Şimdi Ara

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baltazar1903

bilip bilmeden ötmüş bazıları. arkadaşım o klavyeyi mouse'u kim kullanacak sanıyorsunuz?
    sizin çocuklarınız yada kardeşleriniz kullanacak. herkes evindeki gibi kullanmıyor ki?
    bizimde okulda bilgisayar sınıfı var ve sürekli klavye mouse almak zorunda kalıyoruz. çünkü kırıyor öğrenciler ve normal birşey.
    sonra okul bağış almazsa ne yapacak milli eğitim mi karşılıyor. hizmetli tutulması lazım okul verecek parayı.
    çünkü evinde tuvalete su dökmeyen veliler okula geldi mi neden sular akmıyor diyor? fotokopi makinesi neden çalışmıyor? yerler neden silinmiyor?
    o zaman gel sen sil evden bir tas su getir ki okul paraya muhtaç olmasın.
    bir arkadaşın dediği gibi milli eğitim hiçbir şekilde yardım yapmaz. tek yaptığı ordan burdan bulduğu boyaları yılın başında okula vermektir.
    onun dışında kantin kiralarsın %40 ı benim der el atar. kurs açarsın ordan alır. cebinden para çıkmaz.
    yazık günah kimsenin günahını almayın. ha bu camiada bundan yararlananlarda vardır. ama bir elin beş parmağı aynı değil.
    birileri hükümete yakın olduğu için müdür olabiliyorsa bunları yapmaları normal. müdürlük diye bir okul veya eğitim kurumu yok. zaten olanları da müdür yapmazlar.
    bu ülkede müdür olmak istiyorsan ya İMAM HATİP MEZUNU OLACAKSIN yada DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ...

hocam son noktayı koymuş dağılabilirsiniz.

• konuyu açan arkadaş da KALAVYE yazmış.

Daha sonra aaa bakın sitede de böyle demiş...

yani siteyi daha önceden biliyordu ve oradan copy paste yaparak konuyu açtı.

YANİ C...........
  • Yiğenim düz liseye 1000 TL ile kayıt oldu 3 gün önce, bununla 7 8 tane Microsoft Windows 7 cdsi alınır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

Yumrugunla oldur onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

BU OLAYA "DH Mevzu için Adam Toplama Kulübü" olarak el koyduk.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52732499/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52732658

Şu adrese girip sarıyer ilçe milli eğitim müdürlüğünü mail yağmuruna tutuyoruz;
    http://sariyer.meb.gov.tr/index.php?islem=iletisim

Gönderilecek metin;

Sayın yetkili,

Mehmet Şam Ticaret Meslek Lisesi'nde yaşanan kayıt skandalları internet ortamında ses getirmiş bulunmakta. Bunun nedeni ise bu okulun artık eğitim anlayışını kaybedip, ticaret anlayışına bürünmesinden kaynaklanmaktadır. İsmi geçen okul kayıt için envai çeşit isteklerinin dışında "microsoft marka klavye + mouse" istemektedir bu da yetmemezmiş gibi 500 tl gibi bir uçuk rakam talep etmektedir. KAyıt odasında 200'den fazla microsoft marka klavye + mouse bulunmasına rağmen olayı gündeme getiren veli sırf microsoft marka klavye + mouse götürmediği için müdür yardımcısı tarafından ağır hakaretlere mağruz kalmıştır.

İlgili okul ayrıca bu isteğini sadece sözlü değil, direkt olarak okulun web sitesinden de belirtmektedir. Kamuoyu bunu "yüzsüzlük" olarak nitelendirmektedir.
    http://www.mehmetsam.k12.tr/duyurular.asp?gorev=detay&kayitno=242
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/15/21978.png

2011 senesinde böylesi utanç verici olayların yaşanmasına müdürlüğünüz tarafından göz yumulmayacağını ummaktayız.

Saygılar,
    Bir vatandaş.

Bağlanma girişimi başarısız

sariyer.meb.gov.tr sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor.

Oooo bana gerek kalmamış 2 mailde ben atayım dedım adamlara kepenk indirtmişsiniz

• Maşallah okulun döner sermaye sağlam :)
  • Ucuz kurtulmussunuz.
  • O sana o kadar hakaret etti ve sen bunun onur kırıcı birşey olduğunu söylemedin öylemi? Yazık.

Şaka bir yana bendende bu sene m.kemal coşkunöz eml için şunları istediler

1-3 Top a-4 kağıdı
    2-6 Adet vesikalık fotoğraf
    3-2 adet geniş klasör
    4-Diplomanın Aslı
    5-Kan grubu kartı
    6-Sağlık Raporu
    7-Verem Savaş Belgesi
    8-Kimlik Fotokopisi

Ve bağış adı altında 200 tl.Neymiş devlet hizmetli yollamıyormuş kendi ceplerinden hademe tutuyorlarmış.S..... Ordan!
  • Kangal gotur kanka
  • Burası Türkiye
  • Mailimi attım Bizdende sigara vb istiyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Vermeyin bunlara hiçbir şey. Şikayet edin. Eğitimci olacaklar birde bu insanlar. Okul açıldıktan sonra da vermeyin. Yok söyleşi salonu parası, yok o parası, yok bu parası her gün bir halt çıkarırlar bunlar. Fotokopi parası ve Beden Eğitimi dersi için yıllık bir para ödeniyor o hariç hiç bir ücret ödemeyin okullara. Artık iş öyle bir hal almış ki cebinden zorla alacaklar neredeyse. Bağış dediğin içinden gelerek olur zorla değil. Benden söylemesi tek kuruş vermeyin...

377 konu disi oldu ama ,avatarina dikkat et ,sirf bu sebep ten banlanirsan ve vatanhayini ilan edilirsen sasma.

http://forum.donanimhaber.com/m_44897611/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44897611

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 16 Eylül 2011; 9:30:39 >

• Birde Microsoft istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Opus canpolata 3000 tl para version. Klavye Maus haric digerlerinidde istediler
    3000 tl gitti

Eyüpte ki canpolat mı bu??
  • hocam bunları almaları zorunlu değil.. yani sizden kesin isteyemezler.. kadın sesini yükselttiği anda milli eğitim müdürlüğüne gidiyorum durumu anlatıcam deseydin o zaman kadın hemen alttan alırdı.. dediğim gibi evet sizden o dediklerini alabilirler ama zorunlu değildir..
  • liselerde çocukların vahşi olduğu klavyeyi fareyi parçaladığı doğru ama microsoft diye belirtmenin amacı ne onu anlamadım. anlaştıkları bir yer mi var elinde bolca microsoft stoğu olan acaba.

macbook pro alsan okula gitmeden diploma verir bunlar bence
  • cod4 cd key falan istememişler iyi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

oha mouse klavye nedir ya bide monitör kasa isteseymiş tam olurdu

Güldüm
  • Atıcaksın oraya bi' füze. Ucuna da taramalı bağlıcan taraya taraya gitcek.
  • Adamlar klavye değil kalavye istiyormuş sen de haklısın kalavye istiyorlar çünkü klavye değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.