Şimdi Ara

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

Mouse, klavye hiçbir şey değil maalesef. Bizim okulda pc bağışlanıyordu.. Bir tane öğrencinin puanı tutmadı istediği bölüme ve 2 bin tl bağış yaparak okula kayıt ettirildi.

nasıl yani üniyemi liseyemi ??

Okuduğum meslek lisesinde hocam.

anladım kuzenim ankara Atatürk anadolu lisesindeyken puanı çok düşük olupta para karşılığı okula alınan varmış o söylemişti

• Ben de bu sene fen lisenine gideceğim. 500 tl istemişler. Ama bize touchpad verecekler onun parasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

Orijinalden alıntı: 377

Vermeyin bunlara hiçbir şey. Şikayet edin. Eğitimci olacaklar birde bu insanlar. Okul açıldıktan sonra da vermeyin. Yok söyleşi salonu parası, yok o parası, yok bu parası her gün bir halt çıkarırlar bunlar. Fotokopi parası ve Beden Eğitimi dersi için yıllık bir para ödeniyor o hariç hiç bir ücret ödemeyin okullara. Artık iş öyle bir hal almış ki cebinden zorla alacaklar neredeyse. Bağış dediğin içinden gelerek olur zorla değil. Benden söylemesi tek kuruş vermeyin...

377 konu disi oldu ama ,avatarina dikkat et ,sirf bu sebep ten banlanirsan ve vatanhayini ilan edilirsen sasma.

http://forum.donanimhaber.com/m_44897611/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44897611

İşe bak Benim amacım da bir şekilde şehitlerimize saygı göstermekti böyle yanlış anlaşılması ilginç...

Uyarınız için teşekkür ederim. Hiç aklıma gelmezdi...

• Konu aşagıya düşmesin bu ciddi bir olay bu kayıt paraları ile 2 tane hademe parası ödüyor olamaz okullarımız. Madem 11 yıllık zorunlu ve ücretsiz eğitim var o zaman kimse ücret almasın, bunu kimse vermese ters çıkılsa bu iş böyle olmaz.
  • Okulu kazandıysa bağış istememesi gerekir diye biliyorum.2-3 sene önce ben kaydolurken bizden istediler annem dedi bu çocuk burayı kazandı ve girmek zorunda mecburen aldılar yoksa annem terlikle kovalardıBizim bir arkadaşa okulun elektrik parasını ödettiler fiyatı:800-900 tl filandı

• ve sen de kardeşini oraya kaydettin öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o nasıl okul lan bizim okula kayıt olurken sadece 100 tl gibi bir miktar para veriyorsun oda aidat yerine geçiyor bütün sene para vermiyorsun okula
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

ve sen de kardeşini oraya kaydettin öyle mi?

o dakikadan sonra başka okula nasıl kayıt yaptırcaksın ? :) ben sanki hiç düşünemedim dimi bunu

einstein mode
  • Aslında bağış alınması doğru değil ama mebden gelen para belli aidat veren kişi sayısı belli :)Klavye mouse ları satmıyolardır büyük ihtimal.Çünkü mouse klavye vs. lerin büyük kısmı öğrenciler tarafından ya bozuluyo yada çalınıyo :D
    Ayrıca bizim okul İzmir en büyük okullarından biri yazın ve öğrenci olmadığı zaman otopark olarak kullanılıyo senden benden zengindir okul :D Aidat falan yok ama bitek fotokopi paralı.Kağıt falanda istememişlerdi kayıtta sadece isteyenlerden bağış alıyolardı.Geçen sene her sınıfa klima takıldı :)
  • yazık , birde bu düzene alışmışız artık bu işler böyle dönüyor yapıcak bişey yok diyoruz

saçmalığın daniskasıdır okullarda işleyen bu düzen sadece bağışlar , okullara yardımlar değil eğitimin heleki liselerin neresinden tutsan elinde kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.