Şimdi Ara

Kardeşler ne olur yardım TİME skilli ile nasıl hayvan tutuluyo aşamalı anlatır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşler ben 20 lwl hunterım ama nasıl hayvan tutulcağını bilmiyorum bilen varsa nasıl hayvan tutulcağını aşamalı olarak yazsın ne olur yardıma ihtiyacım var black wolf tutucam!!!!

• Öncelikle wolf ları kolay yakalamak istiosan tame skilini 2 yap. Sonra bi wolf a düşük bi silahla vurmaya başla. Wolf un health i 1/10 olduğunda tame skilini kullan. Eğerki hayvanın healthi fullenirse başarısız oldun demektir. Tekrar dene. Şimdide olup olmadığını nasıl anlıycağına gelelim. Eğerki hayvan senin vuruşların değilde tame skilini attıktan sonra öldüyse demektirki oldu. İnventory ni aç ve yeni hayvanınla tanış

bu arada time skill= ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 5 Mayıs 2007; 21:33:48 >
  • abi bu daha guzel di time :))) şimdi arkadasım sende tame skıl var b ye bas ustte el işareti olan tame highlandsa git orda kopeklerv ar yumrukla dal canını azalt ondan sonra tak sılahını elıne tameyi cak :)
  • O_HÜKÜMDAR_O abi bunu benim 2 sorum daha var;
    1-)bunu ayılara karşı yapabilir miyim?
    2-)başarısız olursam bazen tame skillini vurduğumda chiden düşmüyo bu neden kaynaklanıyo?
  • ewet ayı yakalayabılırsın ama obur sorunu anlamadım
  • Bilgiler İçin teşekkürler, benim işimede baya yaradı...

quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Öncelikle wolf ları kolay yakalamak istiosan tame skilini 2 yap. Sonra bi wolf a düşük bi silahla vurmaya başla. Wolf un health i 1/10 olduğunda tame skilini kullan. Eğerki hayvanın healthi fullenirse başarısız oldun demektir. Tekrar dene. Şimdide olup olmadığını nasıl anlıycağına gelelim. Eğerki hayvan senin vuruşların değilde tame skilini attıktan sonra öldüyse demektirki oldu. İnventory ni aç ve yeni hayvanınla tanış

bu arada time skill= ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.