Şimdi Ara

Karın kası ile ilgili sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim göbek deliğimin alt bölgesinde yağlanma var ve aynı hizada yan bölgelerde de var bunlar nasıl erir yardım ederseniz sevinirim, vücudumun çoğu yerini düzelttim ama oralara gelince yapamıyorum.

• Günlük almanız gereken kaloriyi bilin,ve kalori açığı bırakın.. Protein ve sağlıklı yağ ağırlıklı beslenip,karbonhidrat alımınızı biraz düşürme vakti =)
    Kardiyo yapın ama çılgınlarca değil,Off günlerinizde yaparsanız sizin için daha iyi olur çünkü antrenman günleri zaten karbonhidrat alımınız düşük olduğunuzdan günlük Enerjiniz düşüceğinden ağır kiloların altına çok giremiceksiniz,girdiğinizdede tüm enerjinizi buna yönleticeğinizden antrenman sonrası kardiyo yapmanıza haliniz kalmıcak,bu durum antrenman öncesi kardiyo yaparsanız (mesela 20 dk hiit)ağırlık antrenmanınızıda olumsuz yansıcak o yüzden Off günlerde Kardiyo yapın...

Antrenman programınıza Squat,Deadlift,Bentover Barbell Row gibi temel hareketleri ekleyin (Bench Press ve Overhead Pressi yazmadım bilerek kesin vardır programınıza zaten),yağ yakarken yada kilo almak isterken hiç fark etmez bu hareketler programınızda olmalı ... zaten yoksa o programı direkt çöpe atın ve bilgi edinmeye başlayın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 23 Şubat 2014; 0:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Günlük almanız gereken kaloriyi bilin,ve kalori açığı bırakın.. Protein ve sağlıklı yağ ağırlıklı beslenip,karbonhidrat alımınızı biraz düşürme vakti =)
    Kardiyo yapın ama çılgınlarca değil,Off günlerinizde yaparsanız sizin için daha iyi olur çünkü antrenman günleri zaten karbonhidrat alımınız düşük olduğunuzdan günlük Enerjiniz düşüceğinden ağır kiloların altına çok giremiceksiniz,girdiğinizdede tüm enerjinizi buna yönleticeğinizden antrenman sonrası kardiyo yapmanıza haliniz kalmıcak,bu durum antrenman öncesi kardiyo yaparsanız (mesela 20 dk hiit)ağırlık antrenmanınızıda olumsuz yansıcak o yüzden Off günlerde Kardiyo yapın...

Antrenman programınıza Squat,Deadlift,Bentover Barbell Row gibi temel hareketleri ekleyin (Bench Press ve Overhead Pressi yazmadım bilerek kesin vardır programınıza zaten),yağ yakarken yada kilo almak isterken hiç fark etmez bu hareketler programınızda olmalı ... zaten yoksa o programı direkt çöpe atın ve bilgi edinmeye başlayın ..

Teşekkürler hocam karbonhidrat'ı biraz çok tükettiğim doğrudur, onu indirmeye çalışacağım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.