Şimdi Ara

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G&H

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_deadly

S:a arkadaşlar kardeşimi liseye kayıt için götürdüm kayıt için bunlar gerekliymiş

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
    1-İlköğretim okul diploması(ASLI)
    2-Nufus cüzdanı fotokopisi
    3-Altı adet vesikalık fotoğraf
    4-On TL iadeliposta pulu
    5-İki top A4 fotokopi kağıdı
    6-Microsoft marka Kalavye + Mouse

neyse + bağış bağışı yaptım mouseyi klavyeyi almadım bide microsoft istiyolar stajer öğretmenle biraz tartıstık bi baktım müdür yardımcısı kadın geldi bana bağırıyo odaya geç dedi geçr değil geçermisin diyiceksin dedim kavga ettim bana hakaretler etti kaç yaşındasın sen dedim 60 dedi bakın bana bağırmayın ben 20 siz 60 yaşındasınız ben sizin öğrenciniz değilim nedemek microsoft siz evinizde kullanıyomusunuz bunları dedim bana sen yediğin kapa sıçıyosun terbiyesiz şerefsiz adi sen kimsin falan saydıda saydı bak dedim bana tek 1 laf edersen sana yumruğu geçirirm güvenliği çağırdı ve beni okuldan attırıyordu ki eski hocalarımdan 1 2 tanesi beni gördü hemen mudahale edildi olaya gittim tekrar kardeşimi kaydettirdim.

1 2 laf soktu bende ona laf soktum gözümün önünde 400tl para aldılar adamın 1inden ve okul rahat 100 150tane mouse ve klavye mevcut
    ben okulun ulusal projesinin web tasarımını yaptım ben kimi zaman cumartesi günleri okulun bilgisayarlarını tamir ettim okul 3.sü olarak mezun oldum kendini öğretmen sanan bir utanmaz bana bunları yaptı

enson çıkarkende sen öğretmen olmuşsun ama insan olmayı becerememişsin dedim ve ayrıldım yarında ilçe milli eğitime gidicem şikayet etmeye

not: bende o okuldan mezunum ve hep başarı belgeleri almış okuldan + davranışlarımdan dolayı onur belgesi almış biriyim.

buda ispat okulun sitesine koymuşlar utanmadan :D

http://www.mehmetsam.k12.tr/duyurular.asp?gorev=detay&kayitno=242

Siteyi düzenleyen ana okul terK, EPIC FAIL

• http://www.meb.gov.tr/BilgiEdinme/bilgiedinme.asp buraya şikayet edebilirsiniz.

3 yıl önce bende 100 Lira bağış ve 5 liralık pul alıp vermiştim. Daha çok şey istedilerde bukadarını verebildik. O zaman bu kadar yaygın değildi bu şikayet konusu ve korkuyordu millet şikayet etmekten. Şimdi olsa vermezdim o 100 lirayı. Ama sağolsunlar 4. yılıma girecem daha 5 kuruş para istemediler. Staj dosyasını vermek için 50 lira zorla bağış yaptırtıyorlar okula ama yapmayacam şikayetimi ettim gidip gene konuşacam veremem bu kadar para diye.
  • gene birşey degil benim kuzen 2004 de izmir çınarlı eml kayıt olurken 500 tl kayıt ücreti ödemişti :) suan olanlardan 1000tl istiyorlarmış. klavye mause cokmu 40tl verip microsoft klavye mouse almak.ben kendime aldım 40tl ye kablolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 15 Eylül 2011; 22:57:17 >
  • başka bir okulda kayıtta bir adet msi gtx580 ister şimdi
  • N'apıcaklar o klavyeyle mause'u sorsana bi!
  • .

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler
  • Ben liseye kayıt olurken 6 top a4 kağıt istediler götürene kadar imanım gevredi :D
  • Yuh yani a4 tech verseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

gene birşey degil benim kuzen 2004 de izmir çınarlı eml kayıt olurken 500 tl kayıt ücreti ödemişti :) suan olanlardan 1000tl istiyorlarmış. klavye mause cokmu 40tl verip microsoft klavye mouse almak.ben kendime aldım 40tl ye kablolu

Olayı anlamadın herhalde. Niye versin ? Doğru birşey değil bu yaptıkları.
  • O da bişey mi bizimkinde gamepad istedi adamlar
  • Yav hadi diyelim okulda klavye vs yok. Her gelen öğrenciden alsalar klavye 200-250 yi bulur okulda bukadar klavye olmadığına gore bal gibi satıp parasını cebe indiriyodur bunlar. Hükümet'de sesini çıkarmıyo bunlara. Savcılığa suç duyurusunda bulunmak lazım bi baskın yapıcaklar müdürü bi terletçekler yani ne yapıyon sen bukadar klavyeyi diye. Ben lise 1 de okulı bıraktım açık liseden devam ediyorum benim okuldabile 5 ten fazla pc yoktu.
  • adult arşivi bile ister bunlar....
  • Vermeyin bunlara hiçbir şey. Şikayet edin. Eğitimci olacaklar birde bu insanlar. Okul açıldıktan sonra da vermeyin. Yok söyleşi salonu parası, yok o parası, yok bu parası her gün bir halt çıkarırlar bunlar. Fotokopi parası ve Beden Eğitimi dersi için yıllık bir para ödeniyor o hariç hiç bir ücret ödemeyin okullara. Artık iş öyle bir hal almış ki cebinden zorla alacaklar neredeyse. Bağış dediğin içinden gelerek olur zorla değil. Benden söylemesi tek kuruş vermeyin...
  • Yakında razer deathadder falan isterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

gene birşey degil benim kuzen 2004 de izmir çınarlı eml kayıt olurken 500 tl kayıt ücreti ödemişti :) suan olanlardan 1000tl istiyorlarmış. klavye mause cokmu 40tl verip microsoft klavye mouse almak.ben kendime aldım 40tl ye kablolu

Olayı anlamadın herhalde. Niye versin ? Doğru birşey değil bu yaptıkları.

Biliyorum bazı yerler bişi istemiyor ama 100tl den başlayan para istiyorlar bunlarda fazla para istememişler o yüzden dedim.
  • Bende anadolu meslek lisesi mezunuyum hocam bazı şerefsizler bizim zamanımızda mouseların toplarını çalar kablolarını keserlerdi en beter öğrencilerde meslek liselilerdi onlar o yüzden istemişlerdir
  • Kardeşimi normal anadolu lisesine göndercektik iyi bir yeri kazandı diye, bizdende bağış parası istedi 500tl okul, babam ben bunla mı uğraşcam diyip koleje yazdırdı
  • Toplu mouse mi kaldı artık? Ayrıca bozanları takip edip onlardan tahsil etsinler halkı soymaya hakları yok. Sizi belli bir mağzaya yonlendiryolarmıydı ? yönlendirme yapıyolarsa anlaştıkları fiyat üzerinden okul yonetimine komisyon veriyolardır kesin.
  • Ben istedikleri bağışı bile vermemiştim o kadar öğrenciden kaç sene almışlar bağışı okul hala yapıldığı gibi,bağışlar hoop cebe
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.