Şimdi Ara

Kargom Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ayın sonunda yurt dışından paket sipariş ettim. 23 eylülde istanbula gelmiş fakat ben denizli de oturuyorum burdaki en yakın şubeye gittim adıma kargo yok dediler. Ne yapmalıyım ?

Aşağıdaki link yurt dışından geldiğini gösteriyor.

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?trackingnumber=GM275324121001107273

• Haftaya gelir merak etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • subhanallah nasıl olmaz ya
  • Şuanda İstanbulda Gözüküyor Aramam Lazım mı Yoksa Gelir mi?
  • Bilen Biri Yok Mu?
  • Kargo şirketi sizden vekalet bekliyor büyük ihtimalle. Kargo şirketini arayıp bilgi alabilirsiniz.
  • ptt aradım barkod numarası istedi olmayınca isimden sorgu yaptı bir şey bulamadı yurt dışından gelen kargolar ptt ye mi veririyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozigsozi

ptt aradım barkod numarası istedi olmayınca isimden sorgu yaptı bir şey bulamadı yurt dışından gelen kargolar ptt ye mi veririyor

Amazondan geldiyse eğer, verildiği kargo yazılıyor. UPS ve DHL de diğer verilebilme ihtimali olan kargolar.
  • quote:

ptt aradım barkod numarası istedi olmayınca isimden sorgu yaptı bir şey bulamadı yurt dışından gelen kargolar ptt ye mi veririyor

Görmüyor musun koskoca DHL yazısını?Takip numarası vermiştir aldığın site.Onunla sorgula tekrar müşteri hizmetlerinden falan.Bu kadar gecikmesi mümkün değil DHL in. 3 günde falan gidiyor bizim gönderiler
    EDİT:UPİM falan diyor.Belki gümrüğe takılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 1 Ekim 2016; 21:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Görmüyor musun koskoca DHL yazısını?Takip numarası vermiştir aldığın site.Onunla sorgula tekrar müşteri hizmetlerinden falan.Bu kadar gecikmesi mümkün değil DHL in. 3 günde falan gidiyor bizim gönderiler

amerikadan geldi adama mail attım takip numarası için adam bana o linki attı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

amerikadan geldi adama mail attım takip numarası için adam bana o linki attı

Kim getirdi kargoyu?DHL mi Ptt mi?Ptt getirmis sanirim Dhl bu kadar uzun bekletmez.Dhl in servisi olmadigi yerlerde yerel posta firmalarina veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Denizli Büyükşehir belediyesi başkanını ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.