Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: escape__06

Aras kargo tam rezalet. Bugün kargomu getirmedi, internetten kargo takip yaptigimda alıcı kargoyu reddetti iade yazmışlar. Şubeyi arıyorum telefonu açmıyorlar

aynısı başıma geldi yetiştirememişlerdir arayınca yüksek bir ihtimal ertesi gün yeniden teslimata çıkacak. saçmalık işte diyorum ya aras kargoda düzenli sistem yok.
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    hocam sen mübarek adamsın ne diyeyim. ekşi sözlüğe yurtiçi kargo beni arıyor 2. kez getiriyor falan desen seni ünlü ederler o derece yani. yurtiçi kargo evde olan insanı evde bulamamasıysa meşhurdur. sana özel hizmet var bence tanıdık olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

hocam sen mübarek adamsın ne diyeyim. ekşi sözlüğe yurtiçi kargo beni arıyor 2. kez getiriyor falan desen seni ünlü ederler o derece yani. yurtiçi kargo evde olan insanı evde bulamamasıysa meşhurdur. sana özel hizmet var bence tanıdık olduğundan.

tabi canım kargocunun telefonu falan var bende. oo dükkan mı açıyorsundan abi gel bi çay içelime yani. tc mi ezberledi yaza yaza. gerçi bende teşekkür bildirdim özellikle kendisine merkeze mail atıp. benim için önemli olan şu mesela yurtiçi kargo 12 olmadan gelir kargoyu teslim eder standart bi saati var 11-12 arası gelir hep. aras kargo bi kere sabah 10 da geldi hayrola dedim bi kez 6.30 da geldi akşam. ups 5-6 gibi getirir. mng belli olmaz, sürat getirmez şubeden alırız. benim için ideali standart bi saati olması. mesela 11-12-13 aralıgında getirseler neyse dicem. yahu ptt bile ürünümü getirmediğinde ertesi gün sabahtan arayınca zınk diye 13.00 de kapıda kargo teslimi içn geldiğini biliyorum. düşünün takipsiz kargo ve kapıya gelinmiş postacı beni arıyor adi postanız var diye biraz şanslı oldugum dogru galiba.

• Arkadaşlar kargo problemlerimi artık çözdüm. Nasıl mı ? Gece kargoya verilen ürün sabah şubeye geliyor ya da aktarım merkezinde oluyor. arıyorum Adrese teslim istemiyorum şubeden alacağım diyorum. o gün kafama uygun bir saatte gidip alıyorum. Kargocu yerine ben yoruluyorum gerçi ama hiç değilse geldi mi gelecek mi diye evde hapis olmaktansa bu yöntem daha iyi. eğer vaktiniz var ise şube teslim almanız çok daha rahat gerçekten. Zaten gönderi ups kargo ile geliyorsa hiç meraklanmıyorum kaç kere gönderi aldım 3 sene önce de eve gelmeden arıyorlardı geçenlerde bir kargo aldım hala gelmeden önce cebimi arayıp 5 dk sonra kargonuzu teslim edeceğim evde misiniz diye soruyor.
  • bu geçtigimiz cuma günü kargo teslimatını saat 20:30 da yaptı yurtiçi... valla şaşırdım bi bakıma hiç beklemiyordum. bi bakıma da üzülüyorum adamlara o saate kadar çaliştiriyorlar Allah bilir kaç tane kargoları vardı ki hala dagitiyorlardı.
  • Yurtici kargo kadar rezil bir kargo firmasi var mi? Yemin ettim yurtici ile urun gonderen sitelerden alışveriş yapmiyorum. Sikayetvar.com dan da artik cevap vermiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ado102

Yurtici kargo kadar rezil bir kargo firmasi var mi? Yemin ettim yurtici ile urun gonderen sitelerden alışveriş yapmiyorum. Sikayetvar.com dan da artik cevap vermiyorlar

Yurtiçi kargonun çağrı merkeziyle görüştüm az önce kahkaha attım telefon numarasından kargom olup olmadığını sorguladım ilk sonra beni müşteri temsilcisine bağladı sistem. Dedim hanımefendi kargom varmış sanırım nereden gelmekte ve mümkünse takip numarasını alabilirmiyim dedim başladı saymaya iki bir sekiz üç.. bende kağıda notu aldım falan başka bir isteğiniz varmı dedi yok teşekkür ederim dedim. Daha sonra kağıda baktım bana kendi t.c. kimlik numaramı söylemiş bende bir güzel teşekkür edip iyi çalışmalar demişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

Yurtiçi kargo dan uzak durun ürünlerinizin kaybolma riski çok yüksek.

