Şimdi Ara

Karizma Promoted to level [80] Yeni !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah bide kendimi görsem söle ne maynak olur
  • bende one handed gidiyorum.. bakalım ne kadar zaman alıcak boyle olmam.bu arada ben yandan barda veriyorum ? cleriğe mi vermem gerekirdi ?
  • troy dasın en iyisini yapmışsın troyda oynamakla tebrikler seni en son gördüğümde 75 harribal vs onlar kaç oldu
  • birlikte kasıyorduk onlarla, daha sonradan anlaşmazlık oldu, onlar öyle kaldı 76-77 lvl falanlar sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: seser60

bladerden sonra en zor yatacak char seninki

kardeş öle dedinde adamların 15 sn can basma hakkı var çok basit yatarlar tahminimce ama hiç avrupalı adamı öle kapışırken görmedin neyse

Yinede helal olsun

• çek bi vigor desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hades722

quote:

Orjinalden alıntı: seser60

bladerden sonra en zor yatacak char seninki

kardeş öle dedinde adamların 15 sn can basma hakkı var çok basit yatarlar tahminimce ama hiç avrupalı adamı öle kapışırken görmedin neyse

Yinede helal olsun

15 sn potu geçtim grainlerden basınca 7.5 sn & vigor grain = 3.75 sn + sn başı kendine heal basma skilli , alsana çinliyle aynı basma değeri

onu geçtim çinli benim bufflarımla ulaştığım deflerin yarısını bulsun öpsün başına koysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyar -- 23 Eylül 2007; 19:56:28 >

• Allah herkese senin bulunduğun int. kafe gibi bir kafe versin :))

Edit: Cidden bende anlamadım.Two handedle one handed nasıl phy atackları aynı ? O zaman hep one handed kullan + defans ? anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 23 Eylül 2007; 21:00:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Allah herkese senin bulunduğun int. kafe gibi bir kafe versin :))

Edit: Cidden bende anlamadım.Two handedle one handed nasıl phy atackları aynı ? O zaman hep one handed kullan + defans ? anlamadım gitti

one hand ile kombo yapıyorsun = düşük ama çok sayıda vuruş, aynı taklacı blade gibi

two hand ağır ağır ve tek tek sağlam vuruyorsun = glaiveci gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Allah herkese senin bulunduğun int. kafe gibi bir kafe versin :))

one hand ile kombo yapıyorsun = düşük ama çok sayıda vuruş, aynı taklacı blade gibi

two hand ağır ağır ve tek tek sağlam vuruyorsun = glaiveci gibi

Yaw yok ben onu demiyorum bu 1 h ile 2h swordun atackları nasıl aynı onu anlamadım ?

• Avrupada sadece vuruşlar skill farkından dolayı doğuyor. Demek istediğim şu: Warriorun bütün silahları aynı damage verir.
  • Hımm cidden bilmiyordum.Saol.
  • full +5 ve 80 lvlda görmek istemiyorum bunları

şaka bi yana helal olsun iyi sabretmişsin ben ben sabredemedim avrupada
  • Hayırlı ugurlu olsun Allah hepimize göstersin bu günleri.
  • 2h nin 80 de acılan skili en kralını bile tekte alır idda ediyorum ve gorucez
  • tebrik ederım ii kasmalar
  • hayırlı olsun
  • benim çarımda büyüyünce böle olcak abisi ..yannız bu expand ı hangi görevle alıoz bi bilsem
  • helal:D
  • öyle yükseksiinki armorun içinde kaybolmuşun h. olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.