Şimdi Ara

KARİYER NET MAAŞ KISMI YENİLENDİ ARTIK MAAŞ VERİLERİ SON 3 AYDAKİ VERİLERİ PAYLAŞIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• KARİYER NET MAAŞ KISMI YENİLENDİ ARTIK MAAŞ VERİLERİ SON 3 AYDAKİ VERİLERİ PAYLAŞIYORLAR
  • KARİYER NET MAAŞ KISMI YENİLENDİ ARTIK MAAŞ VERİLERİ SON 3 AYDAKİ VERİLERİ PAYLAŞIYORLAR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya isterlerse son gün verisini paylaşsınlar ama bana mantıklı gelmiyor yine de. Kaç senedir İnşaat ve alakalı bölümlerin sıralaması gerilerken aşırı derecede mezunları varken kim 35k alıyor ? Diplomalı dönerci diye bir adam vardı, inşaat mühendisiydi o haber bile eski olmasına rağmen. Siz düşünün işte.

• inşaat işçisinin günlük yevmiyesi şu an 1500-2000lerde alıyor zaten inşaat mühendisi daha azını niye alsın?

ve şu an baya inşaat mühendisine ihtiyaç var hem pandemideki durgunluk bitti hem de her yerde inşaat yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Aralık 2023; 23:35:22 >
  • Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

ve zaten de yeni mezuna 35 vermiyorlar 20bin ortalama asgari ücretin 11-12 olduğu zamandaki ücret 35bine 5-6 yıl deneyimliler ulaşıyor

KARİYER NET MAAŞ KISMI YENİLENDİ ARTIK MAAŞ VERİLERİ SON 3 AYDAKİ VERİLERİ PAYLAŞIYORLAR

ve burada altta sektörler kısmında hangi şirketin ortalama verdiği ücretler ile ilgili veriler var

KARİYER NET MAAŞ KISMI YENİLENDİ ARTIK MAAŞ VERİLERİ SON 3 AYDAKİ VERİLERİ PAYLAŞIYORLARwww.kariyer.net
    İnşaat Mühendisi Maaşları ve Ortalama Maaş Bilgileri
    https://www.kariyer.net/pozisyonlar/insaat+muhendisi/maas

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam bunu sadece inşaat özelinde söylemiyorum bu arada. Yıllardır yok şu kadar mezun işsiz mühendis var, en fazla asgari ücret gibi şeyler duyup son 2-3 senedir de youtube veya çeşitli platformlarda mühendisliği bu kadar öven paylaşımlar görünce garibime gidiyor. (Size demiyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

iş bulanlarda bu kadar ücret var çünkü direkt asgari ücret vereceklerini düşünmüyorum ve asgari ücretle de kimse çalışmaz hem de istanbul gibi bir yerde (zaten asgari ücretin bir tık üstünde başlıyorlardı 15-16 civarında orada olmayan ilanlar) sonra tecrübe ile yükseliyor

işsiz mühendis var mıdır dersen vardır ama kariyer nette iş bulanların ortalaması olarak düşünebilirsin yoksa işsizleri ele alırsa ortalama çok düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Aralık 2023; 23:58:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.