O senin problemin değil ki, eğer ürün kaybolursa paranı iade alırsın zaten siteden.
  • Alışveriş yaptığımız sitelere Yurtiçi kargo seçeneğini kaldırması için mail atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: ado102

Yurtici kargo kadar rezil bir kargo firmasi var mi? Yemin ettim yurtici ile urun gonderen sitelerden alışveriş yapmiyorum. Sikayetvar.com dan da artik cevap vermiyorlar

Yurtiçi kargonun çağrı merkeziyle görüştüm az önce kahkaha attım telefon numarasından kargom olup olmadığını sorguladım ilk sonra beni müşteri temsilcisine bağladı sistem. Dedim hanımefendi kargom varmış sanırım nereden gelmekte ve mümkünse takip numarasını alabilirmiyim dedim başladı saymaya iki bir sekiz üç.. bende kağıda notu aldım falan başka bir isteğiniz varmı dedi yok teşekkür ederim dedim. Daha sonra kağıda baktım bana kendi t.c. kimlik numaramı söylemiş bende bir güzel teşekkür edip iyi çalışmalar demişim

tam bi komedi ya.

• burası turkiye, burda millete anlaşmalı kazık atılır. Kargo firmaları rekabet etmez, bakın tum kargo firmalarının internetteki kargo takip sistemi değişti, hepsi aynı zamanda değişti ve hepsi aynı belirsizliğe büründü, daha once kargonu nerde olduğunu takip edebiliyordun şimdi şu şubeden şu şubeye gidecek ve yolda diyor. sadece kargo olayıda değil cep telefonu olayındada aynı, yok birinin diğerinden farkı. hem fiyatları aynı hem verdikleri hizmet şekli, hizmet dediğimde hizmet değil milleti kazıklamak:) kazıklamak oyle hoşlarına gidiyor ki, iş yaparak para kazanmayı düşünmüyorlar. Mesela bugun her cep telefonu operatoru,kota koymadan 7-8 mb bağlantılı sınırsız internet hizmeti verebilir , aynı hizmet adslde 50 tl ise 60 tl ye verse ttnetin baya baya müşterisini alır. ama yok illa 2 gb kota diyecekler sonra kota aşımı deyip kazıklayacaklar. daha bunu veremezken birde uyduruk 4,5g cıktı:) dunyada ilk 4,5g :))tuhaflıklar ülkesiyiz ne yazık ki.
  • konu dışına cıkmışım ama gecen gun okuduğum haber geldi aklıma, onu yazmak istiyorum o haberi bilmeyenler durum böyle ise biz kargo firmalarından daha iyi ne bekliyoruz ki deyebilir.
    haber şöyle. bir otomobil kaza yapıyor, öyle bir kazaki allah kimseye göstermesin, araçtakilerin hepsi rahmetli oluyor, böyle bir kazada araçtaki hava yastıkları açılmıyor.dava açılıyor ve turkiyede ilk defa boyle bir durum karşısında 50 bin tl ceza kesiliyor. haber kararı veren hakimi göklere cıkarıyordu, düşünün bu tarihe kadar daha ceza alan bile yok. ve verilen ceza 50 bin tl . ve Bu dava cok büyük bir haber olay gibi veriliyor.
    insanların ölümünden sorumlu olanlara uygulanan buysa bizim kargo firmalarını yaptıkları saçmalıkları yazmamız devede kulak bile değil ne yazıkki.
  • Yurt içi kargo rezilliği devam ediyor. Bir defa Yurtiçi Kargo şubesine girip tartışmadan çıktığım olmuyor. Hepsiburada firmasından aldığım ürünü iade etmek için işlemleri başlattım ve maalesef ki Yurtiçi Kargo kodu verdiler. İnşallah bu sefer sorun yaşamam diye diye Aydın Nazilli Yurtiçi Kargo şubesine gittim.

Ürünün iade kodunu verdim bayan kodu girdi ve önüme bir kağıt sürdü.

Bu ne dedim?

Kırılabilir ürünlere sigorta yapmıyoruz bu taahhütname ile bunu kabul ediyorsunuz dedi.

