Şimdi Ara

Karidesin tadı nasıl :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kabuklu deniz ürünlerinden şimdiye kadar sadece midye yedim. Gerçekten çok hoşuma gitti ki zaten hafif aparatif şeyleri hep sevmişimdir. Yiyemeyen tiksinen varsa mutlaka yemesini öneririm. Bol limon sıkıp yiyin mutlaka hoşunuza gidecektir.

Peki ya karidesin tadı nasıl ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Midye hiç yemedim hanefiyim diye karideside cok kücükken yemiştim ama hala tadını hoşça anımsarım ama artık onuda yemiyorum cünkü Hanefi yim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardsg1

Midye hiç yemedim hanefiyim diye karideside cok kücükken yemiştim ama hala tadını hoşça anımsarım ama artık onuda yemiyorum cünkü Hanefi yim
    Bende hanefiyim de hocam bir mezhebe göre biseyin haram olup diğerine göre helal olması imkansız bişey çünkü İslam'da birşey ya helaldir ya haramdır.

Mekruh deniyor sadece

• Çok lezzetli değil, genelde haşlama tarzında tüketiyorum az zeytin yagi meze şeklinde oluyor. Hayatının yersen circir yapar zayıflatır karidesin tazesi makbuldür :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +olarak bölgedeki en büyük balikcina akşamdan rica et. Sabaha tanesini alirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bende hanefiyim de hocam bir mezhebe göre biseyin haram olup diğerine göre helal olması imkansız bişey çünkü İslam'da birşey ya helaldir ya haramdır.

Mekruh deniyor sadece

Alıntıları Göster
    Kesin haram olmadığı için mekruh demişler zaten onun için sakınmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben surekli tuketiyorum cok hosuma gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.