Şimdi Ara

Ayağımın üzerinden araç geçti şikayetçi oldum adliyeden uzlaşma birimi aradı bilgi verebilecek biri lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 haz. Da ters şeritte giden araç ön tekeri ayağımın üstünden geçti kulaklığım taklıydı teker sesi duymadım fakat araç sahibi kornaya bile basmadı.
    Araç sahibi beni devlet hastanesine götürdü sgk m var zaten herhangi bir masraf çıkmadı sadece 5liraya bandaj aldı araç sahibi. Ayağımda kırık yok doku zedelemesi oluştu ve sınav haftamdı aksaklıklara sebep oldu 1 ay boyunca 10dkdan fazla mesafe yüreyemedim çünkü 10dkda ağrı yapıyordu ayağı. Kazadan 3 gün sonra emniyete gidip şikayetçi oldum şimdide bakırköy adliyesinden aradılar mahkemeye gitmeden uzlaştırmak için bana masraf çıkacağını söylediler. Bu masraf ne kadar olur ben ayağımdan hala rahatsızım kırık çıkık yok ama 1 saat yürüswm ayağım agrıyor. Uzlaşma nasıl olur ilk defa davalı davacı durumundayım mahkeme benim aleyhime sonuçlanabilirmi sonuçlansa ne kadar masrafım olur bilgi verebilr miisiniz. Ben şikayetimin arkasındayım türkiyede bu şekil maganda çok olayla ilgili detay vermedim özet geçmeye çalıştım olabildiğince tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• qazz42 kullanıcısına yanıt
    Uzlaşmak istemediğini belirtip imza altına alman yeterli. Sonra mahkeme süreci işleyecektir.
  • onurordek O kullanıcısına yanıt
    Olası durumda davayı kaybedersem ne kadarlık masrafım olur bilginiz varmı

• 2 3 binden aşağı olmaz. Ama kaybetmezsin özellikle karşı taraf seni bu şekilde tehdit edip yıldırmaya çalışabilir. Sonuna kadar git hakkını al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Tamamdır arkasını bırakmaycam dava 1 yıl sürde bile gelip gidecem uzlaşma bürosundan aradılar ben istediydim mehmetçiğe 3 5bin lira bağış yapsın diye 200 lira anca bağışlarım demiş ve beni arabanın önüne atlamakla suçluyor sonuna kadar gidecem

Adam ters şeritten gidiyor. Sen o arabanın üzerine koşsan bile o suçlu olur. İçin rahat olsun sonuna kadar git davanı kazan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olmalı. Yarın uzlaşma bürosu çağırdı gitmeme gerek varmıki zatwn uzlaşma yok

O prosedürü bilmiyorum. Oraya gidip uzlaşmıyorum demen gerekebilir. Arayıp öğren en iyisi.

• İmza atmaniz gerek uzlastirma tutanagina, anlasabildiginiz ya da anlasamadiginiza dair. Uzlastirmaci postayla da gönderebilir bu arada. İlla sizin gitmeniz gerekmiyor.

• Masraflık bir şey yok, ne masrafı. Uzlaşmak istemiyorum deyip imzanızı atın.
  • Konuyu unuttuğum için aklıms gelmedi ekleme yapmak.
    Dava sonucu şoför şeritsiz çift yönlü yolda olsa bile ters yönde gittiği için %100 kusurlu bulundu. Davayı kazandım ama cezası bana göre anlamsızdı. Şahıs 5 yıl boyunca bir suça karışırsa cezaya benim durumda hesaba katılacakmış. Ben kamu cezası verilir diye beklemiştim temizlik felan. Hakim tazminat davası açabileceğimi söylemişti benim derdim para değildi.
    Bana gelecek olursak kazadan nerdeyse 8 ay sonra ayak bileğim ağrıyor diye doktora başvurdum. Bilek kıkırdağında lezyon tespit edildi ameliyat dedi. Proleterapiyi denedim 3 seans iğne yapıldı bakalım bi tık daha iyiyim 2 saat ayakta kalınca yine ağrımaya başlıyor.
    Siz siz olun türkiyede şoförlere güvenmeyin. %10u belki duyarlıdır. Ters şeritte bile gidip seni suçlayan ga.vatlar var.

• Bu arada uzlaşma birimi kadar saçma bir şey yok. Dertleri para sana abi edasıyla yaklaşıp bilgisiz olduğunu bildikleri için ordan yürüyorlar daha çok para kazanmak için.

• Uzlaşmayı reddettiysen ameliyatların tedavinin belgesini , ceza mahkemesinde kişinin kusurunu tespit eden belgelerle birlikte Borçlar kanunu 54-56 ya dayanarak maddi ve manevi tazminat davası açmanı tavaiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşmaya niyetim yok ameliyata gerek kalmadan geçer diye umuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.