Şimdi Ara

Karışık bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba birkaç sıkıntım var. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim,
    1. Bilgisayarda brontok virüsü vardı silemedim.(çok da ugrasmadim sadece yeni sekme açıyordu.)
    2. İslemcimi değiştirdim FX 6100 den FX 8350 gectim. Bilgisayar çalıştı ama ses yok, Ark oynuyordum oyun açılmadı, ve restart oluyor açmaya çalıştığımda, illegal gibi birşeyler yazıyor çok hızlı geçiyor, c ye format için oyunun yedegini kopyaliyorum suan,
    3. Lisansız Windows 7 vardı, Windows 10 satın aldım ancak indiremiyorum direk bilgisayar kapanıyor yani birşey indiremiyorum sadece torentden indirebiliyorum birşey ler,
    Temiz bir kurulum yapıp arada ark oynayacağım ancak şuan beceremiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir bilgisayarcıdan usb belleğinize windows 10 atmasını isteyin. Formatı atın key’inizi kullanın. Harddiskleri biçimlendirmenizi tavsiye ederim formattan önce.

• C SSD, diğerleri HDD leri bicimlendirmesem başka yolu yokmudur herseyim onlarda...

• Torrent'ten indirebiliyorsaniz, "windows 7 professional 64 bit torrent" google'de aratin. Cikan ilk kickass (3.09 gb .iso olan) sayfasindaki torrent'i indirin.

"Windows 7 usb dvd download tool" google'de aratin, Microsoft'un sitesinden yazilimi indirin.(4 kb, indirebileceginizi dusunuyorum)

Windows tool'u acin, iso dosyasini secin. Ardindan hangi usb'e yuklenecekse onu secin. Yuklemesini bekleyin.

Bilgisayari tekrar acin ve bios ekranina girin. Burada boot device kismindan usb' yi secmeniz lazim.secip kaydetin ve restart yapin.

Windows setup ekrani gelecek. Buradan windows' u yukleyin.

Win 7 kurduktan sonra eger isterseniz win 10'a yukseltebilirsiniz.

• 8350 6100 e göre çok daha fazla güç çekiyor. Powerın yetersiz geliyor olabilir. Anakartın tam destek vermiyor olabilir. (işlemci soket girişi 4 pinliyse misal), işlemcide de nadiren de olsa sorun olabilir. Bence 6100 geri takıp temiz kurulum yap. Sonra 8350 yi takıp deneyebilirsin.
  • de6000 ve diğer arkadaşlar teşekkürler ilginiz için, önce Windows 7 yükledim ardından Windows 10 daha sonra driverler yükledim, güncel ekran kartı sürücü yüklendi, Windows güncellendi işlemci aldığım arkadaş fan ve sogutucu vermişti ancak tam oturmadığı için boşta 67 derecelere çıktı bende kendi sogutucumu taktım, boşta 40 derece kaldı arkadaşın faninida kasanın yanına taktım fayda sağladı yedek aldığım oyunu yükledim(ark) oyunda bayağı düzelme oldu kitlenmeler gözükmüyor fazla test yapamadım şimdi acil olmamakla birlikte gscill ripjaw DDR3 4 GB*2, ramlara takviye alsam fayda sağlar mı hazır fiyatları ucuzlamisken, benim anakart 1866 destekliyor diye biliyorum, Asus m5a97 benim ramler 2133 yada 2400 olması lazım yanına alacağım nasıl olmalı teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.