Şimdi Ara

KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süre önce burada sizden oyun hakkında fikirlerinizi istemiştik, teşekkür ederiz...

Oyunun yapımına 2 - 3 hafta önce başladık. Bayağı bi şekillendi, fakat yine de yapım aşamasında gelecek yeni öneri ve fikirler bizim işimizi daha da kolaylaştıracak. Şu anda bir kısmını tamamladığımız özellikler bu adreste belirtiliyor. Yeni fikirleriniz varsa lütfen bizimle paylaşın ki her şey daha güzel olsun...

Karıncalar
    edit: www.karincalar.info

Oyunu mumkün olduğunca abartıya kaçmadan, gerçekçi yapmaya çalışıyoruz yine de bazı noktalarda insanlara benzetiyoruz tabi, Şu an en büyük sıkıntımız birimler ( savaşçı karıncalar ) Bunlara ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz?

Savaşçı
    Kanatlı
    Zehirli
    Köleci
    karıncalar şu an bizim aklımıza gelenler... Başka neler olabilir?

Oyun hakkında kısa bilgi:( siteden kopyaladım )

Oyuna kraliçe karınca olarak başlayıp, koloninizin temellerini atıyoruz. İşçi karıncalarınızı koloni dışına yollayıp, kaynak topluyoruz. Ordumuzu kurup diğer kolonilere meydan okuyoruz. Oyunda kaynak olarak yiyecek, su, tohum, larva ve yaprak var. Bunun dışında biyolojik gelişimler için arge diye bir kaynak daha ekledik. Bunların artışı da işçilerimizin sayısı ve yönelimlerine ayrıca işçilerimizin taşıma kapasitesine bağlı olacak. Taşıma kapasitesi, dış iskelet ve çene geliştirmesi gibi biyolojik özellikler, biyolabda arge karşılığında geliştirilebilecek. Kanat gibi eklentilerin de biyolabdan gelmesiyle, uçan birimlerimiz olabilecek. Karıncalar yaprakbitlerini evcilleştirip, onları korumaları karşılığında, yapraklardan elde ettikleri özsuyu alabilecek, hasatçı karıncalar tohum toplayabilecek, mantar yetiştirebilecek, her gün kraliçeniz yumurtladığında, yeni larvalar arasından genç bir kraliçe arı çıkma olasılığı ve bunun sonucunda yeni bir koloni daha kurma şansımız olabilecek. Koloniler arasında tüneller inşa ederek koloniler arası kaynak, işçi, ordu transfer edebileceğiz. Zehir kesesi, köleleştirme gibi geliştirmelerle birlikte ordumuza katabileceğiniz yeni birimlerimiz olacak ve savaşlarda bize üstünlük sağlayacak. Köleci karıncalar galibiyet durumunda mağlup koloniden larva çalabilecek ve yine birimlerimizin taşıma kapasitesine bağlı olarak ganimet elde edebileceğiz. Sığınak gibi yapılar inşa ederek, işçi nüfusun koloniye yapılan saldırılarda daha az zarar görmesini sağlayabilecek, yuva kademesini arttırarak yeni yapılar inşa edebileceğiz…

DH ailesinden yeni fikirler bekliyoruz, =)
    şimdiden herkese çok teşekkürler!

AYRICA OYUN HAKKINDA SON GELİŞMELER VE BETA TESTİ KAYITLARI İÇİN LUTFEN MAIL LIST'E KAYDOLUN[/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md518 -- 10 Eylül 2009; 10:00:11 >

• nası üye olunuyor
  • henüz üye alımı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasaklı

nası üye olunuyor

daha olunmuyor yapıyorlar fikir aşaması henüz
  • Madem geçekçi olacak şöyle bir şey diyeyim. Tüm dişi karıncalar kraliçe olabilir. Neyle beslendiğine bağlı. (Bu arılardamıydı yoksa )

