Şimdi Ara

Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
10.232
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARYEKE kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Makarna raf ömrü uzundur. Türk gıda kodeksi makarna tebliğinde max. Nem oranı %13 olarak belirtilmiştir. Günümüzde firmalar 11.5 üzerine pek çıkmamaktadır. Esasında makarna buğdayın şekillenmiş halidir. Nem oranı düşük olduğu için bozulmaz. Genelde firmalar 2 yada 3 yıl tavsiye edilen tüketim tarihi basmaktadır. Ben 4-5 yıllık makarnada tükettim. Yeterki saklama koşullarına uyun. Güneş ışığından uzak, serin, rutubetsiz yerde, prinç nohut gibi tahıllardan uzak(böcek bulaşır) deterjan gibi kokulu ürünlerle aynı yerde bulunmasın. Sonuç olarak uygun fiyatlı bulunduğunda stok yapabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tuzla Evora Carrefour talan edilmiş. Son 1 adet indirimli Barilla makarna kalmış. O da kutusu açık diye bırakılmış.


    Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL)


    Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hamemo kullanıcısına yanıt

    Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL) 

  • Gerçek el yapımı makarna yaptığımdan beri şu paketlerin suratına bakamaz oldum

  • Berillayı denemiştim.Öyle arasında Filiz,Ankara markalara göre bir miktar tat farkı var ama %100 fiyat farkına verecek kadar fark yok bence.


    Karfur sanal markete baktım normal 20 tl fiyatı var.Ya sanalda geçerli değil ya da kampanya bitmiş.

  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt

    öncelikle verdiğiniz bu fyadalı bilgiler için teşekkür ederim.

    private label ürünlerle ilgili en azından makarna da fikriniz öğrenmek isterim. genelde marketlerin makarnalarını düşük markalar üretiyor. ama yine de aralarında kalite farkı olması mümkün mü sizce. yani diyelim x firmasınnı kendi amabalajıyla sattığı makarnayla migrosa ürettiği migros poşediyle sattığı makarna arasında bir fark var mıdır

    teşekkürler

  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba. tarım kredideki makarnalar nasıl sizce? anadolu ve kendi üretimi makarnaları

  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba;


    Kesinlikle kalite farkı var. Aşağıya fotoğraf ekledim. Birisi zincir markete üretilen ürün diğeri ise kendi markası.


    Ürünün birisi esmer, kirlilik fazla, şekil bozukluğu ve çatlak mevcut. Yani ürün düşük vasıflı buğday kullanılarak üretilmiş.


    Zincir marketlerin bu kadar fazla çeşitte ürünü alıp, satması kontrolü imkansız hale getiriyor. Raflar kalitesiz ürünlerle dolu ama kimse farkında değil.


    Sonuç olarak ne kadar ekmek o köfte.



    Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL)




  • Bu marka hakkında bilgim yok malesef. Akşam uğrayabilirsem kontrol ederim.

  • Tarım kredi ambalajlara tedarikçi bilgilerini yazdırmıyor...

    Devlet kuruluşu olduğu için tedarikçi bilgileri devlet sırrı falan diye düşünüyor herhalde...Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL) 

  • Bitti mi. Subedeyim fiyatlar ayni Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt

    Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim, selva içinde bir şeyler söylemek ister misiniz ? selva ve golda.. Teşekkür ederim.

  • Baska şubeye geçtim. Orda da sadece yassı spagettilerde vardı. Bu arada filiz tam buğday makarnalarda da %50 indirim vardı. Onlardan da aldım. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Styric kullanıcısına yanıt

    Merhaba;


    Selva Konya ilinde üretim yapmakta, İttifak Holding bünyesinde bir fabrika. İlk zamanlar kaliteleri güzeldi, Türkiye'de ilklere imza atan üreticilerden. Şipşak makarnaları vardı kısa sürede pişen.. Şuan iç piyasada pek yoklar. Ağırlıklı ihracat çalışıyorlar, Japonya'da Çin'de Kore'de pazarları var. Fakat ittifak holding Selva Makarnaya üvey evlat muamelesi yapıyor, bu sebeple istedikleri yere gelemediler.


    Golda ise Karaman'da üretim yapmakta bu sektörün en sesiz, en sakin üreticilerindendir. Ağırlıklı fason ve ihracat çalışırlar. Kendi yağında kavrulan ortalama bir üreticidir.


    Türkiye'de şöyle bir algı var. Nuh'un Ankara ve Filiz gerçeği. Diğer üreticiler için pazar payı pek yok.. Bu yüzden kapasitelerinin büyük bir bölümünü ihracata harcarlar...


    Gönül isterdi İtalya'daki gibi yerel üreticiler olsun, premium seviyede makarnalar üretilsin.. ağzımızın tadıyla yiyelim.


    Şuan herkesin yaptığı, maliyeti düşürmek kaliteden ödün vermek.. Ambalajlar bile eski ambalaj değil. İnceldikçe inceldi :)





  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt

    hızlı cevap için teşekkür ederim anladığım kadarı ile evinize bu iki markayıda sokmazsınız. :)


    Gönül istiyor ki en iyi makarnayı yiyelim, lakin 30-40 tl bir makarnaya verebilecek bütcemiz yok. Çokda severim..

  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt

    Bu indo mi tarzı makarnalar var bide, çocuklar seviyor. Onlarin üretimi ve zarar boyutu hakkında bilginiz var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirde mavişehir civarı bir kaç yerde baktım. Denk gelmedi hiç.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba,

    Makarna üzerindeki siyah noktaların bol olması o makarnanın kalitesiz olduğu anlamına mı geliyor? (Attığınız resimde işaretledim)
    Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL)

    Araştırınca buğday kepeği, zararlı değil tarzında açıklamalar gördüm ama yerken o kısım denk gelirse ağızda pütür pütür kumlu bir hissiyat yaratıyor. Sanırım her markada bu tarz noktalar var ama bir markada bu kumlu hissiyat olurken diğerlerinde olmuyor. Sanırım noktaların sayısı ile alakalı bu durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Konunun sıcak fırsatlardan çıktığını düşünüyorum, bu sebeple bundan sonra soru olursa özelden cevaplayacağım.

    İşaretlediğiniz şeyler sadece kepek değil. Birçok sebebi vardır.

    Güzel kaliteli buğday fazla yabancı madde içermez. Yabancı madde ne kadar fazlayda fiyat ona göre azalır.

    Siyah ve kahverengi şeyler taş,metal,siyah ot tohumu, embriyosu kararmış buğdaydan kaynaklı olabilir.

    Bir makarnada kahverengi ve siyah renkler ne kadar azsa, değirmen kısmında temizlik o kadar güzel yapılmıştır ve randıman düşüktür.

    Randımanın düşük olması üreticinin işine gelmez, 1kg buğdaydan 800g makarna çıkarmak var 650g makarna çıkarmak var.

    Randımanı yüksek temizliği iyi yapılmamış bir örnek fotoğraf ekliyorum...

    Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    Hocam son bir soru da ben sormak istiyorum müsaadenizle.

    Küçük paketlerde satılan noodleler ne kadar sağlıklı acaba? İçindeki baharat ve yağlar zararlı diye biliyorum, doğru mudur? Bir de en iyi noodle markaları nelerdir acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.