Şimdi Ara

Karekök Mat ve Geometrisi 1 ayda sıkı çalışmayla bitermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometriden İlk 3 test Çözücem ? ikiside karekök

• +++ up
  • Zor hocam bence başka kitapalardan çözsen daha iyi olur uzun ve zor kitaplar. Eğer temelin varsa bitirebilirsin anca, sıfırdan çözeceksen çok zor olur lys geo'sunun bir testi için 1 saat uğraştığımı bilirim ama tabi sondaki testlerdi. Başlardaki testler nispeten daha kolay ve klasik sorulardan oluşuyor. Belli bir noktaya kadar çalış ve çöz.
  • Reis Peki Ne gibi bir kitap önerirsin 345 çözüyorum şuan 345 biticek başka ne çözsem beni 25 sorudan (15 geo ortalama) 25 yaptırır ? yada 345 ten sonra yanlış çıkan ve boş bıraktığım konulara kareköktenmi çözeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cooldoktor

Reis Peki Ne gibi bir kitap önerirsin 345 çözüyorum şuan 345 biticek başka ne çözsem beni 25 sorudan (15 geo ortalama) 25 yaptırır ? yada 345 ten sonra yanlış çıkan ve boş bıraktığım konulara kareköktenmi çözeyim ?

Hocam ygs için mi istiyorsun lys mi? Ygs için ben de 345 çözdüm problemleri ve pkob konuları kaldı sadece o bitince geçen seneden kalan karekök ygs matematik ile tekrar yapacağım. Karekök biraz daha zor bir kitap ama karekök'ün kesinlikle problemleri berbat, karekök rop biraz daha iyi bir kitap ama ygs karekökden problemleri çözdüm geçen sene adam gibi bir tane soru çözemedim çok garip sorular sordular kalem oynatamadım. Çok klasik problemler var ygs karekökte çıkacağını da düşünmüyorum bu saatten sonra. İşlem ameleliği tamamen. Problemler için karekök dışında bir kitap çöz. 345 iyidir problemler için. Bol bol deneme çöz tytde. Bunun dışında eğer lys için istiyorsan, ben karekök lys çözüyorum. Bu arada mezunum ben integral hariç konularda altyapım olduğu için fazla zorlanmıyorum eğer sen de kendine güveniyorsan lys karekök matematik çöz kesinlikle. Efsane kitap valla. Trigo, lti testleri kaldı lys bölümünde bende. Geometri için eğer zamanı düzgün kullanırsan karekök geo öneririm. Ama yetişmeyeceğini düşünüyorsan (1 ayda mat+geo baya zor çünkü) birey b ve acil geometri alabilirsin. Büyük ihtimal testlerin hepsini bitiremezsin karekökte ama her konunun dediğin gibi ilk üç testini çözebilirsin. Her gün 2 mat 2 geo konusu bitirsen yetişir bence. Yaklaşık 5-6 saat sürer. Diğer eksik derslerin ve konularının da durumu önemli tabi süre için. 2.5 ay kaldı her şeyi değiştirebilirsin. Zamanını boşa harcama yeter ki. Şunun şurasında az bir zaman kaldı. (tyt için acil geometri önerdiler, katlamalı sorular falan varmış ben de alacağım)

• Tamamdır reis eyvallah lys için diyordum zaten 345 bitince bir deneme yapayım mat2 için bakalım 25 mat sorusunda 20 ve üzeri yaparsam daha çözmem deneme asılır geometri başlarım ama eğer 20 üstüne çıkamazsam başlarım neyse tekrardan saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cooldoktor

Tamamdır reis eyvallah lys için diyordum zaten 345 bitince bir deneme yapayım mat2 için bakalım 25 mat sorusunda 20 ve üzeri yaparsam daha çözmem deneme asılır geometri başlarım ama eğer 20 üstüne çıkamazsam başlarım neyse tekrardan saol

Rica ederim hocam hedef kaç k ve netler ne alemde tyt ayt?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 günde ayt fizik bitermi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt de 85 civarıda Tyt Çok önemsemiyorum 12.sınıfım bu arada Önemli olan ayt Ayt fen ve Matematik 35 üstü Net hedef İnşallah olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.