Bildirim
Karekök LYS kitapları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fİziğini almayın bence çok niteliksiz sorular var onun yerine esen veya fem tercih edebilirsiniz. -
Dediğini dikkatte alıcam sgl -
Karekok lys matematik aldim henuz sadece ikinci dereceden denklemleri cozdum ama oldukca begendim nasi bi zorlukta bi kitap istiyorsun bilmiyorum ama ortalamanin ustunde zorlugu yani bence kolay degil :) kesinlikle tavsie ediyorum ^^
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik gayet iyi. Fiziği bilmiyorum fizik için Finalin Video çözümlü lys s.b sını aldım (Apdulkadir Börklü) çözümler finalin sitesinde gayet güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 30 Mart 2014; 12:23:58 > -
Fiziği beğenmedim ben
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende mat2 sb. var. gerçekten sağlam kaynak. onu bütün sorularını eksiksiz çöz-çözdür. iyi bir şeyler yaparsın sınavda. bence başka yayına gerek yok. bu yayındakileri iyice bitir yeter. zaten baya kalın bir kitap -
fizik kötü. mat 2 ve geo süper.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X