Yurtiçi Kargo şubeden teslim alacağım gönderi vardı. Hazır gitmişken bitişikteki MNG’ den de Amazon iadesi yapayım diyerek içeri girdim. 5 dakika sonra sıra geldi, ve kulakllığımda çalan müziği durdurdum. Esmer ve yeşil gözlü burnunda piercing olan 21-22 yaşlarında uzun boylu ve balık etli kargocu kız masasına oturur oturmaz, eline verdim “Amazon iadesi” dedim. Üzerinde amazon iade kodu yazdığı halde daha önce hiç muhatap olmadığım bir soru sordu: ”Ne zaman aldınız?” ”10 gün olmadı…” Ardından isim soyisim, TC no, cep no sordu. Ben bunları söylerken bir yandan klavyeden yazıyorken bir yandan gözlerini benden ayırmıyordu. Ben de inadına arkadaki reklam panosundan gözümü ayırmıyordum. Bir ara “TC’ yi tekrar alabilir miyim?” diye sorunca yine tane tane söyledim. Barkodu çıktı aldı ve “Tamam” deyince teşekkür edip oradan ayrıldım. Aynı şubeden haftalar önce yine benzer şekilde bu defa başka bir kıza iade etmiştim. Kız iade kodunu kutu üzerinde görünce tamam deyip hiç sormadan teslim almıştı. Garp geldi… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim