Şimdi Ara

Kardeşime AMD Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Kardeşime Masaüstü sistem hazırladım. Almadan önce bilgili arkadaşlarında fikirlerini almak istedim.

Kardeşime AMD Sistem

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Edit :Yaşı 22 bol miktarda oyun oynayacaktır :) Ayrıca Dahili hard disk mevcut bu sebeple eklemedim. (1 TB WD Cavier Black 7200 Rpm 64 Mb Cache)

intel versiyonuda şu şekilde. (Buna hibrit HDD de ekledim. )

Kardeşime AMD Sistem

Son kararım Vatan %30 indirimi ile aşağıdaki gibi oldu.

Kardeşime AMD Sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano1907 -- 25 Ekim 2013; 9:25:19 >

• Sistem güzel, kardeşinin tüm oyunları yüksek detayda oynama gibi bir amacı yoksa ekran kartını düşürebilirsin. Kardeşinin yaşını söylememişsin, ufak ise fazla bir sistem olur
  • Eğer bütcenin sınırları buysa sistem iyi hocam ama ram leri GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram bununla değiştirebilirsin
  • şöyle bi abimiz olmadı arkadaş
  • Kader kısmet işi....
  • volkano1907 V kullanıcısına yanıt
    İyi sistem
  • kardeşime diyince 22 yaşı görünce oha dedim genç adam hertürlü oyunu oynar sistem güzel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • hocam konusu değil fakat 600 liraya ps3 al hiç kasma derdi vs yok geri kalan parayada bir pc topla en azından bu oyunu kaldırırmı kaldırmazmı derdi olmaz önerim bu
  • Intel sistem çok düzgün ve dengeli olmuş. Intel olanı alın bence. Ayrıca o amd sisteme fx 6300 yakışmamış
    Edit: Zaten ssd alacaksınız hybrid hdd nin amacı nedir? Seagate barrucada 1 tb yeterli olacaktır. Hem ssd hem de hybride gerek yok. Hybrid lerin içinde 8gb ssd var diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Normal hdd alınıp diğer parçalar yükseltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 21 Ekim 2013; 21:31:39 >
  • AMD
    FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci 463 TL

MSI
    990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 266 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 202 TL

ASUS
    GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI 1055 TL

XIGMATEK
    ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA 350 TL

Toplamda 2,336 TL yapıyor. Kardeşine hediye edebileceğin en performanslı sistem bu olsa gerek.

Monitör olarakta AOC nin şu modeli tıkla gerek oyun performansı gerek kasa panel tasarımı gerek tepkime süresi gerek HDMI çıkışlı olması sebebiyle sizi tatmin edecek türden.

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ile birlikte toplam tutar 2,842 TL tutuyor.

Not : Sabit diskinin varolduğunu söylediğin için HDD eklemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofiman -- 21 Ekim 2013; 21:41:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.