Şimdi Ara

KAREMİŞ'te En Uzun Geceye Özel Kampanyalar! Üye olan her 10. Kişiye Ücretsiz Karadut Özü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.karemis.com.tr/'ye özel tüm indirimlere ek %21 Sepette indirim!
    Üstelik alışveriş yapan herkese sürpriz hediyeler!
    Ayrıca üye olan her 10. kişiye karadut özü hediye!

İndirimden, Hediyelerden kazanmak için SMS ve E-posta izni vermeniz gerekmektedir.

KAREMİŞ'te En Uzun Geceye Özel Kampanyalar! Üye olan her 10. Kişiye Ücretsiz Karadut Özü!

📞 Whatsapp Sipariş: 0541 670 79 79
    🚚 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kargo Bedava!
    🏡 Kapıda Ödeme İmkanı
    💳 Kredi Kartı ile Ödeme İmkanı
    🛍 %100 Güvenli Alışveriş
    🛒 Sipariş içinwww.karemis.com.tr adresine tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikbals -- 20 Aralık 2019; 23:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanyamiz devam etmektedir.

• başlık eksik. üye olan her 10. kişiye ekleyin. şikayet edicem yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: YarasaÇorbası

başlık eksik. üye olan her 10. kişiye ekleyin. şikayet edicem yoksa
    Aynen,ayrıca ürünlerinize kısa zamanda güzel zamlar geldi maalesef..
  • Tam satın alımı yapacaktım ödeme sayfasında sürekli kargo firması seçin uyarısı veriyor. Firma da seçimi filan yok.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Fiyatlarımız da zam olmadı efendim, sadece bazı ürünlerdeki ücretsiz kargo kampanyamız bitti. Bunun yerinede yeni kampanyalar yaparak sizlere ürünlerimizi en uygun şekilde sunmaya devam ediyoruz.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz...
  • KADİR_39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Efendim,

Sistemden kontrollerimizi sağladık herhangibir sorun görünmemektedir. Arzu ederseniz tekrar deneyebilirsiniz. Kargo firmamız Yurtiçi Kargodur,

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chrome kargo firmaları gözükmüyor kargo ne kadar karadutlu boza alabilirim belki ?
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

75TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir efendim. Onun dışında ürünün desi ve boyutuna göre 9,50 TL ile 12,50 TL arasında değişmektedir.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz...
  • 839NK4138K Siparişim, notlara da yazdım ama buradan da yazayım:

“ Lütfen hepsini karadut gönderiniz. Lütfen haftasonunda kargo yapmayın, pazartesi veya salı elimde olabilir, sorun değil.”

Hayırlı işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

839NK4138K Siparişim, notlara da yazdım ama buradan da yazayım:

“ Lütfen hepsini karadut gönderiniz. Lütfen haftasonunda kargo yapmayın, pazartesi veya salı elimde olabilir, sorun değil.”

Hayırlı işler.
    Siparişiniz tarafımıza ulaşmıştır. Hediye ürün yollamamız için sms ve eposta iznini vermiş olmanız gerekmektedir. Ürünlerimizi afiyetle tüketmeniz dileğiyle..
  • &21 indirim düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metindiyadin

&21 indirim düşmüyor
    Nerede hata almaktasınız efendim? Web sitemizdeki sağ altta ki chat kısmından destek alabilirsiniz.
  • 389GQ5328T sipariş nosuyla kampanyadan faydalandım canlı destektende anında dönüş ile yanıt aldım teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

389GQ5328T sipariş nosuyla kampanyadan faydalandım canlı destektende anında dönüş ile yanıt aldım teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum.
    Biz teşekkür ederiz efendim.Afiyet olsun...
  • Dutlarınız ekşi olan karaduttan (urmu dutu) mı?
    Yoksa tatlımsak olan türünden mi?

Aralarında çok ciddi fark var çünkü.

• ikbals kullanıcısına yanıt
    SMS ve e-posta bilgilerimi güncelledim, teşekkürler.

• Sizden aşağıda belirttiğim ürünü almıştım, pek çok ürün almıştım ama belirttiğim üründe sorun yaşadım.
    Bebek çikolatası, boza, karışık lokum iyiydi ancak çifte kavrulmuş lokumu 1 hafta sonra paketini açtım.
    Serin bir odada beklemişti ondan mı bilmiyorum yaklaşık 20derece sıcaklıkta. Strecli paketi açtığımda lokumların yarısı sertleşmişti diğer yarısı ise yenilebilecek yumuşak kıvamdaydı.
    Ayrıca lokumların pek çoğunda fıstık yoktu, fıstık oranınız hakmarda satılan tatbak cifte kavrulmuşundan bile az geldi bana.

Aslında tekrar sipariş vermek istiyordum ama lokum konusu can sıktı.

Sipariş No : 321RJ8436W
    Çifte Kavrulmuş Antep Fıstıklı Lokum 1000 Gram

Edit: Ballı Karadut özünde de kavanozun yarısından fazlası dibi şekerleme yapmış gibi donmuş haldeydi.
    Telefonda belirttiğiniz üzere onu sıcak suda 4-5 saat kadar bekletince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 21 Aralık 2019; 1:19:18 >
  • Kardeşim su üründe indirim var ise alayım. Çocuklar bitti diye başımın etini yedi. Karadut diye ağlayan çocuk görmedim hayatımda..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu kargoyu 50 TL üzeri ücretsiz yapsanız sipariş vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 21 Aralık 2019; 1:49:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.