Şimdi Ara

Kardeşimi okula kayıt için götürdüm ve başıma gelenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

sokağı tutmayanlardır parayı ödeyen... benim annemde babamda öğretmen hatta babam müdür. sokağı tutuyor ise para istemeden kaydı yapar. sokağı mahallesi tutmuyor isede madem bu okulu seçtin yardım edeceksi diyor hakkıda o yani.

mebden okula 5 kürüş para gelmiyor. hatta toplanan her paradan %40 para alıyor meb.

lisede sokak olayı yokki puan olayı var. puanı tutmuyosada para versede kayıt olamaz şuan

öyle bir oluyorki... işin içinde olan bilir merak etme sen ;)

okul müdürü ilk tercihlerden sonra boş olan kontenjanı 1 kişi eksik yolluyor mebe 1 kişiyede mesela 2000 lira ver alayım diyor.

yada tercihler bittikten sonra gene kontenjan kalıyor. gene aynı şekilde bas parayı alayım çocuğunu diyor. ama genellikle eşe dosta ayrılır 1 kişilik kontenjan. yada meb müfettişlerinin çocuklarına

Ağzına tekme atasım geldi ama doğru söylüyorsun.

• Oha be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

BU OLAYA "DH Mevzu için Adam Toplama Kulübü" olarak el koyduk.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52732499/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52732658

Şu adrese girip sarıyer ilçe milli eğitim müdürlüğünü mail yağmuruna tutuyoruz;
    http://sariyer.meb.gov.tr/index.php?islem=iletisim

Gönderilecek metin;

Sayın yetkili,

Mehmet Şam Ticaret Meslek Lisesi'nde yaşanan kayıt skandalları internet ortamında ses getirmiş bulunmakta. Bunun nedeni ise bu okulun artık eğitim anlayışını kaybedip, ticaret anlayışına bürünmesinden kaynaklanmaktadır. İsmi geçen okul kayıt için envai çeşit isteklerinin dışında "microsoft marka klavye + mouse" istemektedir bu da yetmemezmiş gibi 500 tl gibi bir uçuk rakam talep etmektedir. KAyıt odasında 200'den fazla microsoft marka klavye + mouse bulunmasına rağmen olayı gündeme getiren veli sırf microsoft marka klavye + mouse götürmediği için müdür yardımcısı tarafından ağır hakaretlere mağruz kalmıştır.

İlgili okul ayrıca bu isteğini sadece sözlü değil, direkt olarak okulun web sitesinden de belirtmektedir. Kamuoyu bunu "yüzsüzlük" olarak nitelendirmektedir.
    http://www.mehmetsam.k12.tr/duyurular.asp?gorev=detay&kayitno=242
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/15/21978.png

2011 senesinde böylesi utanç verici olayların yaşanmasına müdürlüğünüz tarafından göz yumulmayacağını ummaktayız.

Saygılar,
    Bir vatandaş.

Nedense bekliyo bekliyo sonra hiç bir halt yapmıyo internet bağantısı kontrol edin diyo sitenin ismini kontrol edin diyo(chrome).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 16 Eylül 2011; 12:07:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

Burası Türkiye

helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_deadly

S:a arkadaşlar kardeşimi liseye kayıt için götürdüm kayıt için bunlar gerekliymiş

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
    1-İlköğretim okul diploması(ASLI)
    2-Nufus cüzdanı fotokopisi
    3-Altı adet vesikalık fotoğraf
    4-On TL iadeliposta pulu
    5-İki top A4 fotokopi kağıdı
    6-Microsoft marka Kalavye + Mouse

neyse + bağış bağışı yaptım mouseyi klavyeyi almadım bide microsoft istiyolar stajer öğretmenle biraz tartıstık bi baktım müdür yardımcısı kadın geldi bana bağırıyo odaya geç dedi geçr değil geçermisin diyiceksin dedim kavga ettim bana hakaretler etti kaç yaşındasın sen dedim 60 dedi bakın bana bağırmayın ben 20 siz 60 yaşındasınız ben sizin öğrenciniz değilim nedemek microsoft siz evinizde kullanıyomusunuz bunları dedim bana sen yediğin kapa sıçıyosun terbiyesiz şerefsiz adi sen kimsin falan saydıda saydı bak dedim bana tek 1 laf edersen sana yumruğu geçirirm güvenliği çağırdı ve beni okuldan attırıyordu ki eski hocalarımdan 1 2 tanesi beni gördü hemen mudahale edildi olaya gittim tekrar kardeşimi kaydettirdim.