//edit
    Tamam nette baktımda arılardaymış bu. Kraliçe doğuyomuş karıncalar, kraliçeler kanatlı doğup uçup gidiyomuş başka koloni kurmaya sonra kanatları düşüyüomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 3 Eylül 2009; 17:53:58 >
  • arkadaşlar ," siz hayal edin, biz yapıyoruz" konusunun oyunudur bu, bilginize
  • Fikir süper.Ama olay bir böceğin yaşamı şeklinde olsa daha süper olur.Ailemiz olsun bir tane , akşam evde sıcak bir çorba görelim , süper olur , dolaşalım çarşıda süper olur.Dünyaya gitme olsun , karınca yemleriyle savaş falan.İnsanların üstünde dolaşma falan.Süper fikir valla tebrik ederim.Tasarım çok önemli ona dikkat etmelisiniz.Tasarım taslaklarını burda oylamaya sunsanız güzel olur diye düşünüyorum , sonuçta önemli olan halkın ne düşündüğü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Fikir süper.Ama olay bir böceğin yaşamı şeklinde olsa daha süper olur.Ailemiz olsun bir tane , akşam evde sıcak bir çorba görelim , süper olur , dolaşalım çarşıda süper olur.Dünyaya gitme olsun , karınca yemleriyle savaş falan.İnsanların üstünde dolaşma falan.Süper fikir valla tebrik ederim.Tasarım çok önemli ona dikkat etmelisiniz.Tasarım taslaklarını burda oylamaya sunsanız güzel olur diye düşünüyorum , sonuçta önemli olan halkın ne düşündüğü.

yaptıkları oyun web browser tabanlı basit bir oyun olucak hani basit dediysem öyle dandik değil. travian tadında bir oyun olucak. ama söylediğiniz şeyi yapmak biraz kastırır

• bu oyunu yapanlar gerçekten cok gsl bi fiikir ayıca emeginize de cok tesekkür ederim oyunu yaapar yapmaz söyleyin ilk kayıt olanlardan olucam :)
  • Bence marvel rpg olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

quote:

Fikir süper.Ama olay bir böceğin yaşamı şeklinde olsa daha süper olur.Ailemiz olsun bir tane , akşam evde sıcak bir çorba görelim , süper olur , dolaşalım çarşıda süper olur.Dünyaya gitme olsun , karınca yemleriyle savaş falan.İnsanların üstünde dolaşma falan.Süper fikir valla tebrik ederim.Tasarım çok önemli ona dikkat etmelisiniz.Tasarım taslaklarını burda oylamaya sunsanız güzel olur diye düşünüyorum , sonuçta önemli olan halkın ne düşündüğü.

yaptıkları oyun web browser tabanlı basit bir oyun olucak hani basit dediysem öyle dandik değil. travian tadında bir oyun olucak. ama söylediğiniz şeyi yapmak biraz kastırır

Sanalika'da benzer bir şey var olur bence o.

• quote:

quote:

quote:

Sanalika'da benzer bir şey var olur bence o.

evet biliyorum ama o tarz bir şey yapabilceklerini sanmıyorum m@xwell ve md518 tasarlıyor oyunu.

• Güzel birşeye benziyor, ilk çıktığı gün oynayamaya başlarım
  • Üye olacağım.Umarım güzel bir oyun olur.
  • ya ben karıncalardan korkarım başka bir şey yapsanız olmaz mıydı
  • Vay be süper düşünmüssünüz helal olsun inş grafikleri orta derece olur oynanış kolay olurda. zaman geçiririz.
  • 5-6 tane koloni olsun biz de koloni üyesi olalım daha güzel olur. Geliştikçe iğnesiymiş kanadıymış takarız üstümüze
  • @ToorJi :evet zaten geliştirmeler bu şekilde:
    kanat geliştirmesini açınca kanatlı birimler çıkıyor,
    ağırlık gibi geliştirmelerle işçilerin toplama yetenekleri ve askerlerin ganimet taşıma kapasiteleri artıyor vs...

quote:

quote:

evet biliyorum ama o tarz bir şey yapabilceklerini sanmıyorum m@xwell ve md518 tasarlıyor oyunu.

@eXtraVaido: bırak da biz karar verelim bir şeyi yapabilir miyiz yoksa yapamaz mıyız...

• quote:

Orijinalden alıntı: md518

@ToorJi :evet zaten geliştirmeler bu şekilde:
    kanat geliştirmesini açınca kanatlı birimler çıkıyor,
    ağırlık gibi geliştirmelerle işçilerin toplama yetenekleri ve askerlerin ganimet taşıma kapasiteleri artıyor vs...

quote:

quote:

@eXtraVaido: bırak da biz karar verelim bir şeyi yapabilir miyiz yoksa yapamaz mıyız...

adam sanalikadan bahsediyor öyle bir oyun yapamıyacağınızı düşünüyorum ayrıca bu oyunun nasıl bir tarz olucağını daha önce söylemiştin ben de ona göre düşünmelerine yardımcı oluyorum eğer dediğim oyun tarzı bir oyun yapabilirseniz helal olsun ama bana yapıcağınız projenin bu yönde olucağını söylememiştiniz.

• arkadaşlar beta test'e katılmak isteyenler mail list'e üye olmayı unutmasın ;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.