Şimdi Ara

Kargocu Kız İmalı Sordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtiçi Kargo şubeden teslim alacağım gönderi vardı. Hazır gitmişken bitişikteki MNG’ den de Amazon iadesi yapayım diyerek içeri girdim.

5 dakika sonra sıra geldi, ve kulakllığımda çalan müziği durdurdum.

Esmer ve yeşil gözlü burnunda piercing olan 21-22 yaşlarında uzun boylu ve balık etli kargocu kız masasına oturur oturmaz, eline verdim “Amazon iadesi” dedim.

Üzerinde amazon iade kodu yazdığı halde daha önce hiç muhatap olmadığım bir soru sordu:

”Ne zaman aldınız?”

”10 gün olmadı…”

Ardından isim soyisim, TC no, cep no sordu. Ben bunları söylerken bir yandan klavyeden yazıyorken bir yandan gözlerini benden ayırmıyordu.

Ben de inadına arkadaki reklam panosundan gözümü ayırmıyordum.

Bir ara “TC’ yi tekrar alabilir miyim?” diye sorunca yine tane tane söyledim.

Barkodu çıktı aldı ve “Tamam” deyince teşekkür edip oradan ayrıldım.

Aynı şubeden haftalar önce yine benzer şekilde bu defa başka bir kıza iade etmiştim. Kız iade kodunu kutu üzerinde görünce tamam deyip hiç sormadan teslim almıştı.

Garp geldi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Millet aç aç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Niye garip gelsin ki, işe yeni girmiş acemi kız; o daha yeni, öğrenicek abisi, hemen başka şeylere yorma..

O deel de sen arkadaki panodan gözlerini ayırmıyorken, bu kızın gözlerini senin üzerinden ayırmadığını gafanın arkasındaki 3. gözle mi farkettin?... 

• eve çağır

• Geçen benim başıma aynısı gelmişti aynı mng kargoya mı gittik naptık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.