Şimdi Ara

KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayıt oldum mail liste del@del.com unutursanız diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 28 Temmuz 2011; 14:53:38 >
  • arkadaşlar yeni birimler aklınıza geliyor mu ne olabilir mesela? bir de ırk seçimi olacak 3 tane ırk olsun diyoruz. biri hızlı gelişsin, biri savaşta iyi olsun biri de dengeli bir şey işte... bunların özel birimleri olabilir ama 5 tane birim az sanki? çalıştırın kafayı hadi =)
  • ya fikir çok orjinal. nasıl aklıma gelmedi diye yakınıyorum şimdi. gerçekten çok güzel olacağa benziyor.
  • aslında ben de çok şaşırdım bu kadar beğenilmesine :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XWeLL

arkadaşlar beta test'e katılmak isteyenler mail list'e üye olmayı unutmasın ;)

Nereden e-posta listesine katılıyoruz?
  • buradan

KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ]
  • Sitenin adresi yok mu?
  • en yukarıda mavi link var :)

buradan: Karıncalar
  • bu arada:

ittifak sistemi olmalı mı? yoksa herkes kendi başının çaresine mi baksın?
    ne dersiniz?? ( şu birimler konusu hala canımı sıkıyor yeni bir şeyler düşünelim hadi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: md518

bu arada:

ittifak sistemi olmalı mı? yoksa herkes kendi başının çaresine mi baksın?
    ne dersiniz?? ( şu birimler konusu hala canımı sıkıyor yeni bir şeyler düşünelim hadi )

clan guild gibi şeylerden bahsediyorsan bence olmalı. herkes birbirinin k*çını korumalı
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, şimdiden 1000 takipçimiz oldu!
    Web tabanlı oyunların arasına bomba gibi katılacağımızı umuyoruz.Geliştirme tüm hızı ile devam ediyor.

Hala mail listemize katılmadıysanız, oyun başlayınca haberdar olmak adına katılmanız önerilir :)
  • Oyun içi resim koyma durumunuz var mı? Telif hakkı vesaire durumlar etki etmiyorsa....
  • Şu et yiyen karıncalar vardıya dev onlar savaşçı olsun çok güçlü ama yavaş ve yapılarıda kurmaları yavaş olsun işçi karıncalar yapıları kurmaları hızlı olsun güçleri az olsun uçan karıncalar ise güçsüz ve yapıda yavaş olsun ama çok hızlı oldukları için haritada yer almaları kolaylaşır onlarda sömürgeci gibi bişey olur
    ittifakta şöyle olabilir yapması çok zor olan dev yapılar mesela işçiler kurar savaşçılarında birlikleri korur o şekilde ittifaklar olabilir

karıncalı oyun garip olacak galiba neyse çıkınca test ederim

• Bence çoğu oyunda olduğu gibi köy sistemi olabilir örneğin delik açma usulü.küçük boy delik bulun maliyeti en az büyük boy deliğin daha fazla fakat büyük boy daha çok karınca alıyor.Karıncalar dolanırken karşılarına çeşitli maddeler çıkıyor her maddenin doyuruculuğu , kullanışı ayrı olabilir.
  • koloni sistemi olacak evet, yani kraliçe arı doğarsa ( düşük bi olasılığı var ) yeni bir koloni kurabileceğiz.. Zaten yuva kademesi belirleyecek bunları, max. nüfusu vs.
  • yardım lazımsa kendi çapımda yardım edebilirim berki
  • Ve en ilginçi her kolonide bir tane gladyatör karınca bulunsun belirli aralıklarla bunlara arenalarda dövüş yaptırılsın. Bunlar sınırlı sayıda örneğin her 1000 personel olunca bir tane falan. böcek sinek avlarının yapıldığı alanlar olsun burada karşı grupla savaşta olabilir mücadele sonuçta ama bu avların risk taşıması olayı güzelleştirir. ajan karıncaları unutmayın
  • gladyatör konusunu biraz açar mısın? ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Oyun içi resim koyma durumunuz var mı? Telif hakkı vesaire durumlar etki etmiyorsa....

tasarım ve grafik konusunda şuan yeterli değil. Hayal kırıklığı yaratmamak adına tam istediğimiz tasarım olmadan yayınlamayı düşünmüyoruz.
  • arkadaşlar ne kadar fazla fikir gelirse o kadar güzel bir proje üretebilirler

yardımlarınızı bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.