Şimdi Ara

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S:a arkadaşlar kardeşimi liseye kayıt için götürdüm kayıt için bunlar gerekliymiş

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
    1-İlköğretim okul diploması(ASLI)
    2-Nufus cüzdanı fotokopisi
    3-Altı adet vesikalık fotoğraf
    4-On TL iadeliposta pulu
    5-İki top A4 fotokopi kağıdı
    6-Microsoft marka Kalavye + Mouse

neyse + bağış bağışı yaptım mouseyi klavyeyi almadım bide microsoft istiyolar stajer öğretmenle biraz tartıstık bi baktım müdür yardımcısı kadın geldi bana bağırıyo odaya geç dedi geçr değil geçermisin diyiceksin dedim kavga ettim bana hakaretler etti kaç yaşındasın sen dedim 60 dedi bakın bana bağırmayın ben 20 siz 60 yaşındasınız ben sizin öğrenciniz değilim nedemek microsoft siz evinizde kullanıyomusunuz bunları dedim bana sen yediğin kapa sıçıyosun terbiyesiz şerefsiz adi sen kimsin falan saydıda saydı bak dedim bana tek 1 laf edersen sana yumruğu geçirirm güvenliği çağırdı ve beni okuldan attırıyordu ki eski hocalarımdan 1 2 tanesi beni gördü hemen mudahale edildi olaya gittim tekrar kardeşimi kaydettirdim.

1 2 laf soktu bende ona laf soktum gözümün önünde 400tl para aldılar adamın 1inden ve okul rahat 100 150tane mouse ve klavye mevcut
    ben okulun ulusal projesinin web tasarımını yaptım ben kimi zaman cumartesi günleri okulun bilgisayarlarını tamir ettim okul 3.sü olarak mezun oldum kendini öğretmen sanan bir utanmaz bana bunları yaptı

enson çıkarkende sen öğretmen olmuşsun ama insan olmayı becerememişsin dedim ve ayrıldım yarında ilçe milli eğitime gidicem şikayet etmeye

not: bende o okuldan mezunum ve hep başarı belgeleri almış okuldan + davranışlarımdan dolayı onur belgesi almış biriyim.

buda ispat okulun sitesine koymuşlar utanmadan :D

http://www.mehmetsam.k12.tr/duyurular.asp?gorev=detay&kayitno=242

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_deadly -- 15 Eylül 2011; 22:33:20 >

• Oha ben geçen sene kayıt olurken 2 top kağıt dışında bişey istemediler klavye mause neymiş
  • Var öyle insanlar, kimse de sesini çıkarmayıp adamın yaptığı gibi 400 lirayı gözden çıkarıyor.
  • DH'li olarak ağzına kürekle vurman gerekirdi sonuçta burası 1,90 boyunda body çalışanların forumu

Şaka bir yana bencede şikayet et çakallara bak birde marka söylüyo
  • o kadar klavye mouse u napıcaklar hiç merak etmiyorum nası bi fantezidir bu ya klavyeyle mousela yapılcak şey mi şimdi o kadar şey varken yanlış malzeme seçmişler
  • milli eğitime şikayet et diyecem ama kimi kime şikayet ediyorsun ki.
  • utanmadan birde okulun sayfasıan koymuşlar bunu klavye poşetlerinin resminide çektim okulun sitesinin resminide çektim :) ilçe milli eğitimde müfettiş tanıdığım var daha önce eski müdürü şikayet etmiştim gidip bu kadını şikayet edicem bu sefer

http://www.mehmetsam.k12.tr/duyurular.asp?gorev=detay&kayitno=242
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavye+mouse neymiş arkadaş oldu olacak 1 pakette sigara isteselermiş
  • klasik okul kayıt mevzusu az istemişler ben liseye kaydolurken 250 tl istemişlerdi annem 50 tl vermişti ilkokul 3. sınıfta okul değiştirirken ise babamdan ne istediler hatırlamıyorumda 250 liralık bir yazıcı aldığını hatırlıyorum her okul yapar böyle kayıt ederken veliyi ellerinden geldiğince soyarlar aslında direk şikayet edeceksin göreceklerde uğraşılmaz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMDPhenom -- 15 Eylül 2011; 22:38:02 >
  • Yumrugunla oldur onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalavye
  • oha mouse klavye nedir ya bide monitör kasa isteseymiş tam olurdu
  • Valla biz vermemiştik. Adam beni almadı okula, ilçe eğitime gittik, seve seve aldı. Adam birde tanıdık, hemşeri çıkınca ilçe eğitim müdürü, müdüre bir telefon, halloldu sağolsun..

Not: Monitör + kasa isteyenler de var merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 15 Eylül 2011; 22:41:04 >
  • Mouse, klavye hiçbir şey değil maalesef. Bizim okulda pc bağışlanıyordu.. Bir tane öğrencinin puanı tutmadı istediği bölüme ve 2 bin tl bağış yaparak okula kayıt ettirildi.

•  Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler
  • Klavye ve mauseleri satacaklar çakallar
  • Adamlar resmen fantezi yapmış mause klavye nediy ya
  • Şikayet etmeyip veren keko veliler olduğu sürece , konuyu açan reis gibi 3-5 adam tepkisini koymadığı sürece iphone bile alırlar.
  • Kalavye istemişler arkadaş yanlışın var ondan bu şamata
  • microsoft ne alaka lan. logitech versem olmuyor mu deseydin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.