Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece konu başlığı değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyefendi-2 -- 29 Ekim 2015; 17:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konuyu başka bir arkadaş açsın geri vites yapmayacak biri.

açın diyorsanızda yeniden aynı başlıkla ben açarım.
  • prenss1907 kullanıcısına yanıt
    Konu devam ediyor başlığı değişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras ve yurtiçi kargoya Hayır demişsin

Sonra kargo şikayetleri burdan.

Eminim birileri rahatsız oldu ve sana ulaştı sende değiştirdin başlığı.

Hadi isteyerek yaptın.

Neden anakonudaki mesajları sildin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriğini niye değiştirdin ki ?

İçeriği sayesinde bu konu popüler olmadı mı ? Geri ekle.

Kimseye bir firma hakkında şikayetini dile getiriyor diye dava açılamaz açılsa da bir şey çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 29 Ekim 2015; 17:55:42 >
  • Bu şekilde hiç bir şekilde ilerleyemeyiz, adam korkudan konuyu değiştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

İnşallah sorunlarımız hallolur.

inşallah
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu isterseniz siz devr alın böyle birşey varsa

• Yarın kargolar çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Hocam konuyu isterseniz siz devr alın böyle birşey varsa

isterdim fakat çok yoğunum, ilgilenemem
  • Yurtiçi Cibali Şubesi +1
    Yürüme 5 dk mesafede oturuyorum ama çok kez gidip kargoyu şubeden aldım çünkü ellerine gelen kargoyu dağıtıma çıkartmada sıkıntıları var bir kere inat ettim benim de kargomu da 2-3 beklettiler ama ben sonra Yurtiçi kargo müşteri hattını aradım kapıma gelmesi için kuruşuna kadar para ödedim o kargoyu gidip almayacağım dedim kargom ertesi gün elime ulaştı. Eve geldik yoktunuz numarasını çok sık çekerler.

Aktif Kurye
    Bu firmayla da hepsiburada aynı gün kargo fiyaskosuyla tanıştık. Böyle bir liste yapılması gerekiyorsa en başa yazılmalı zira aynı gün teslim olacak diye satın aldığım ürünü aynı gün getirmediğiyle kalmayıp kendileriyle çok enteresan tecrübeler yaşadım. İlk olarak ürünün teslim edilmesi gereken gün eve geldik evde yoktunuz diye çok rahatça yalan şekilde kayıtlara geçtiler. Hepsiburada, adamların kayıtlarına bakarak kargo gelmiş evde yoktunuz diyordu ama oturduğum yerde her yerde güvenlik kameraları var tabi gelin kayıtlara bakalım diyince hepsiburada geri adım atmak zorunda kaldı bu arada ben kargo şirketine hiç bir şekilde ulaşamıyorum arada hep hepsiburada ile görüşmek zorunda kalıyorum çünkü bahsi geçen kurye şirketinin sitesinde bir telefon numarası var ve bu numarayı aradığınızda bir ses kaydı çıkıyor ve telefon kapanıyor. Dünyanın en saçma şirket telefon numarası bir kelime dahi kimseye bir şey diyemeden telefon kapanıyor. İşin tuhafı, tahminime göre hepsiburada da şirkete ulaşamıyor çünkü ben ürünü iade edeceğimi belirttim ama ürün sürekli kapıma geldi ve evde bulunamadı şeklinde kayıtlara geçiyor. Şirket hakkında internet üzerinde çok fazla şikayet var milletin kredi kartlarını kaybeden bir firmadan bahsediyoruz. Sonra ürünü iade etmek istedim ama bu firma ürünü hepsiburadaya iade etmek yerine kaybetti, hepsiburada ürün hakkında kayıp kaydı açtı ve ürün 15 GÜN SONRA süpriz bir şekilde kapıma geldi. Doğal olarak ürünü kabul etmedim. Burada hepsiburada ürün iade işlemini de ürün eline geçmeden yapmıyordu sipariş üzerinden 20 günden fazla zaman geçti ben havaya ödeme yapmış gibi hissediyordum ama telefon ile yoğun baskım sonucunda paramı iade aldım, ben bu firmayı bilmem ürünü siz bunlara verdiniz ben sizi bilirim bana ürün gelmedi dedim epey uğraştık. Ürün hepsiburadaya gitti mi hiç bilgim yok.

• Ptt kargo

Yurt dışından aldığım ürünü kapıya atıp gitmişler.Allahtan Çalınmadan yakalayabildim

• mng kargonun bok gibi kargo takip sistemini değiştirme şansımız yok mu? kod giriyorum teslim şubesi falan gösteriyor sadece, kargom nerde su an ne durumda nasıl göreceğim?
  • Donanim kargoyu mu kursak bu kadar toplanmisiz

• smyzkrkc kullanıcısına yanıt

• yurtiçi kargo yaptırımı nedir?? şikayet, şikayet, şikayet ee!!!?? bu adamlar şubeyi mi kapatacak??

