Şimdi Ara

KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer gönüllü grafiker arkadaşlar varsa bizimle çalışmak isteyen, bir kaç çizim/çalışmalarıyla beraber bana özel mesajdan ulaşabilirler
  • Toplayıcılar yok neyle toplıcağınız hem köleci ne oluyo karıncalarda köle ne alaka köleyi kaldırın toplıyı yapın bide lazer silahlı birim yapın Fantasty diye sürersiniz piyasaya ve dış etkenlerde koyun mesela insanlar yuvanıza --- gibi zarar verdi gibi :) mesela o rly? kuşu saldırdı gibi kolonilerde büyük kolonilerle clan babında bişiler yaparsınız sonra action ve güzel bi oyun aşçı karıncada olsun askerleri fln beslesin
    EDİT:
    Age of gibi çağlardan oluşsun mesela 100 çağ olsun buda lvl gibi askerlerimize vs max karınca sayısı ve alınabilcek savaşçı itemleri uplamarı gibi şeyler bu çağlarla olsun mesela 1. Çag Yeni Koloni 2. Çağ Öğreniyorum ..... 100 Koloni Ustası gibi bu lvl atlamada çok hızlı olmalı çağlara isim bulmak çok zor olacağından 1. çağ 2. çağ gibide isimlendirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 5 Eylül 2009; 2:13:59 >

• toplayıcılar var: işçi karıncaların toplama eğilimlerini ayarlayabiliyorsun ( 300 işçi karınca yiyecek toplasın. gibi ) Köleci karıncalar ise gerçekte var olanlar, başka kolonilerden larva çalıp onları kendi kolonilerine getiren ve köle olarak kullanan karıncalar...
  • Up.
  • ( arkadaşlar başlığın silinmemesi için lütfen "up","güncel" yazmayın. )

bu arada berkxxxx benimle iletişime geçti grafik için, ondan bir kaç çalışma gelecek :)
  • Boss olarak insan koyabilirsiniz.Event gibi Knighttaki Atilla gibi bişey Değerli şeyler düşsün ondan ama kesmek çok zor olsun
  • savaşçı birlikleri keşfe gönderip rasgele koordinatlarda karşılarına çıkan bosslar olabilir, bunlardan değerli kaynaklar ( normallerin dışında ) düşebilir, bunlar çok değerli ve zor bulunur olabilir??
  • Olur hatta iyi olur.Boss İnsanlar olsun.İnsanların türü olsun ne biliyim işte.Pısırık İnsan olsun bunlar kolay kesilen bosslar olsun.Kabadayı İnsan olsun bunlar en zoru olsun böyle böyle işte
  • insan yerine karıncaların doğada karşılaştıkları diğer böcekler daha makul sanki?
  • off süper olur grafiklerde güzel olursa 7/24 oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

5-6 tane koloni olsun biz de koloni üyesi olalım daha güzel olur. Geliştikçe iğnesiymiş kanadıymış takarız üstümüze

evet böyle olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rah*

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

5-6 tane koloni olsun biz de koloni üyesi olalım daha güzel olur. Geliştikçe iğnesiymiş kanadıymış takarız üstümüze

evet böyle olsun

Bu değişiklik oyunun temelinin değişmesine neden olur, belki 2. oyuna artık

• kodlama bitmek üzere bu arada :)
    temeli hazırladık küçük ayrıntılar kaldı!!
  • Grafik konusunda yardımcı olmaya çalışacağım oyunda.
  • Bence Köleci karınca yı kaldırın Veya başka bir isim bulun.Bir de basit olaylardan kaçının derim.5-10 arkadaş toplanırsanız eminim güzel bir beyin fırtınası yaparsınız Biz burdan pek yardımcı olamıyoruz
  • pek de yapamıyoruz açıkçası. zaten bir arada değiliz, farklı şehirlerdeyiz yani internet üzerinden her şey...
  • arkadaşlar, oyunun genel durum(koloni) ekranında böyle bir şey bulunsun diyorum, yer altı koloni görüntüsü. iki versyon hazırladım ben taslak olarak, tabi grafiker arkadaşlara çizdirilecek bunlar, fikir vermesi açısından buna benzer bir şey nasıl olur? daha güzel fikirleriniz varsa lütfen paylaşın. buralarda yeni bölümler yuva kademesi ile açılacak, buralara yeni yapılar yapabileceğiz yuvayu geliştirdikçe. hatta grafik bittikten sonra flash a çevirmeyi düşünüyorum. karıncalar gezecek kolonide, yukarıda savaşçılar nöbet tutacak vs...

http://img93.imageshack.us/img93/1703/nest3.png
    http://img246.imageshack.us/img246/2681/nest.png

fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: md518

arkadaşlar, oyunun genel durum(koloni) ekranında böyle bir şey bulunsun diyorum, yer altı koloni görüntüsü. iki versyon hazırladım ben taslak olarak, tabi grafiker arkadaşlara çizdirilecek bunlar, fikir vermesi açısından buna benzer bir şey nasıl olur? daha güzel fikirleriniz varsa lütfen paylaşın. buralarda yeni bölümler yuva kademesi ile açılacak, buralara yeni yapılar yapabileceğiz yuvayu geliştirdikçe. hatta grafik bittikten sonra flash a çevirmeyi düşünüyorum. karıncalar gezecek kolonide, yukarıda savaşçılar nöbet tutacak vs...

fikirlerinizi bekliyorum

Hoş

• Bana kalırsa Karınca yuvalarının dış görünümünü resimdeki gibi honi tarzı bişey olması gerçekçiliği daha çok yansıtır
     KARINCALAR // Tarayıcı Tabanlı Online Oyun [ yapım aşamasında... ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: md518

arkadaşlar, oyunun genel durum(koloni) ekranında böyle bir şey bulunsun diyorum, yer altı koloni görüntüsü. iki versyon hazırladım ben taslak olarak, tabi grafiker arkadaşlara çizdirilecek bunlar, fikir vermesi açısından buna benzer bir şey nasıl olur? daha güzel fikirleriniz varsa lütfen paylaşın. buralarda yeni bölümler yuva kademesi ile açılacak, buralara yeni yapılar yapabileceğiz yuvayu geliştirdikçe. hatta grafik bittikten sonra flash a çevirmeyi düşünüyorum. karıncalar gezecek kolonide, yukarıda savaşçılar nöbet tutacak vs...

fikirlerinizi bekliyorum

Sanırım PS de hazırladın.Gayet başarılı olmuş.Zaten bende dün aldığımız karardan sonra kolonilerin iç çizimine başladım.Bu harita gayet güzel.Büyütülebilir.

@desing
    arkadaşın yaptığı kolonilerin iç görünümleri.Yani toprağın altı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 6 Eylül 2009; 11:25:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.