Bildirim
Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (47. sayfa)
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
17 sa. önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8 gun mu ben o ana dair goruntu aldiniz sandim hocam sizinki daha kotuymus. İsin garip yani bugun apartmana yurtici geldi ama benim kargo yoktu. Dagitim bal gibi yapiliyor ama neye gore kime gore ahir mi belli degil.
Ben birkac kez sahit oldum. Dagitim yapacak olan eleman yoksa direk sizi evde bulamadik vs yaziyorlar. Daha onceki kargomu teslim almaya gittigimde basima gelmisti. Daha onceden de paket subede unutulmus kargonuz burada degil diyorlar internetten gosterdim o zaman ikna oldular kendim arayip buldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtici Kargo iyice cıvıttı. Şerefsizler gelmedikleri gibi teslim edemedik diye sistem notu düşüyorlar. Resmen şubeye bekliyorlar.bütün gün evdeyim adamlar (!) Iki farklı kargoyu gelip sözde teslim edememişler.
Bu konu sayesinde bazı şeyler değişebilecekken konunun pasif bir şekilde ilerlemesini aklım almıyor.
Firmalar şikayet okumak istese açar şikayetvarı okur. Şikayetleri buraya yazmanın bir anlamı yok.
Bu konunun amacı birlik olup bu durumdan şikayetçi olduğumuzu dile getiren maili tüm alışveriş sitelerine atmak olmalı.
Burada asıl iş konu sahibine düşüyor fakat arkadaşı korkutmuş olacaklar ki konunun pasif bir şekilde ilerlemesine müsade ediyor.
Düzgün bir şikayet metni ile büyük alışveriş sitelerinin mail adresleri ilk mesaja eklenmeli ve akabinde şikayetçi olan herkes belirlenen metni belirtilen tüm mail ardeslerine göndermelidir ki birşeylerin değişmesine ön ayak olabilelim.
Aksi halde şu konunun açık kalması bile hatadır. -
Cumartesi mesaj attılar geleceğiz diye o kadar bekledim gelmediler. Sisteme de yanlış adres olarak geçmiş Uyanıklar. Bugünde mesaj attılar aynı şekilde geleceğiz diye hala bekliyorum. Telefonlara cevap vermiyorlar zaten. Herşeyi geçtim Bari teslimat için arabaya koymayın kargoyu gelip bizzat ben alayım. Aras kargo pişmanlıktır.
Yurtiçi Kargo KOCASİNAN şubesi kadar düzenbaz, yalancı bir şube yoktur. Şöföründen tut, şubede oturan suratsızlarına kadar öyle.
45 gündür 1 mobilyayı getiremediler. ilk ürüne taşırken zarar verdiler evime hiç gelmeden iade ettiler, 10 gün boyunca HB ile uğraştım iade değil de değişim olsun diye. Sonunda değişim yaptırdım 2. gönderdikleri ürün de kargo hasarlı diye şubede bekletiliyor. Geçen cuma şubeye gittim kargoya bakmak için, gerizekalılar başka kutusu patlak mobilya parçasını benim zannedip benim kargoya hasarlı giriş yapmışlar iade edecekler. Dedim kargomda hasar yok evime teslim edin. Tamam dediler. Şöförle konuştular yarın (Cumartesi) getireceğiz abi dediler, bugün pazartesi oldu gelen giden yok. Düzenbazlar kargo ağır diye mobilya diye getirmek istemiyorlar. 30 lira kargo ücreti almayı iyi biliyorlar ama.
Yurtiçi kargo KOCASİNAN şubesine telefonla ulaşmak imkansız telefonları açmıyorlar bilerek. Farklı günlerde onlarca kez aradım açmadılar. Şubeye gidiyorum telefonlara neden bakmıyorsunuz diyorum santrallerimiz bozuk diyor, aylardır neden yaptırmıyorsunuz neden iyileştirme yapmıyorsunuz diyorum, yapmadığımızı nerden biliyorsunuz diye pişkin cevaplar veriyorlar. Geçen gittiğimde de önünde çalan telefonu sessize aldı yalancılar. Şimdi de şube telefonunu müşteri hizmetleri numarasına yönlendirmiş düzenbazlar. Müşteri hizmetlerini arıyorsun onlar bile şubeye ulaşamıyorlar 4-5 kere şikayet oluşturdum hiçbir geri dönüş yapılmadı. Anlayacağınız Yurtiçi Kargo pişmanlıktır, ufak paketleri getirmede sıkıntı yaşamadım daha önce hiç ama ağır kargoları getirmemek için uğraştırıyorlar milleti. Muhtemelen bu kargo da iade olarak gidecek HB'ye. Allah hepsinin belasını versin.