Şaka mı bu kırılamaz ürüne zaten sigorta yapsan ne olur yapmasan ne olur dedim. İmza atmak istemediğimi söyledim.

Kutuyu toplayıp önüme koydu ve o zaman göndermiyoruz dedi.

Hepsiburada Yurtiçi Kargo ile göndermemi şart koştuğu için mecburen imzaladım. Müsait bir vakitte bu rezil tutanağı buraya ekleyeceğim. Gerekli şikayetleri de yapıyorum.

• En sorunsuzu UPS kargo.
  • hani balkondan biraz daha uzansam 2-3 metre kadar yurtiçi kargo şübesini göreceem okadar yakın yani günde kaç defa evin önünden geçiyorlar kimbilir, ama ne hikmetse her kargoda kimseyi bulamadık dedikleri için kendim gidip alıyorum, o kadar kavga ettim çeşit çeşit yerlere şikayet ettim umurlarında değil, şimdi gidip kargomu alayım tıpış tıpış, araç evin önünden geçip şubeye varmıştır mesaileri bitmek üzere nede olsa . ,

edit:şubeye gittim şube taşınmış taşındığı yer yürüyerek 5-10 dakika yine yakın ertesi günü bekledim araç geldi ein önünde duruyordu bir türlü gelmediler dedim kebapçıda yemek yiyorlardır gelirler 5 dakka sonra bi baktım gidiyorlar, şbeyi arıyorum cevap veren yok tabi 444 lü numarayı aradım o bile çalmıyor hata veriyor ssürekli, neyseşubenin yeni yerine gittim adamlarınız geliyor evin önüne çıkmıyorlar diye yetkiliyle tartıştık aradı aracı yarın teslim edicekmiş miş yarın dediği 5. gün yapıyor yok çalışan raporluymuş kargoları birikmiş ondan, neyse verin alayım dedim 2 paket sıvı deterjan vardı ssqağolsunlar paketin birini patlatmışlar geri gönderdiler,Mersin mezitli yurtiçi kargo şubesi işte böyle bir şube,gelen 10 kargodan anca 1 tanesini eve getirmişlikleri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 1 Ocak 2016; 17:08:06 >

• Çamaşır makinası aldım, Sürat Kargo ile yolladılar. Tabii ki her zamanki gibi rezillik. Şubeyi arayıp işte olduğumu ve 3'ten sonra teslimat yapılmasını söyledim. Bu arada şube telefonlarını açmıyor, müşteri temmsil numarasını aradım ve onlar bağladılar şubeye beni. Telefonu 14-15 yaşlarında bir velet açtı. Ne söylesem tamam abi tamam abi diyip durdu. Fakat öğlen gelmişler, 3 gibi aradım bunları yine ulaşılmıyor tabii ki. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar, onlar mail attı ama tabii ki dönüş yok. Sonuç olarak makina gelmedi. Yarın da teslim etmeyecekler, aradığımda zaten açmayacaklar. Adamı ayar eder bunlar. Ülkedeki en rezil firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Yurt içi kargo rezilliği devam ediyor. Bir defa Yurtiçi Kargo şubesine girip tartışmadan çıktığım olmuyor. Hepsiburada firmasından aldığım ürünü iade etmek için işlemleri başlattım ve maalesef ki Yurtiçi Kargo kodu verdiler. İnşallah bu sefer sorun yaşamam diye diye Aydın Nazilli Yurtiçi Kargo şubesine gittim.

Ürünün iade kodunu verdim bayan kodu girdi ve önüme bir kağıt sürdü.

Bu ne dedim?

Kırılabilir ürünlere sigorta yapmıyoruz bu taahhütname ile bunu kabul ediyorsunuz dedi.

Şaka mı bu kırılamaz ürüne zaten sigorta yapsan ne olur yapmasan ne olur dedim. İmza atmak istemediğimi söyledim.

Kutuyu toplayıp önüme koydu ve o zaman göndermiyoruz dedi.

Hepsiburada Yurtiçi Kargo ile göndermemi şart koştuğu için mecburen imzaladım. Müsait bir vakitte bu rezil tutanağı buraya ekleyeceğim. Gerekli şikayetleri de yapıyorum.

