Şimdi Ara

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grid08

quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

microsoft ne alaka lan. logitech versem olmuyor mu deseydin

hahaha..yalana bak cool story bro..hangi okul oyle bir istekte bulunur ki cok sacma bir de microsoft marka :) mdr yardimcisinin davranislarina da inanmadim olmamis.

Adam okulun sitesini vermiş orda yazıyor bro. görmedin sanırım.

Mobilim,gormedim.memlekette ne olaylar donuyor yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

sokağı tutmayanlardır parayı ödeyen... benim annemde babamda öğretmen hatta babam müdür. sokağı tutuyor ise para istemeden kaydı yapar. sokağı mahallesi tutmuyor isede madem bu okulu seçtin yardım edeceksi diyor hakkıda o yani.

mebden okula 5 kürüş para gelmiyor. hatta toplanan her paradan %40 para alıyor meb.

%40 mı alıyor
  • quote:

sokağı tutmayanlardır parayı ödeyen... benim annemde babamda öğretmen hatta babam müdür. sokağı tutuyor ise para istemeden kaydı yapar. sokağı mahallesi tutmuyor isede madem bu okulu seçtin yardım edeceksi diyor hakkıda o yani.

mebden okula 5 kürüş para gelmiyor. hatta toplanan her paradan %40 para alıyor meb.

Sokağı tutmayanları anladımda hakkıyla kazanmış insanlardan zorla bağış almak zorundalar mı ? Onun yerine M.E.B'e bize verdiğiniz bütçe yetmiyor arttırınız diyemiyorlar mı ? Bir klavye mouse için bir kişiye bu kadar hakaret edebilen bir öğretmen M.E.B'e bu isteklerini iletemiyor mu ? Kişisel algılamayın lütfen bende liseye kayıt olurken 2 top A4 ve pul vermek zorunda kaldım.
  • bilip bilmeden ötmüş bazıları. arkadaşım o klavyeyi mouse'u kim kullanacak sanıyorsunuz?
    sizin çocuklarınız yada kardeşleriniz kullanacak. herkes evindeki gibi kullanmıyor ki?
    bizimde okulda bilgisayar sınıfı var ve sürekli klavye mouse almak zorunda kalıyoruz. çünkü kırıyor öğrenciler ve normal birşey.
    sonra okul bağış almazsa ne yapacak milli eğitim mi karşılıyor. hizmetli tutulması lazım okul verecek parayı.
    çünkü evinde tuvalete su dökmeyen veliler okula geldi mi neden sular akmıyor diyor? fotokopi makinesi neden çalışmıyor? yerler neden silinmiyor?
    o zaman gel sen sil evden bir tas su getir ki okul paraya muhtaç olmasın.
    bir arkadaşın dediği gibi milli eğitim hiçbir şekilde yardım yapmaz. tek yaptığı ordan burdan bulduğu boyaları yılın başında okula vermektir.
    onun dışında kantin kiralarsın %40 ı benim der el atar. kurs açarsın ordan alır. cebinden para çıkmaz.
    yazık günah kimsenin günahını almayın. ha bu camiada bundan yararlananlarda vardır. ama bir elin beş parmağı aynı değil.
    birileri hükümete yakın olduğu için müdür olabiliyorsa bunları yapmaları normal. müdürlük diye bir okul veya eğitim kurumu yok. zaten olanları da müdür yapmazlar.
    bu ülkede müdür olmak istiyorsan ya İMAM HATİP MEZUNU OLACAKSIN yada DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ...

• quote:

Orijinalden alıntı: G&H

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler

bide kalavyede microsoft dan aşşağı olmuyomuş zaten klavyede kabul etmiyorlar allahtan lisede değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablocu -- 16 Eylül 2011; 1:23:31 >

• quote:

lisede sokak olayı yokki puan olayı var. puanı tutmuyosada para versede kayıt olamaz şuan
  • Vatan'da en ucuz klavye mouse 40 lira. Logitech 28 lira. Okul işi biliyor beyler
  • direk mahkemeye ver. Hatta öncesinde bi ses kayt cihazı al dogru odasına cık. Cihaz calısır vazıyette ' gecen sefer bana hakaret ettiklerınizin önunde ozur dileyeksiniz!' de. Ve sert konus. Zaten gerızekalı bı hatuna benziyor anlattıgna gore. Sen kendindn emin sekilde konusunca tek senin yanında ozur dleye bilir sen uzerine gıt. O gun kımler varsa onların yanında ozur dleyecksın de. Ya sana tekrar hakaret eder yada ozur diler. 2sindede sen karlı ckarsn. Özr dilerse zaten guzel olur. Hakaret edersede , ckarken mahkemede gorusuruz hanımfendı de ve ayrl. Kesınlkle mahkmeye ver ve isın pesni brakma, yasal olmayan bsey istıyolar ve ustune hakaret ediyolar...turkiye eski türkiye dgil artık... Herkes hakkını sonuna kadar savunabılyor... Sn olarak e-devletten de dilekce yolla m.e.b de ugrassin kadın gorsun anasının çarşafını.
  • Şu forumda doğru düzgün imlası olup, noktalama işaretlerine dikkat edenler cool story anlatmalı ancak. Gecenin bir yarısı kelimeleri çözmeye çalışıp, cümlelerin nerede başlayıp bittiğine bakamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

lisede sokak olayı yokki puan olayı var. puanı tutmuyosada para versede kayıt olamaz şuan

öyle bir oluyorki... işin içinde olan bilir merak etme sen ;)

okul müdürü ilk tercihlerden sonra boş olan kontenjanı 1 kişi eksik yolluyor mebe 1 kişiyede mesela 2000 lira ver alayım diyor.

yada tercihler bittikten sonra gene kontenjan kalıyor. gene aynı şekilde bas parayı alayım çocuğunu diyor. ama genellikle eşe dosta ayrılır 1 kişilik kontenjan. yada meb müfettişlerinin çocuklarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 16 Eylül 2011; 1:33:21 >

• quote:

quote:

quote:

okul müdürü ilk tercihlerden sonra boş olan kontenjanı 1 kişi eksik yolluyor mebe 1 kişiyede mesela 2000 lira ver alayım diyor.

yada tercihler bittikten sonra gene kontenjan kalıyor. gene aynı şekilde bas parayı alayım çocuğunu diyor. ama genellikle eşe dosta ayrılır 1 kişilik kontenjan. yada meb müfettişlerinin çocuklarına

tüm yedeklerin kayıtları vs bittikten sonra dediğiniz doğru fakat yedkelerin kadı devam ederken yapması çok ozr dğeil mi? diyelim ki ben yedek listedeyim. kayıt hakkı kazandım. ama adam benim yerime başkasını almış. o zaman ben nolcam mesela? gerçi bu ülkede olmıcak şey yok para herşeyi yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

bilip bilmeden ötmüş bazıları. arkadaşım o klavyeyi mouse'u kim kullanacak sanıyorsunuz?
    sizin çocuklarınız yada kardeşleriniz kullanacak. herkes evindeki gibi kullanmıyor ki?
    bizimde okulda bilgisayar sınıfı var ve sürekli klavye mouse almak zorunda kalıyoruz. çünkü kırıyor öğrenciler ve normal birşey.
    sonra okul bağış almazsa ne yapacak milli eğitim mi karşılıyor. hizmetli tutulması lazım okul verecek parayı.
    çünkü evinde tuvalete su dökmeyen veliler okula geldi mi neden sular akmıyor diyor? fotokopi makinesi neden çalışmıyor? yerler neden silinmiyor?
    o zaman gel sen sil evden bir tas su getir ki okul paraya muhtaç olmasın.
    bir arkadaşın dediği gibi milli eğitim hiçbir şekilde yardım yapmaz. tek yaptığı ordan burdan bulduğu boyaları yılın başında okula vermektir.
    onun dışında kantin kiralarsın %40 ı benim der el atar. kurs açarsın ordan alır. cebinden para çıkmaz.
    yazık günah kimsenin günahını almayın. ha bu camiada bundan yararlananlarda vardır. ama bir elin beş parmağı aynı değil.
    birileri hükümete yakın olduğu için müdür olabiliyorsa bunları yapmaları normal. müdürlük diye bir okul veya eğitim kurumu yok. zaten olanları da müdür yapmazlar.
    bu ülkede müdür olmak istiyorsan ya İMAM HATİP MEZUNU OLACAKSIN yada DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ...

Az doğuya, ya da başka ülkelere yatırım yapsınlar da metropol şehirdeki insanlarını madur durumda bırakmasınlar. Öncelik eğitimdir arkadaş, bir ülkede doğumda bebek ölüyorsa ve masadan kadın kalkmıyorsa o ülkenin gericiliğini gösterir ki ikinci sırada da okuma yazma gelir. Bu ülkede daha okuyamayanlar var. Yolunu bulamayanlar var.Sözüm ona sen gitmişsin dışabağımsız politikadan, rasyönellikten bahsediyorsun. Yemişim, maduriyeti, ekonomiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcobra91

Kadına jartiyer alsaydın bağış niyetine...

+1
  • quote:

quote:

quote:

Olamaz. Her şey E-okul üzerinden yapılıyor artık.

• Opus canpolata 3000 tl para version. Klavye Maus haric digerlerinidde istediler
    3000 tl gitti
  • quote:

quote:

quote:

bu ilkokullarda bizim oğlanın okulunda ilk benim tayinim çıktı geldim ankaraya okul aidatı 50 tl ilk yıllar sonra bi 3 sene geçti aylık 200 tl oldu dedim oğlum bişey değiştimi okulda dedi yok abi elektrik su devletten tamam eyvallah 3 hademe devletten 1 hademe okul işe almış 650 tl maaş aylık tamam şimdi bi hesaplayalım okulda 2000 öğrenci var ortalama ki üstündedir
    400000 tl para alıyorlar 1 yılda bir hademe parası 12x650 =7800 400000-7800=392200 noldu bu kadar kaldı e bu okulda 8 ayın 6 ayı kalorifer yanıo sabah 8 den akşam 6 a kadar günlük ki o kadar yakması imkansız 2000 tl yaksa 240000 tl yapar 392200-240000=152200 tl kaldı e noluyo bu para cart curt diyelim ekstralar 100000 tl noluyo bu para

• Bizim eski okul müdürü kasayı aldı gitti. Bunlar hala klavye fare falan işi geliştirin.
  • Seni bilmem dediklerine bakarak basarılı birisi gibi görünüon ama o okuldan bi halt olmaz bence hem istedikleri hem alanlarımız bölümünden baktımda web tasarım programcılıgı die bişeymi var arkadaş ya nasıl okul bu ya web tasarımdır yada web programcılıgıdır
  • Bizim alçak müdürde 100 lira kopardı benden diploma için. Klavye alaydım daha iyiydi
  • bu sacmaliklar hala devam mi ediyor ya 2liseli yok sunu istedi yok bunu istedi kavga ettim müdürü dövdüm en büyük bnm diye ilkokullarda destek cikior birseyde anlatamazsin liseli sonucta bence yasaklanmali bu sacmalikta otu .oku yasaklayacaklarina bunlri yasaklasinlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.