Bildirim
KARGOM TAKILDI İŞİ BİLEN BİRİLERİ BAKABİLİR Mİ?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pls help
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Havada kardeşim şu an Türkiye'ye doğru yola çıkmış.10-20 gün arası şanslıysan gelir.Ama bu vergi yasalarından ötürü inanılmaz yavaşlık var sana ekstradan para ödetmek için birde gümrükte ekstradan bekletecekler yani 1-2 ay gelmezse o zaman konu aç derim şu an erken.Banggood üzerinden de takibini yap satıcı koruma süresi bittiğinde ürün hala gelmediyse satıcıyla iletişime geçip süreyi uzatmasını rica et. -
Yani kaç gün daha bekleyeyim bir terslik var mı korkmamı gerektiern bir şey ?
Ben şsyden dolayı panik oldum ürünü türkiyeden alan arkadaşların hepsine 10 günde ulaşmış benim kargonun 10. Günü hala havada
dostum yalan yanlış bilgi vermeyin , vergi yasası ile kargonun gecikmesi arasında nasıl bir bağlantı var?quote:
Orijinalden alıntı: Cross Marian
Havada kardeşim şu an Türkiye'ye doğru yola çıkmış.10-20 gün arası şanslıysan gelir.Ama bu vergi yasalarından ötürü inanılmaz yavaşlık var sana ekstradan para ödetmek için birde gümrükte ekstradan bekletecekler yani 1-2 ay gelmezse o zaman konu aç derim şu an erken.Banggood üzerinden de takibini yap satıcı koruma süresi bittiğinde ürün hala gelmediyse satıcıyla iletişime geçip süreyi uzatmasını rica et.
kargonun beklemesinden dolayı ardiye masrafı oluşur sadece onuda 30 güne kadar şahıstan almazlar,
kargo bekledikçe vergi ücreti katlanmaz yani.
farkındaysan yılbaşu yoğunluğu var yavaş gelmesi çok normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 10 Aralık 2019; 7:44:20 >
-
Kargo bekledikçe vergi ücreti katlanması gibi bir durum zaten yok.Öyle bir şey söylemedim.PTT bu vergi sistemini getirdiğinden bu yana görmediyseniz bilmezsiniz ancak inanılmaz bir yavaşlama var.Çünkü PTT'nin tek tek tüm paketlere göre uygun vergilendirme yapacak bunları düzenleyecek yeterli sayıda personeli yok.Üstüne Black Friday , Yılbaşı indirimleri gibi alışverişin fazla olduğu etkinliklerde yüklenince UKIM resmen kilitleniyor.Zaten Google'da UKIM'in yorumlarına bakıp ne kadar yetersiz kaldıklarını görebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: riaz
dostum yalan yanlış bilgi vermeyin , vergi yasası ile kargonun gecikmesi arasında nasıl bir bağlantı var?
kargonun beklemesinden dolayı ardiye masrafı oluşur sadece onuda 30 güne kadar şahıstan almazlar,
kargo bekledikçe vergi ücreti katlanmaz yani.
farkındaysan yılbaşu yoğunluğu var yavaş gelmesi çok normal
Alıntıları Göster
-
Transit halinde yapacak bir şeyin yok.
Ukim ayrı yetersiz PTT ise apayrı bir noktada yetersiz buna katılıyorum,quote:
Orijinalden alıntı: Cross Marian
Kargo bekledikçe vergi ücreti katlanması gibi bir durum zaten yok.Öyle bir şey söylemedim.PTT bu vergi sistemini getirdiğinden bu yana görmediyseniz bilmezsiniz ancak inanılmaz bir yavaşlama var.Çünkü PTT'nin tek tek tüm paketlere göre uygun vergilendirme yapacak bunları düzenleyecek yeterli sayıda personeli yok.Üstüne Black Friday , Yılbaşı indirimleri gibi alışverişin fazla olduğu etkinliklerde yüklenince UKIM resmen kilitleniyor.Zaten Google'da UKIM'in yorumlarına bakıp ne kadar yetersiz kaldıklarını görebilirsiniz.
Alıntıları Göster
ama bu vatandaşın kargosu daha TC sınırlarına giriş bile yapmamış
ben aşırı bir gecikme yaşamadım Ukim ve PTT noktasında
zaten şuan tamamen Amazon.com üzerinden alıyorum vergileri otomatik çekiyor ve kargo takılmadan bana ulaşıyor
artık Aliexpress gibi sitelerin ucuzluğu bitti , ne vergi çıkacağı bile değil en azından amazonda ne ödediğini biliyorsun
-
Arkadaşlar hala kargoda oynama yok iptal edeyim mi ? Yoksa bekleyeyim mi ?
kargoya verilmiş iptal edilmez. ptt şu an rezil halde. yurt içi teslimatlarını bile yapayacak durumda. bekleyeceksin mecbur. -
13 tl vergi cakacaklar gibi gözüküyor daha fazla da cıkrabilirler -
Lanet olsun türkiye kargo şirketleri
ptt kargo karışmış çalışanlar eylemde kargo gecikir üstüne gümrük vergisi ödeyeceksin. sabırlı ol. ara ara kargoya bak. -
Gelir acele etme ben 1 aydır bekliyorum benim ürün gümrüğe takılmış geri dönmüş satıcı yenisini gönderdi bu sefer gümrükten geçmiş ptt de fena beni yurtiçi ürünümü Türkiye turu attırıyor şimdilik 2 şehir gezmiş bakalım daha kaç yer gezicek
😅 yazık bize gerçekten
16 gun oldu
Gncl drm: Hâla aynı konumda
ben daha fazla beklemiştim biraz daha bekle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X