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/4089999/yurtici-kargo-rezaleti-saglam-kargoyu-hasarli-diye-t/itskm
-
kartal atalar yurtiçi den şikayet etmeyen görmedim, adamlar 5 gün dağıtıma çıkardılar 6.gün anca geldi. hb dan dolayı mecburuz tabi. aras ise nazar değmesin mükemmel burada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bugün ürünüm yurtiçi kargoya verilmiş takipten kontrol ettim sanki yanlış şubeye göndermişler gibi görünüyor şube ve çağrı merkezi kapandıgı için soramadım sabah tam bilgi alacam eğer paketim yanlış şubeye gönderildiyse gönderici şubeyi arayıp güzel küfürler saydırıcam sonra bölge müdürlüğüne şikayet edicem -
şimdi şubeyi aradım telefonu bayan açtı kargom doğru şubeye gitmiş biraz sonra dağıtıma çıkacakmış 1 2 saat sonra teslim ederler ilk defa yk şubesine telefondan ulaştım -
-
-
Hepsiburada.com'dan 2adet ampul söylemiştim, söylemez olaydım. 1HAFTADIR kargo yolda gözüküyor.
Daha demin, ArasChat'e bağlandım. Adamlar ciddi ciddi; "kargonuzu kaybettik, nerde olduğu araştırılıyor. kargonuzun içeriği neydi" dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 6 Kasım 2015; 11:17:43 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: msavur
Yurtiçi kargo İstanbul/Tuzla İçmeler şubesi kadar şerefsz bir kargo şubesi tanımam adamlar adreste bulunamadı bilgisi girip şubeden aldırıyorlar nasıl bir hizmet anlayışı defalarca şikayet ettim şikayetvar a yazdım durdum ama değişen bişey yok. Güvenlik kamerası 24 saat kayıtta gelen giden olmadığı ortada bi medya organı bulsamda yaptıkları adiliği ortaya koysam. Bu bölgedeki aras kargo fena değil hakkını yiyemem.
ben tuzladan taşındım yurt içi şubesi yüzünden
evimin hemen yanında
ınternetten takip ediyorum ürünü üç gün geç dağıtım diye göndermediler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin5308 -- 12 Kasım 2015; 1:44:37 > -
Kargo dandikleri Sıralaması
0-PTT Kargo (Elemana Eşşek yüküyle para veripte iş yaptıramayan Bir sistemleri Var Sıralamaya Bile alınamaz derecede KÖtü.Çinden 5 günde gelen Kargo İstanbuldan İzmire 45 Günde Gelmezmi arkadaş.
1-Sürat (kargo şubeye gelir Kafasına göre 5-6 gün sonra teslim Eder EN DANDİK ÖDÜLLÜ)
2-Mng ( Kargo kargo gelir 2-2,5 gün sonra teslimat Olur)
3-ARAS (Sürekli eleman değiştiğinden 1-1,5 gün sonra teslim oluyor aslında düzenli elemanlar olsa 1 günde teslimat yapar ama Asgari ücrete eşşek gibi çalışınca eleman dayanmıyor)
4-Yurt içi (buda aynı Ucuz eleman Ucuz iş.Sürekli eleman olmayınca olmuyor işte...)
Bana Nerdeyse hergün 3-4 adet Ticari Kargo Geliyor O yüzden kargocuların ciğerini bilirim.Sistemlerinide. HEpsiburada.com sizden Ağır üründen 90 tl kargo Keserken yurtiçine 30 tl ödüyor.ufak dosyalara 1-2 tl ye Gönderi oluyor Kargo şubesinin Koca buzdolabı teslimatında Kazandığı para 10 Tl yi geçmez Mecburen Adamlarda işcinin maaşından düşüyor.Hizmet Kaliteside Gİttikçe Düşüyor düşüyor.Bi yerde Patlayacak ama artık kime patlar Bilemiyoruz.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mercan dede
yine ben
şikayetvar.comdan şikayetimi yazdım dünde genel müdürlüğe yazdım.
Ne berbat bir kargo şirketi yav,Yarın getirirlerse adama söylenicem yani,telefonlarıda çalıyor fakat açan yok ilgilenen yok
Bizim buradaki şube de çok kötü genelde gidip kendim alıyordum ama 11 kasım'da İstanbul'dan kargoya verilen ürün hala aktarma merkezinden şubeye gelmedi. Hadi 12'sinde gelmedi 13'ünde neden gelmiyor anlamış değilim.
Sözde 600 km'ye kadar 1 günde teslim diyor ama 300 km yol için çarşamba sabah kargoya verilen ürün cuma daha şubeye bile gelmiyor. Sitede de tahmini teslim zamanı 16'sı olarak görünüyor. Şehir merkezinde böyleyse taşrayı düşünemiyorum bile.
Bende aradım şikayet ettim, 4 iş gününe kadar resmi olarak teslim süresi var, çarşamba verildiyse perşembe, cuma, pazartesi ve salı normal ancak salıya kadar gelmezse şikayet etme hakkımın olduğunu söylediler.
Uzun süredir yurt içi ile gelen ürün almıyordum ama satıcı sadece yurt içi anlaşmam var dediği ve üründe ağır olduğu için mecbur kabul ettim. Pazartesi şubeye gelirse gidip kendim alacağım, ben gitmezsem 5 günde şubede bekler.
Ben artık bunları Allah'a havale ediyorum, eğer mağduriyet yaratıyorlarsa ve haksız kazanç ver ise Allah gelsin haklarından.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X