1 2 laf soktu bende ona laf soktum gözümün önünde 400tl para aldılar adamın 1inden ve okul rahat 100 150tane mouse ve klavye mevcut
    ben okulun ulusal projesinin web tasarımını yaptım ben kimi zaman cumartesi günleri okulun bilgisayarlarını tamir ettim okul 3.sü olarak mezun oldum kendini öğretmen sanan bir utanmaz bana bunları yaptı

enson çıkarkende sen öğretmen olmuşsun ama insan olmayı becerememişsin dedim ve ayrıldım yarında ilçe milli eğitime gidicem şikayet etmeye

not: bende o okuldan mezunum ve hep başarı belgeleri almış okuldan + davranışlarımdan dolayı onur belgesi almış biriyim.

buda ispat okulun sitesine koymuşlar utanmadan :D

Böyle saçmalık olurmu özel koleje git daha iyi dönem başında tonla para,kağıt alırlardı.1.dönem sonunda ve 2.dönem sonunda aidat alırlardı paraları allah bilir kim yiyo
    Okulun tuvaleti ayda bir temizlenir sabun olmazdı,bakım ''0'' öğrenciyi insandan saymazlar yağmurun altında tören yaptıkları oldu.
    Üniversiteye kadar dayanacak kardeşin liselerde ve ilkokullarda öyle kolejler hariç

• Arkasından git bu işin şikayet et. Eğer burda bu kadar konuştuktan sonra şikayet etmezsen yüzüne tükürmek isterim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

milli eğitime şikayet et diyecem ama kimi kime şikayet ediyorsun ki.

Etsin etsin ilgileniyorlar.

Ben de liseden okul 2. si olarak mezun olmuştum 30,00 TL civarı diploma parası verdiler.Milli Eğitimi aradım söyledim, bir kaç saat sonra okuldan aradılar gel diplomanı al diye.

Okula gittim, müdür ve müdür yardımcısının saymadığı küfür kalmadı + beni örgüte üyelikle falan suçladı. Bilerek beni kışkırtmaya çalıştı ki okulu basıp adam! dövmüş olayım diye.

Sesimi çıkarmadım aldım diplomamı çıktım.
  • Şikayet ediceksin. Geçen sene kuzenimi yazdırırken 1000TL istediler lise için.Senmisin isteyen ? Belirli yerlere şikayet - dilekçe ile 1 kuruş bile çıkmadı cepten. Para vermek yasak kayıt yapılırken o yüzden açık gözlü olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

sokağı tutmayanlardır parayı ödeyen... benim annemde babamda öğretmen hatta babam müdür. sokağı tutuyor ise para istemeden kaydı yapar. sokağı mahallesi tutmuyor isede madem bu okulu seçtin yardım edeceksi diyor hakkıda o yani.

mebden okula 5 kürüş para gelmiyor. hatta toplanan her paradan %40 para alıyor meb.

lisede sokak olayı yokki puan olayı var. puanı tutmuyosada para versede kayıt olamaz şuan

öyle bir oluyorki... işin içinde olan bilir merak etme sen ;)

okul müdürü ilk tercihlerden sonra boş olan kontenjanı 1 kişi eksik yolluyor mebe 1 kişiyede mesela 2000 lira ver alayım diyor.

yada tercihler bittikten sonra gene kontenjan kalıyor. gene aynı şekilde bas parayı alayım çocuğunu diyor. ama genellikle eşe dosta ayrılır 1 kişilik kontenjan. yada meb müfettişlerinin çocuklarına

bu ilkokullarda bizim oğlanın okulunda ilk benim tayinim çıktı geldim ankaraya okul aidatı 50 tl ilk yıllar sonra bi 3 sene geçti aylık 200 tl oldu dedim oğlum bişey değiştimi okulda dedi yok abi elektrik su devletten tamam eyvallah 3 hademe devletten 1 hademe okul işe almış 650 tl maaş aylık tamam şimdi bi hesaplayalım okulda 2000 öğrenci var ortalama ki üstündedir
    400000 tl para alıyorlar 1 yılda bir hademe parası 12x650 =7800 400000-7800=392200 noldu bu kadar kaldı e bu okulda 8 ayın 6 ayı kalorifer yanıo sabah 8 den akşam 6 a kadar günlük ki o kadar yakması imkansız 2000 tl yaksa 240000 tl yapar 392200-240000=152200 tl kaldı e noluyo bu para cart curt diyelim ekstralar 100000 tl noluyo bu para

Sence anlamadınmı daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

milli eğitime şikayet et diyecem ama kimi kime şikayet ediyorsun ki.

