Şimdi Ara

KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarz bir şey olacak. binaların bulunuşlarına göre ve yuva kademesine göre değişeceği için parçalar halinde yapılmalı ve modüler olmalı. aynı zamanda flasha uyarlanacak =) berkxxx bir şeyler yap bakalım burada yayınla biz de görelim :) bu arada GIMP ile yaptım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: md518

bu tarz bir şey olacak. binaların bulunuşlarına göre ve yuva kademesine göre değişeceği için parçalar halinde yapılmalı ve modüler olmalı. aynı zamanda flasha uyarlanacak =) berkxxx bir şeyler yap bakalım burada yayınla biz de görelim :) bu arada GIMP ile yaptım :D

Tarayıcı sorunumu halletsem göstereceğimde ah şu tarayıcı. :)
  • bi halletsen :) merak ettim neler yapacaksın
  • quote:

bi halletsen :) merak ettim neler yapacaksın

Eğer koloniler senin dediğin gibi yapılacaksa PS de yaparım çizime gerek yok :)
  • Bu şekilde haritanın bir kısmını hazırladım.Kolonilerin büyüklüğü vs. bilgim olmadığı için farklı büüyüklüklerde veya 2 odalı gibi koloniler yaptım.Daha farklı efektler verilebilir.
     KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ]
  • biraz bozsana bakalım nasıl durucak? çok düzgün yuvarlaklar yapmıyo bu hayvanlar ^^ kazılmış havası ve bi de açık renkli kısımlara inner glow uygula
  • quote:

biraz bozsana bakalım nasıl durucak? çok düzgün yuvarlaklar yapmıyo bu hayvanlar ^^ kazılmış havası ve bi de açık renkli kısımlara inner glow uygula

Peki yaparım.
  • çıkar çıkmaz linki istiyorum
  • mail liste kaydolduysan çıkar çıkmaz link gelir zaten :)
  • Oyunu geliştiren arkadaşlara tavsiyem simant oynayıp fikir alsınlar.Ahanda linki çok süper bir oyundur.Hatta en iyi simlerden biridir simant.Yapımcı maxis diyim siz anlayın.

http://www.abandonia.com/en/games/250/SimAnt+-+The+Electronic+Ant+Colony.html
  • Grafiklere dikkat edin kodlama ne kadar iyi olursa olsun oyun görsel bakımından bi değeri yoksa tutmaz.

Bu arada çok orjinal bi fikir niye aklıma gelmedi acaba...
  • savaşçı karıncaları 2 ye bölelim diyoruz, güçlüsü zayıfı olsun
    zehirliler ve kanatlılar,
    canlı bombalar ( gerçekte varmış böyle bişey )
    sıhhiye ( :D - bilmiyorum bu var mı )

başka aklınıza geliyor mu arkadaşlar savaşçı birim bulamıyoruz!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AncHorage!

Grafiklere dikkat edin kodlama ne kadar iyi olursa olsun oyun görsel bakımından bi değeri yoksa tutmaz.

+1

artı casus falan olsun öbür kolonilerin mal kapasitesini asker sayısını görüntülesin
  • Evet bencede casus fikri güzel.
  • bir kaç çeşit yuva olsun mesela, yapraktan, toprak altında, ağaç kavuğunda.. şeklinde hepsinin kendine göre avantajları olsun...
  • ittifak sistemi eklendi...
  • Tarayıcı Tabanlı Çevrimiçi Oyun
  • kusura bakma arkadaşım, özür dilerim...

ukalalığın yeri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md518 -- 9 Eylül 2009; 17:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Tarayıcı Tabanlı Çevrimiçi Oyun

wauw büyük hata.

unutmayın ki taracılar offline olarak da çalışabiliyor. yani oyunun html kodları scriptlerini bi klasörde de saklasanız kendi kendinize oynayabilirsiniz
  • php için local server kurmadan dediğin pek doğru değil ama, evet öyle bir seçenek de var. ama oyunun yapısı gereği tek başına pek bir anlamı olmayacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.