Eskiden hangi siteden alış veriş yapsam kargomun gelmesi en fazla 3 gün sürüyordu. Son zamanlarda farkettiğim ise ( yaklaşık 3-4 aydır bu durum sürüyor.) kargo şirketlerinin teslim etme sürelerinin çok uzamış olması. Ankara'dan Malatya'ya kargo 1 hafta sürmemeli bence. Bu durumu en çok ptt kargoda gözlemledim ancak yurtiçi ve sürat kargoda da aynısı söz konusu. Bir kaç ay önce yoğunluğu bahane ediyorlardı, şimdiki bahaneleri nedir acaba??
Bölgeden bölgeye farkediyor. İzmirden Karsa gönderiyorum iki gunde gidiyor, yurtiçi. PTT genelde çok yavaş, 4-5 gun suruyor.
Amroth.
kullanıcısına yanıt
Değişir tabii ki ama eskiden dediğim gibi İstanbul'dan bile elime 3 günde ulaşıyordu kargo.
Mng kargo kullan hocam Ben daha kargoyu vermeden adamlar aliciya ulastiriyor
musab.erdemir
kullanıcısına yanıt
Son indirim furyasından sonra(11.11, efsane cuma vs) çogu şubede elemanlar yogunluktan dolayı istifa etmişti. O zaman sana dogru olan aktarma şubelerinden birinde yada birkaçında bu durum yaşandı, o yüzden gecikme oluyor olabilir.
Kanatlandırmayan_Redbull
kullanıcısına yanıt
Öneriniz için sağolun. Seçim şansım olmadığından diğer firmalara katlanmak zorunda kalıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme