugu ıcın daha dıkkatlı olmam gerekıyor
  • yengeye sor annen ne sever diye..misal kazandibi seviyor git iyi bir yerden al bol bol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 16 Temmuz 2008; 23:34:20 >
  • teyzemin bi lafı vardır : ver odunu gitsin
  • 1 teneke peynir
  • evet haklısın arkadaşım, inşallah biz de evlenmeyi düşünüyoruz , ailesi de biliyor , ben de ondan dikkatli olmaya çalıştım, benim 23 yaş ,ilk babasıyla tanışmıştım kafede dışarıda o zaman biraz heyecanlanmıştım ama sohbet etmiştik, daha sonra 3 ay kadar sonra eve yemeğe davet ettiler orada daha güzel oluyor, gerçekten ciddi bir ilişki olduğunu ve birbirinizi çok sevdiğini gördüğünde insan mutlu oluyor, sevmek ve sevilmek çok güzel, ailelelerimiz de tanışıyorlar, ama daha yan yana gelmediler sadece birbirlerini biliyorlar arada annemin annesiyle konuştuğu oluyor :) hayırlısı olsun , Allah herkese nasip etsin mutlu bir birlikteliği bir yastıkta sonsuza kadar Amin
    quote:

Orjinalden alıntı: forbittenzone

saolun valla arkadaslar azda olsa rahatladım yaw insan tabı bole bırseyle karsılasmayınca hayatı boyunca afallıyo bıraz bırde evlenmeyı dusundugum kız oldugu ıcın daha dıkkatlı olmam gerekıyor

• Bak bişi dicem kaliteli bi yerden tatlı al ama baklama olmasın... hafif bişi olsun... onu hediye olarak götür... ayrıca yemek masasında çok yeme .. onlardan daha önce kalk "ayy ne kibar çocuk" desinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 16 Temmuz 2008; 23:38:03 >
  • sinan681

kanka cıkolatada karar kılmıstım daha estetık olur dıye dusunuyorum

gayiptengelenses

walla ole bırsey yapsam bırak kedıyı eve almayı benı eve almazlar be kanka ama yınede saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

yengeye sor annen ne sever diye..misal kazandibi seviyor git iyi bir yerden al bol bol :)

en mantiklisi
  • Öyle birşey ki zaten birşey yiyemiyorsunuz ki, onlar demişti hadi oğlum bak daha birşey yemedin ye yemeğini diye :), sağolsunlar heyecanımı yenmem için destek olmuşlardı, yemek yiyemiyorsun zaten o listenin son sırasında oluyor ihtiyaçlar hiyerarşisi birden değişiyor tepe taklak oluyor :))) bilen bilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bak bişi dicem kaliteli bi yerden tatlı al ama baklama olmasın... hafif bişi olsun... onu hediye olarak götür... ayrıca yemek masasında çok yeme .. onlardan daha önce kalk "ayy ne kibar çocuk" desinler

• Kızın annesinin gözüne girmeye bak yoksa daha evlenmeden (zaten evlenince neler olur Allah bilir) annesi kıza her gün her gece öğüt veirr ders verir aklına binbir çomak sokar... sonra ortada kalma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

yengeye sor annen ne sever diye..misal kazandibi seviyor git iyi bir yerden al bol bol :)

tribünlere oyanayayım yanı olemı
  • Dostum zaten 24 olmuşsun yavaş yavaş evlilik planlarını da kurmuşsn abartmadan tatlı al git işte ama baklava alma klasik olur bu sıcakta da baklava gitmez zaten hadi kolay gelsin
  • quote:

saolun valla arkadaslar azda olsa rahatladım yaw insan tabı bole bırseyle karsılasmayınca hayatı boyunca afallıyo bıraz bırde evlenmeyı dusundugum kız oldugu ıcın daha dıkkatlı olmam gerekıyor

Ne kadar dikkatli olursanız olun...
    Siz hayat hakkında ne düşünürseniz düşünün o istediğini yaşatıyor size. Bunu tecrübe etmemeniz dileği ile...

O nedenle rahatla olun. Nihayetinde her şey olacağına varıyor. Burada kötümser konuşarak sizi sinirlendirmek ya da üzmek istemiyorum. Canı gönülden iyi olmanızı arzuluyorum.

Hata yapmaktan çekinmeyin, hatasız kul olur mu? Kendiniz olun. Kontrol etmeye çalıştıkça daha fazla hata yapabilirsiniz...

Bu güzel heyecanların tadını çıkartın.
    Hediyedir, çiçektir bunlar sadece maddesel cisimler, boş verin demiyorum ama odaklanmanız gereken noktaları aksatmayın, sıcak bir gülümsemeniz, bir el öpmeniz, açık sözlü ve yürekli olmanız kendiniz gibi olmanız çok daha önemli...

• kendin ol el öpmeyi unutma annecim falan de kekeleme
  • 1.guzel gıyın sade ve şık
    2.sac sakalına dıkkat et
    3.kesınlıkle etkıleyıcı ve guzel kok
    4.artıslık yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Ne kadar dikkatli olursanız olun...
    Siz hayat hakkında ne düşünürseniz düşünün o istediğini yaşatıyor size. Bunu tecrübe etmemeniz dileği ile...

O nedenle rahatla olun. Nihayetinde her şey olacağına varıyor. Burada kötümser konuşarak sizi sinirlendirmek ya da üzmek istemiyorum. Canı gönülden iyi olmanızı arzuluyorum.

Hata yapmaktan çekinmeyin, hatasız kul olur mu? Kendiniz olun. Kontrol etmeye çalıştıkça daha fazla hata yapabilirsiniz...

Bu güzel heyecanların tadını çıkartın.
    Hediyedir, çiçektir bunlar sadece maddesel cisimler, boş verin demiyorum ama odaklanmanız gereken noktaları aksatmayın, sıcak bir gülümsemeniz, bir el öpmeniz, açık sözlü ve yürekli olmanız kendiniz gibi olmanız çok daha önemli...

ayıp ettın kardes neden sınırleneyım guzel yorumların ıcın tesekkur ederım anca sana

• hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın sizler sayesınde en azından bır nebze daha deneyımlı olacagım
  • quote:

hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın sizler sayesınde en azından bır nebze daha deneyımlı olacagım

Ağzında lokma varken konuşma.
    "ı"
  • Valla benim 4,5 ay oldu ama her an böyle bir daveti bekliyorum ki acayip korkuyorum da...

Günü geldiğinde bana da yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.