eleman da kovacaklarını sanmıyorum, olan bize oluyor..
  • Yurtiçi Isparta Şubesi rezalet. 2 ürün aynı gün geldi 1 tanesi teslim edilemedi yazıyor 1 tanesi teslim edildi. Ben devlet dairesinde çalışıyorum. Saat 5 ten sonra teslim edilmesi imkansız saat 18.30 da teslim edilmiş görünüyor. 2 si de teslim edilmedi. Teslim edilmedi yazılan ürün ertesi gün geldi(sanırım kurumların 5te mesai bittiğini öğrendiler) Teslim edildi denen kargo hala ortalarda yok. Birkaç defa gittim. Bulamadım. Kargo ya gidenler eşyalarını kendileri buluyor. Bana salı çarşamba bir daha arayın dediler ama telefonu açan yok. İnternetten sipariş edeceğimde soruyorum: Yurtiçi Kargo ile çalışıyor musunuz? Cevap evet ise almıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Yurtiçi Isparta Şubesi rezalet. 2 ürün aynı gün geldi 1 tanesi teslim edilemedi yazıyor 1 tanesi teslim edildi. Ben devlet dairesinde çalışıyorum. Saat 5 ten sonra teslim edilmesi imkansız saat 18.30 da teslim edilmiş görünüyor. 2 si de teslim edilmedi. Teslim edilmedi yazılan ürün ertesi gün geldi(sanırım kurumların 5te mesai bittiğini öğrendiler) Teslim edildi denen kargo hala ortalarda yok. Birkaç defa gittim. Bulamadım. Kargo ya gidenler eşyalarını kendileri buluyor. Bana salı çarşamba bir daha arayın dediler ama telefonu açan yok. İnternetten sipariş edeceğimde soruyorum: Yurtiçi Kargo ile çalışıyor musunuz? Cevap evet ise almıyorum .

Yurtici isparta subesi berbat hocam. Bir kere iki paketim vardi bekledigim ayni anda kargolanan. Kargocu geldi bir tanesini getirmis digeri nerede hocam dedim digeri de mi vardi dedi dalga mi geciyorsunuz dedim pardon arabadaymis dedi sonra. Bu kadar sorumsuzlar iste

• GÜZELYALI/ İZMİR YURTİÇİ KARGODAN UZAK DURUNUZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgedik06

son 10 yıldır kargo tercihi olarak sürekli aras ve yurtiçini kullanırım, yılbaşı ve bayram ve diğer resmi gibi tatil günlerinin yoğunluğundan dolayı 1-2 gün gecikmeli teslimler dışında hiç bir problem yaşamadım, buradaki yorumlarda şu şube problemli ekleyin yazan arkadaşların tek taraflı bildirimlerine bakarak şube ve firma ismi yazmak, kitlelerin ulaşımında olan sosyal paylaşım alanlarında firmanın marka haklarına karşı suç işlemek olur, yurtiçi ve aras kargonun avukatları konuyu başlatana, paylaşım platformlarında kitlelere karşı firmanın kişilik ve marka haklarını karalamaya yönelik faaliyetden tazminat davası açsalar %100 kazanırlar...

zira firmaların izlediği şikayet/çözüm yolu bellidir, müşteri hizmetlerini ararsın veya merkeze mail atarsın derdini dile getirsin, sonuç alamazsan bunu bir kaç kere tekrar eder, sonrasında mağdur olduysan yasal yoldan hakkını ararsın, şu şubede problem var yazın demekle ve bunu ifşa etmekle bu işler çözülmez... buraya şube ismi veren 100 kişiden kaçı bu yolları izledi acaba...? bence konuyu başlatan arkadaş kendini daha fazla riske atmadan kendi iyiliği için konuyu kapatsın.

bu usulsüz çığırtkanlığı kendine pahalıya maalolabilir.

Merhaba konuyu açan ben değilim ancak bu konu aslında kargo sektörünün nekadar zor durumda olduğunu gözler önüne koyuyor.

Bahsettiğiniz yolları ben denedim genel merkezlerle çok görüşmem oldu. Şubeye kesinlikle ulaşamıyorum genel merkezi arıyorum onlar dahi ulaşamıyor defalarca şikayetde bulundum şubede değişim yok. Her gittiğimde sıra bekliyorum kargolar için düzgün bir istifleme sistemi yok yığının içinden arayıp çıkartıyorlar kargoyu. Gözümün önünde bir müşterinin şubede olan kargosunu bulamadılar.

Yurtiçi kargo son yıllara kadar süperdi. Birgün öncesi aldığım ürün sabah 9-10 da kapımda oluyordu ancak iş yükü artıkça kalite düştü iş yükü artıkça eleman desteğinide fazlalaştırmaları gerekirdi. ancak yapmıyorlar. Son yaşadıklarımdan sonra yurtiçi kargo ile çalışmayı kestim çok mecbur kalırsam şube teslimi isteyeceğim. Başıma gelen bir olayı anlatayım

İnternetden bir ürün aldım Sürat Kargoyu tercih ettim , sanırım öğlene doğru idi kurye aradı evdemisiniz diye yoldayım kargonuzu getiriyorum dedi. Evdeyim dedim ve hemen getirdiler. Yurtiçikargo da böyle bir hizmet yok. sürat kargo ile yurtiçi yan yana.

Aldığım ürünü bilgisyarda denerken yandı. Sürat Kargoya gittim tekrar ürünü geri yollayacağım , yan tarafta yurtiçi kargoyı bir gördüm aklım şaştı. Tüp kuyruğu gibi 30 kişi dizilmiş sırada bekliyor ana caddeye taşmış insanlar. Birde dükkan ismi belli olmasın diye otomatik brandayı öne doğru iyice açmışlar ki tabela görünmesin.
    Eve geldiğimde twitter a bakayım dedim şubeden çekilmiş birsürü fotoğraf vardı yurtiçi kargonun resmi hesabıda etiketliydi başka şubelerden de fotoğraflar vardı. Ancak yurtiçi kargo bir açıklama dahi yapmadı. Açıklamayı geçtim şubelerde düzelme dahi yok.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.