Şimdi Ara

Kariyer danışmanım boş yapıyor gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düzgün bi iş bulana kadar senden para almıcam dedi iyi bir insan ama sanki şirinler köyünde yaşıyormuşuz gibi davranıyor.

”Konuştuklarımızı aktarabildiğimden şüpheliyim.

Günde 8 saat çalıştığın şirkette kültür, iletişim şekli, çalışana değer, açık fikirlilik gibi değerler arıyorsun muhtemelen.

Bunlar olmayınca mutsuz oluyorsun, motivasyonun düşüyor.

Tıpkı aşık olmadan, sevmeden evlenmeyeceğin gibi işte de tutku duymalısın.

Yabancı şirketler ilan vermez head hunter ya da linkedln ile bulur seni, ya da sen araştırıp başvurmalısın ki genelde linkedln ile olur.

Kendini tanımadan ezbere iş olsun da ne olursa olsun tavrının işe yaramadığını söyleyebilirim. “

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kariyer danışmanım boş yapıyor gibi

• yalvarırım bana yardım edin

• Gazetenin magazin sayfasındaki astroloji yorumu gibi konuşmuş.

Boş, anlamsız, herkesin bir şekilde üzerine alınacağı genel cümleler.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

napayım yani iyi iş bulana kadar evde mi oturayım

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Nasıl istiyorsan öyle yap, o sorun değil de, adamın lafları boş.

Ayrıca "işine tutku duymak" kısmına pek katılmıyorum ben. Daha önce hobimi iş olarak yaptım ben, Türkiye'de o alanda çalışan sayılı insanlardandım. 3 sene dayanabildim. 3 sene sonunda da hobimi yapamaz duruma gelmiştim, o kadar bunalmıştım. Bence bunlar sömürecek eleman arayan patron lafları, tıpkı "biz burada bir aileyiz" lafı gibi.

İş para kazanmak için yapılır. Çalışmanın tek amacı ay başında hesabına gelen EFT'dir. Daha fazla çalışmanın tek amacı, o EFT tutarının artmasıdır. Gerisi boş.

adam değil kadın

bence o da biliyor benden artık bir halt olmayacağını da üzülmeyim diye yapıyor

• iş bulsan işte tutunmaya çalışacak mısın önemli olan burası yoksa sonu yine hüsran olur.

Yıpranma payı diyede bir şey var mesela bir işte 30k alıyorsun ama yıpranma payın 5 başka bir işte 100k alıyorsun ama yıpranma payın 100 rüyana işin giriyor akşamları hep verdiğin kararları düşünüyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Evet öyle. Dengeyi bulmak zor. Pek çoğumuzun zaten "dengeyi" arayacak kadar bile seçeneği yok. Konuştuğumuz ütopya işte...

İlk kez seninle bir konuda aynı düşünceye sahip olduk

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Aslında arada fikirlerimiz uyuşuyor da, anlaşamıyoruz Kariyer danışmanım boş yapıyor gibi 

Akp ve zihniyetine oy veriyorsunuz destekliyorsun bunlardan şikayet ediyorsun öylemi başarılar sana Maraz Ali bence git kendine birtane uyku hapı al hayal kur daha iyi bundan.Sen kendini Finlandiyada zannettin heralde :)))) Komik ya hergün gülüyorum Kariyer Danışmanıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 10 Eylül 2024; 11:30:1 >

• Yaşam koçu diye bir şey vardı birde o ne demekse koç merada olmaz mı kırlarda olur koç. Yaşamın koçu mu olur la Kariyer danışmanım boş yapıyor gibi 

• Hocam sektörden sektöre iş süreçleri farklılık gösterse de aslında genel olarak aynı durum. Size tam anlamıyla uyan bir iş bulmadan işe girmenin artıları da var eksileri de. İnsan bir işe girdikten sonra, (özellikle de sektörde yeterli tecrübe ve işe giriş potansiyelinde olmadığını düşünüyorsa) o iş yerini terk etme konusunda kat be kat zorlanıyor. O iş yerinde bir konfor alanı kurup onun dışına çıkmak istemiyor. Haliyle memnun olmadığı ama yıllarca çalıştığı bir işi oluyor. Tabii ki şöyle de bir durum var, işlemeyen demir paslanıyor. Siz eğer kendinizde, bu iş beni memnun etmese de gireceğim, kendimi geliştirmeye devam edeceğim, piyasada gördüğüm ilanlarda aranan özellikleri kendime kazandıracağım ve bu iş yerini bırakıp gideceğim motivasyonunuzu kaybetmeyeceğinize inanıyorsanız bence işe girmenizde bir sakınca yok. Eğer inancınız yoksa ufak bir risk mevcut malesef.

• Bim ya da A101 başvurdun mu,

Milf mi

• computereng35 kullanıcısına yanıt

hocam cv'min içine ettim/edildi, 1 yıl 9 ay bi süreklilik var ondan sonra 2 işe girdim 2si de 2 ay sürdü. bu saatten sonra bulacağım işte min 2 sene çakılı kalmam lazım, kadın bi bakıma haklı aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.