Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 çift ayakkabıyı elektirik yok diye 6. Kata çıkartamayan SOĞANLIK MNG KARGO'ya,
    Ufacık bez parçasını Türkiye'ye girdikten 5 aydan sonra getiren, aramasam onu da getirmeyecek olan PTT'ye,
    En ''içten'' dileklerimle.
  • Yurtiçi kargo internetten takip ettiğimde cumartesi günü şubeye vardığını gördüm. Sabah aradım hemen, bozulacak gıdalar var içinde bugün getirebilir misiniz diye rica ettim. Tamam denildi ardından aradılar tekrar adres tarifi istediler. Saat 14:00'a kadar getireceklerini söyledir evde bekledim durdum. Saat 15:00 oldu aradım bugün yetiştiremedik pazartesi kesin getiririz oldu. Neyse bir şey demedim. Haftaiçi olduğundan tam gün evde yoktum. Arkadaştan rica ettim evde beklesin kargoyu alsın diye yoksa benim gidip şubeden alma gibi bir imkanım yok 6 koliyi. Akşam geldiğimde ise kargo gelmemişti üstelik şube akşama kadar aranan telefonlara cevapta vermemişti. Hemen gittim şubeye durum böyle böyle niye gelmedi diye. Yok cumartesi sadece bir tane paketim gelmiş diğerleri gelmemişmiş falan filan salladı. Çok yoğunuz bizim 300kargo kapasitemiz varken 700oldu. Yok bizim bölgenin tüm kargoları dağıtılmamış sadece benim ki değilmiş. Üstüne birde "bir araç getirebilirsen arkadaşlar yüklemede sana yardım ederler" lafını duyunca deli oldum. Ben 6 parça toplam 70kg kargom için Yurtiçi Kargoyu tercih etmişken gördüğüm muamelede bu oldu. Tamam çok fazla bir şey değilde bana göre az da değil öğrenciyim sonuçta üstelik içinde gıda malzemesi var. En son sabah 8:30'ta getireceğiz sözünü aldıktan sonra şubeden söylene söylene ayrıldım. Bu bir değil iki değil nereden anlıyorlarsa içinde gıda malzemesi olan kargomun başına hep bir şeyler geliyor. Önceki kargomda bir hafta bir o şube bir bu şube dolanmıştı. Zar zor getirttirdim eve şube şube arayarak. Yine içindekiler bozulmuştu. Diğerlerini bilemeyeceğim fakat Yurtiçi Kargoda bana denk gelenler bunlar. Bundan sonra ücret ödediğim sürece Yurtiçi kargo son tercihim olacak.

• [R]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo\Ankara-Sincan Şubesi

İki ay önce tv aldım yurtiçi kargo tesliminde kutusunu incelememe rağmen paneli kırık olarak teslim etmişler.Ürünü aldığım yerde ankaradaydı yani il içi taşıma durumunda başımıza geldi.Epey uğraştırdılar ama iade etmeyi başardık. Bir şeyler alırken satıcıya soruyorum yurt içi olmaması için.

Kanaatimce gördüğüm en iyi firma Ups kargo

Not:Genellikle gönderilerimi sürat kargoyla yapıyorum.Sebebi şubesi yakın olduğu için.
  • Hepsiburada dan gelen mesaj

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Benim de evime teslim yapmadı mng keyap. Adrese teslim olduğu halde 2 gün oldu 3 gün oldu getirmediler. Şubede bekliyor gözüküyor. Sonunda o kadar mesafeyi yürüyüp aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

yurtiçi kargo yaptırımı nedir?? şikayet, şikayet, şikayet ee!!!?? bu adamlar şubeyi mi kapatacak??

eleman da kovacaklarını sanmıyorum, olan bize oluyor..

Ne yaptırımı olacak ki. Bir şubeyi en az 7-8 kez şikayet ettim. Her seferinde arayıp aynı cevabı veriyorlar. Şubeyi uyardık, yaptırım uyguladık, bir daha olmayacak...