Ne yollayalım kargo ile o zaman, saçmalığa bak. Eskiden kargonuz bizim teminatımız altındadır derlerdi şimdi kırılabilir diye sözleşme mi çıkartmışlar. Bunu kırılabilir ürünler için diye çıkartırlar ilerde tüm ürünler için yaparlar.

Bazen acıyorum zor şartlarda çalışıyorlar diye bazen de nefret ediyorum hepsinden. Şubede beklemem gerekti bir keresinde (yurtiçi). Sabah saatleri kargolar yeni geliyor aktarım merkezlerinden, adreslere ayrılıp tekrar araçlara yüklenecek. Yazık adamlara falan derken yazıcıyı falan yere öyle bi bıraktılar ki özen göstermek diye bişey yok. Kendi satın aldığı bir ürün olsa orada kavga çıkartır o adam ama başkasının malı ya salla gitsin. Benim paketim olaydı kavga ederdim vallaha. Daha neler neler pat küt kutuları atıyorlar. Tamam yumurta kolisi taşıyormuşcasına nazik davran demiyor kimse ama biraz özen yahu biraz nazik davranın arkadaş.

Eskiden beri denir ürünlerinizi sağlam kolilere koyun ve sarın diye önleminizi alın derler ama bu taşıma sırasında olabilecek darbeleri önlemek için , her indir bindir de böyle davranırlarsa o önlem de işe yaramaz arkadaş bu ne böyle.

Tavsiyem büyük kutulu şeyleri asla kargo ile alıp göndermeyin. Ufak tefek şeyler alın internetten. Eskiden E-ticarete güvenmezdim hiç LCD falan alsam sorun yaşarım derdim ama artık e-ticaretten ziyade kargoculara güvenemediğim için alışveriş yapmıyorum. 50" bir LCD yi nasıl taşırlar acaba ? Mağazadan şubeye gidecek, şubeden aktarım merkezine gidecek, aktarım merkezinden tekrar kamyona yüklenecek sizin şehrinize ana depoya gelecek, oradan tekrar kamyona bindirilip şubeye gelecek, kargolar adreslere ayrılıp adresinize teslim edilmek üzere tekrar araca yüklenecek. Hayır gelmez o televizyondan artık

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Zorla imzalattıkları tutanak bu şekilde

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)

Adamlar kısaca diyor ki biz senin kutunu atar tutarız canımız isterse kırarız bunuda sen ödersin. Bu kadar rezil bir kargo firması yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 29 Aralık 2015; 9:00:08 >
  • aras kargo denizli sümer şubesi bu listede ilk 3 e oynar. şube telefonlarına cevap vermiyor, dün şansına denk getirdim ve kargomun 18 e kadar teslim edileceğini söyledi çalışan. tabi 18 sonrası kargo durumu şubede olarak değişti ve kimseye ulaşamadım. Bugün sabah baktım teslimatta görünüyor ve 14.30 sonrası yine aynı iş bilmezlik kargo durumu şubede. şikayetvar a yazdım merkezini aradım flo dan ayakkabı almıştım allahtan kapıda ödemeliymiş. dedim istemiyorum getirmesinler daha boşuna, yetkili kişi gün içerisinde teslim edilecek dedi bakalım nasıl yapacaklar.

• yurtiçi kargo tanıdığım en rezil, etik değerden uzak, müşterisinin aklıyla alay eden bir firmadır. Artık 4.kez aynı martavalla aklımla alay etmeleri canımı sıktı. sadece yurtiçiyle çalışan firmalardan alışverişimi keseceğim. (İzmir-Özkanlar şube)

28.12.2015 pzt İstanbuldan kargoya verilen gönderim 29.12de İzmir-Özkanlar şubesine ulaştı.Firma derhal dağıtıma çıkardı kargoyu ve tüm gün evde olan beni bulamadı(!), bir güzel de kapıya not bıraktık diye pişkin pişkin kayıt düştü.Apartmanın hiç bir yerinde böyle bir not yok.Şimdi de kargonuzu 3 gün içinde alın diyorlar.Yani kargo dağıtıma bile çıkmadan, şahsım tarafından şubeden alınacak.Başıma gelen en az 4.vaka bu şube tarafından.3.günde bile dağıtımda gözüken,ancak bi türlü sıranın gelmediği(!) kargomu şubeden teslim aldığımdan biliyorum. Yapıan bir kampanya varsa lütfen beni de tagleyin sonuna kadar arkasındayım, iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.