Piyasa da en az katkılı msg olmayan marka nudo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 15 Kasım 2022; 23:16:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karfur barilla makarnalar 7 TL (BÖLGESEL DEĞİL) (5. sayfa)
-
-
benim tahminim bi yerde stokladılar, onları satıyorlar şimdi. üretici falan da yok. bim 'den zulalamışlardır.
bir şeyi çok bağırarak söylüyorlarsa, muhtemelen onu yapıyorlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu bilgiler daha önemli hocam bizim için, eyv.
Fiyat 19,25 yani (BÖLGESEL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 15 Kasım 2022; 23:59:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayenizde öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.
Verdiğiniz değerli bilgiler keşke başka bir konuda toparlanıp güzel bir kaynak olsa. Bu konuşulanlar kişiler için bir kriter oluşturarak daha iyi olanı daha uyguna alma fırsatı yakalayinca bir sicak fırsat oluşturacağı için çokta konu dışına çıkmış sayılmazsınız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fırsat bölgesel fulya carrefourda fiyat 19 tl bandında
-
Üsküdar , Çekmeköy , İçerenköy , Acıbadem ve birkaç farklı mağazaya daha baktım fakat hep normal fiyatlar vardı.
Eski logolu paketler bile güncel fiyattan , hiç bu fiyatlara göremedim.
birkaç haftadır metro markette chef makarnalar 10 tl idi stok azdı ama bitmiş olabilir, tam buğday olanlar 28tl...
-
(BÖLGESEL)
-
az önce indirim var mı diye girdim Nuhun Ankara Tam buğday da indirim varmış 6 küsür liraya aldım.
-
Nerde yav bu indirimler bize mi denk gelmiyo
Eski ve yeni paketlerin barkodları aynı. Yani indirim genel olsa kasadan geçerken hepsinde olur. İlgili mağazalara özel indirim demek ki.
-
düzeltme az önce metrodaydım yeni stok gelmiş ama 17tl olmuş, aslında 17 de iyi fiyat özellikle spagettisi çok güzel italyan malı...
-
Biraz hortlatiyorum ama A101 de Berona makarna 24.90 dan 9 liraya düşmüş. Üretici Acarlar makarna diyor, Antepteymis fabrika.
Bu makarnayla ilgili bilgin var mi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 29 Kasım 2022; 17:35:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba;
Bahsettiğiniz marka Berona A101 kendi markasıdır, konudaki ilk mesajımı tekrar okuyabilirsiniz.
Aşağıdaki vereceğim siteden barkod numarasını sorgularsanız marka sahibini öğrenebilirsiniz.
8699118000013 berona burgu ürününün barkod numarasıdır. sorgulamada YENİ MAĞAZACILIK A.Ş. görünmektedir.
A101 bilindiği üzere çok fazla firmaya fason ürün ürettirmekte. Makarnada neredeyse tüm fabrikalarla çalışıyor.
Berona markası A101'in yüksek kaliteli makarna diye çıkarttığı bir ürün. Standart kalitedeki markası ise Bendo'dur
BİM'de de aynısı söz konusu Yüksek kalite Pasta Venetta standart kalite Cardella.
Firmaların fason üretimlerde her şeyi kontrol altında tutmaları pek mümkün değil. Üretici insiyatifine kalan çok şey var.
24 TL edecek bir ürün zaten değil ederi 9 TL. Oda sıcak fırsat sayılmaz.
Üretici firma Acarsan Holding. Kendi markaları Banetti a101 lerde görürsünüz bol bol. Yine Acarsan diye markaları var piyasada ben hiç görmedim.
Yukarıdaki fabrikaları.. ilk kurulduğu yıllar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X