Şimdi Ara

KARİYER KAPAMA FM 2008 (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm.Ben fm 08 oynarken hesap açıyorum(kariyer)Ama işim bittikten sonra kapatamıyom kariyeri lütfen yardım edin bu şekilde kasımpaşayı şampiyonyapıp cl kupasınıda ve turkish cupda almayı planlıyom

• Anladıysam arap olayım
  • Birşey anlamadım
  • add manager yapınca bidaha geri kapatamıyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

add manager yapınca bidaha geri kapatamıyomuş

aynen
  • Yanlis anlamadiysam add manager diyip rakip takimada hoca olup onlari yenerek sampiyon olmaya calisiyorsun ve o actigin kariyerleri kapatamiyorsun..sol ustte o menejere verdigin isme tikla orda retire fln yazar..emekli olcaksin bolece o kariyer silincek seninki kalicak.dalipta yanlislikla kendini emekli etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 4 Mart 2011; 3:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

Yanlis anlamadiysam add manager diyip rakip takimada hoca olup onlari yenerek sampiyon olmaya calisiyorsun ve o actigin kariyerleri kapatamiyorsun..sol ustte o menejere verdigin isme tikla orda retire fln yazar..emekli olcaksin bolece o kariyer silincek seninki kalicak.dalipta yanlislikla kendini emekli etme :)

Valla helal olsun iyi anladın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2016 isim sorunu YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Retire yapcan takım sekmesinden o zaman.
  • Oğlum hile yapmaya utanmıyon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cokcokak

Oğlum hile yapmaya utanmıyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

Yanlis anlamadiysam add manager diyip rakip takimada hoca olup onlari yenerek sampiyon olmaya calisiyorsun ve o actigin kariyerleri kapatamiyorsun..sol ustte o menejere verdigin isme tikla orda retire fln yazar..emekli olcaksin bolece o kariyer silincek seninki kalicak.dalipta yanlislikla kendini emekli etme :)

Valla helal olsun iyi anladın.

Dalga gecmeye calisarak mutlu mu oluyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.