• Yurtiçi Safranbolu şubesi beni alışverişten soğuttu. Öyle ki sadece Yurtiçi kargo ile çalışan firmalardan alışverişi kestim.
    Öte yandan Aras Karabük şubesi harika çalışıyor. Birgün olsun üzmediler. Hatta şubeden teslim almam gereken kargoyu bile adresime getirdiler. Genel Müdürlüklerine teşekkür mesajı yazdığım tek kargo şubesi. Yurtiçi kargo yurt genelinde sorunlu. Diğer firmalar şubeden şubeye değişiyor. Şube çalışanları gerçekten ağır şartlarda yok pahasına çalıştırılıyor. Sorun aç gözlü patronlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu aras kargodaki
    kargo takip olayı muamması nedir
    neden verilen kodla kargomu sorgulıyamıyorum

gittiden kılıf aldım firmanın puanı 100 üzerinden 100
    çalıştığı kargoda kargo takibi bulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSniper

Benim de evime teslim yapmadı mng keyap. Adrese teslim olduğu halde 2 gün oldu 3 gün oldu getirmediler. Şubede bekliyor gözüküyor. Sonunda o kadar mesafeyi yürüyüp aldım.

hocam bizede getiriyor kapıya inin diyor aldım ismini şikayet edicem seni sen rahat ol dedim bön bön bakıp gitti.
  • en sorunsuz kargo UPS

• quote:

Orijinalden alıntı: Theakoles

Ptt kargo

Yurt dışından aldığım ürünü kapıya atıp gitmişler.Allahtan Çalınmadan yakalayabildim

Hocam bahsettiğiniz urun aliexpress ebay tarzı sitelerden alınmış takipsiz geliyor ise posta kutusuna bırakıp gidiyorlar. Çünkü imzanıza gerek dahi duyulmuyor. Posta kutunuza bırakmalarına şukretmek gerek :)

• Geçen hafta 7 parça ürün siparil ettim,5 ayrı kargo paketi yaptılar.İyice sapıttı hepsiburada,artık zor veririm sipariş..

• Hocam tşkler emeğinize iyi ilgileniyorsunuz hazır bu kadar kişi toplanmışken hepimiz birer mail örneği oluştursak da tüm kargo firmalraına yollasak mı
  • smyzkrkc kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hazırladım ve yolladım
    Sayın yetkili,
    http://forum.donanimhaber.com/m_111301059/tm.htm Bu linkte olduğu gibi insanlar kargo seçeneklerini çoğaltmasını istiyor böylece insanlar sizden daha mutlu alışveriş yapmış olacak. Bu konuyla ilgilenmenizi rica ederim

• Kargo çalışanları gerçekten 3 kişilik iş yapıyor. Şartları çok zor. Firmalar bu insanların şartlarını kolaylaştırmalı.

• Arkadaşlar merhaba. UPS kargoyla gelecek olan araç lastiklerim bana teslim edilmiş görülüyor. Ama ben almadım bu kargoyu. Tatil olduğu içinde kimseye ulaşamıyorum. Sizce ne olmuş olabilir başka birine mi teslim ettiler acaba?

• Arkadaslar hepsiburadadan ürün aldım 6 saat içinde alırsanız bugün kargoda yazıyordu aldım kargoya vermediler sonraki günün sabahında kargoya verdiler. Mail attım dedim ki Vip Express hzimetle gönderin dediğinizi yapmiyonuz. Tabi maile kargoya verildikten sonra cevap verildi o yuzden de ürün geç. Geldi

• Yahu şu konuya yorum yazanların kaç tanesi taşımacılık ve sektör hakkında bilgi sahibi? Ayda 1000 TL'ye haftada 6 gün çalışsanız sizin de suratınız gülmez. Hepsiburada'nın depo müdürünü tanıyorum, adamların kendisi de kendi lojistik firmasını kurmak istiyor ama hayata geçmedi henüz. Bilip bilmeden işkembeden sallamayın.
  • şu yurtiçi kargo bence komple kapatılmalı. bir çok şehirde yaşadım, çok kargo ile işim olur alışveriş vs, ya tek nefret ettiğim firma yurtiçikargo diyebilirim. kimseyi düşürmesin bunların eline Allah.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.