Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Online alışveriş sitelerine çok fazla şikayet gelirse yurt içini kullandığınız için sizin sitenizi kullanmıyoruz tarzında, adamlar başka kargo şirketleriyle anlaşmaya başlayabilirler.Bizim de istedğimiz bu.
  • Yurtiçi Kargo Farklı Adrese Kargo Teslim Etmiş!
    Hüseyin T. | 23 Ekim 2015 10:00
    Yurtiçi Kargo farklı adrese kargo teslim etmiş. Adresi açıkça belirtmemize rağmen 5 yıl önceki evimizde oturan akrabalarımıza kargo teslimatı yapmışlar. Kendilerini tebrik etmek istiyorum. Böyle bir dağıtım anlayışı olamaz.

• Y.ici kargodan kurye talep etmistim. 2 hafta gelmedi, 2 hafta sonra arayip "talebiniz hala gecerlimi isteginizi guncelleyim mi ? " diye soruyorlar. Guler misin aglar misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo rezalet ötesi. Karabük şubesi açıkken 2-3 defa şubeye gidip kavga etmişliğim bile oldu. Müşteri temsilcileri zaten ilgilenmiyor. Neyseki karabük şubesini kapatmışlar. Bende bundan sonra yurtiçi kargo ile gönderim yapan satıcılardan ürün almamayı düşünüyorum.

Dediğiniz gibi karabükte en iyi kargo aras şu an.
  • Şikayet metni amatörce olmuş biri güzelce düzenleyip yazsın o metni kullanalım.
  • Hepsiburada kliksa webdenal basta olmaz uzere 5 siteye sikayetimi yazip yolladim duyarsiz kalmayin sizde gonderin.Dertlerinizi bu basliga yazmak bisey kazandirmaz size

• Kargo şirketlerini çok sık kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim..

bence şikayetlerin büyük kısmı bulundugunuz yerdeki kargo şirketi çalışanlarının bireysel tutumları ile alakalı.. yoksa aynı kargo şirketinin falanca şubesinden memnun iken digger şubesinden memnun olmayabilirsiniz..

benim bulundugum semt e gore en başarılıdan en başarısız olanlara gore sıralarsam..

Yurtiçi nin hizmetinden çok memnunum.
    Sürat kargo beni şaşırtıyor.. memnunum..
    Aras kargo..eh diyelim..

ama.. kesinlikle önermedigim tek kargo MNG kargo... eski devirdeki gibi Eşege yükleyin kargoyu .. MNG den daha once getirecegine eminim..

Not: benim gözlemim tamamen bulundugum semt teki kargo şubeleri ile ilgilidir.. digger MNG leri tenzih ederim. :)
  • Bursastore'dan kuzenime ceket aldım kargoyu parayı her bir şeyini ödedim. Adam kuzenin okula gitmiş 4kargo parası almıs kuzen bana diyor ki sen bidaha hediye alma napayım ben yurtiçi kargoyu 4 lira icin o kadar mesai ayıramam haram olsun o para 50 lira fazla veriyorum ups ile satan yerden alıyorum en azından kafam rahat oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Hepsiburada kliksa webdenal basta olmaz uzere 5 siteye sikayetimi yazip yolladim duyarsiz kalmayin sizde gonderin.Dertlerinizi bu basliga yazmak bisey kazandirmaz size

E mail adreslerini paylaşır mısın

• Hiçbir şube telefonlara bakmıyor. işi buysa uğraşacak. Bilgilendirecek müşteriyi.

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinin iletişim bölümüne girip mesaj atabilirsiniz

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    Evet biraz öyle oldu biri düzenlerse ana başlığa eklerim.

• Hocam diğer sitelerede mesaj atarsanız dahada iyi olur

• Sürat kargodan başkası yalan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Sürat kargodan başkası yalan.

İkinci el elektronik ürünleri karşı ödemeli gönderemiyorsunuz sürat kargo da.

İstediğiniz kadar kargo alıcıdan diye ilan açın. Adamlar kabul etmiyor. Ancak kargoyu verirken yalan söylemen lazım içinde başka bir şey var diye.
  • Fazla söze gerek yok, rezilsin YURTİÇİ KARGO VE ÖZELLİKLE İDEALTEPE ŞUBESİ.

Bu konunun başlığı sadece YURTİÇİ KARGO olsun, çünkü hiç bir şirket yurtiçi kargo gibi rezil ve ilgisiz olamaz.
     Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi)
  • Bugün kargo şirketleri çalışıyor mu acaba ?
  • Ben burda kargo firmalarını çok ağır eleştirdim ama suçun çoğu Hepsiburada gibi e ticaret firmalarında.Çarşamba ve bugün kargo işlemlerim için gittim kargodan yürüyecek yer yok 1 mahalle büyüklüğünde avm var baktıkları.

Aydın Doğan biraz az yesinde kendine kargo firması açsın veya yurtiçi kargo gibi kargolar e-ticaret şubeleri açsın.

istanbul'un gördüğüm manzara budur birde zenci vardı kargo yollayan artan nüfusuda hesaba katın derim !
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    nesini anlamadın yorumumun da alt yazı istiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.