Fedex ile yurtdışına bir kargo gönderdim.Şehrin posta kodu,postanın adresi vb doğru.Ama fedex sorgulama ekranında şehrin ismi yanlış yazıyor.(örnek olarak istanbul,Tr >> Coraz,At -şehrin adı graz-)Elimdeki mng faturasında şehir adı doğru.Mng nin yurtdışı için müşteri hizmetlerini aradım,not düştüklerini söyledi.Sizce kargonun akıbeti ne olur?
Aktarmalı gidiyor olabilir. Ama son durağı orası olursa çok büyük ihtimalle kargonun ücretini sizden alırlar suçlarını kabul etmezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kitmaker
Aktarmalı gidiyor olabilir. Ama son durağı orası olursa çok büyük ihtimalle kargonun ücretini sizden alırlar suçlarını kabul etmezler
Zaten aktarmalı gidiyor.Fransa-Almanya-Avusturya hattı üzerinden.Kargonun son durağı dediğim şehir.Ücretini zaten ödedim kargonun.
AF.R
kullanıcısına yanıt
Türkiye'ye yurtdışından ürün gelirken belirli gümrüklere uğrarlar. Mesela önce istanbula sonra diğer şehre gibi. Bunun gibi bi durum olmuş olabilir diyorum.
Eğer değilse, son adres orası gözüküyorsa kargoyu ya adresteki kişi teslim alır ürün yanar, ya adres bulunamaz veya kişi almaz geri döner. Geri döndüğü taktirde suç sizin değil onların olduğunu söyleseniz bile paranızı geri ödemezler büyük ihtimalle. Bundan bahsettim.