Etsin etsin ilgileniyorlar.

Ben de liseden okul 2. si olarak mezun olmuştum 30,00 TL civarı diploma parası verdiler.Milli Eğitimi aradım söyledim, bir kaç saat sonra okuldan aradılar gel diplomanı al diye.

Okula gittim, müdür ve müdür yardımcısının saymadığı küfür kalmadı + beni örgüte üyelikle falan suçladı. Bilerek beni kışkırtmaya çalıştı ki okulu basıp adam! dövmüş olayım diye.

Sesimi çıkarmadım aldım diplomamı çıktım.

kötü bir olay olmuş dövüp kaçsaydın

• ben de bu sene kayıt yaptırdım anadolu lisesi ne aynen unları istediler klavye we mause dışında adamlara bak microsoft markalı bi de bnm bilgisayarda microsoft markalı klavye mause bile yok bunlar işi ticarete dökmüşler ayrıca bu tün liselerin ihtiyaclarını milli eğitim bakanlığı karşılaması lazım ama liseli olmak güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicconic

quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Opus canpolata 3000 tl para version. Klavye Maus haric digerlerinidde istediler
    3000 tl gitti

Eyüpte ki canpolat mı bu??

Ever eyupteki
  • assd hiç güleceğim yoktu
  • Bu birşeymi ben 200 tl verdim. Adam almıyodu zorla para aldı onu geçtim bizim burda anadolu lisesi var müdürün tanıdıkları var dırek alıyorlar . Bide azcık para verınce anadolu lısesıne puan olmadan gırebılıyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

3000 tl gitti

Ever eyupteki

Müdürü kimdi oranın?
    isim falan biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Adam

BU OLAYA "DH Mevzu için Adam Toplama Kulübü" olarak el koyduk.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52732499/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52732658

Şu adrese girip sarıyer ilçe milli eğitim müdürlüğünü mail yağmuruna tutuyoruz;
    http://sariyer.meb.gov.tr/index.php?islem=iletisim

Gönderilecek metin;

Sayın yetkili,

Mehmet Şam Ticaret Meslek Lisesi'nde yaşanan kayıt skandalları internet ortamında ses getirmiş bulunmakta. Bunun nedeni ise bu okulun artık eğitim anlayışını kaybedip, ticaret anlayışına bürünmesinden kaynaklanmaktadır. İsmi geçen okul kayıt için envai çeşit isteklerinin dışında "microsoft marka klavye + mouse" istemektedir bu da yetmemezmiş gibi 500 tl gibi bir uçuk rakam talep etmektedir. KAyıt odasında 200'den fazla microsoft marka klavye + mouse bulunmasına rağmen olayı gündeme getiren veli sırf microsoft marka klavye + mouse götürmediği için müdür yardımcısı tarafından ağır hakaretlere mağruz kalmıştır.

İlgili okul ayrıca bu isteğini sadece sözlü değil, direkt olarak okulun web sitesinden de belirtmektedir. Kamuoyu bunu "yüzsüzlük" olarak nitelendirmektedir.
    http://b1109.hizliresim.com/11/9/15/21978.png

2011 senesinde böylesi utanç verici olayların yaşanmasına müdürlüğünüz tarafından göz yumulmayacağını ummaktayız.

Saygılar,
    Bir vatandaş.

Nedense bekliyo bekliyo sonra hiç bir halt yapmıyo internet bağantısı kontrol edin diyo sitenin ismini kontrol edin diyo(chrome).

Ben gönderdim mesajı.

• Onlarca iletiye tek tek bakamadım; son durum nedir? Milli eğitime şikâyet etmişsindir umarım. Özellikle o kayıt parası ödeyenlerle birlikte dilekçe verirsen daha etkili olur. Bir de o iki top kâğıt ve Microsoft klavye, fareyi ne yapacaklarını merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3000 tl gitti

Ever eyupteki

Müdürü kimdi oranın?

İnternet sitesinde yaziyor
    Davami accan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes kendi klavye ve mouse'unu getirsin tenefüslerde quake ve counter turnuvaları düzenleniyormuş. müracaat müdür.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3000 tl gitti

Ever eyupteki

Müdürü kimdi oranın?

İnternet sitesinde yaziyor
    Davami accan :D

Müdürü çok yakın bir tanıdığımdı.
    Böyle birşey yapacagına ihtimal vermiyorumda ondan.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.