Şimdi Ara

Karizma Promoted to level [80] Yeni !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok karizma tebrikler yalnız birsey sorucam
    neden tek elli kılıcı seçtin 2 elli daha kuvvetli vuruyo diye biliyorum
    ayrıca silahların rakamları aynı vurusu nasıl farkı nasıl?
  • tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rucha

zaten o kasmıyo JUDOKA27 VE JUDOKAN27 var onlar kasıyo resime bi daha bak ama gözünle

Char kendiside kasıyor gördüğün gibi, share pt ler artık oyunun gerçeği, 4 lü pt de mi kasmalıydım? Pardon

quote:

Orjinalden alıntı: anilsengenc

çok karizma tebrikler yalnız birsey sorucam
    neden tek elli kılıcı seçtin 2 elli daha kuvvetli vuruyo diye biliyorum
    ayrıca silahların rakamları aynı vurusu nasıl farkı nasıl?

resimlere zaten 2 tane sword koydum, 2 skill ağacıda full açık. 15 sn de pot bastığından dolayı botla kasarken ölme şansı var, one hand ile daha iyi kasılıyor (botla)

Buda two hand ile vurulan küçük bir örnek :
     Karizma Promoted to level [80] Yeni !!

• helal kardesim sayenizde 90 olabilecez
  • helal olsun tebrikler

3 ayda 80 olmuşun çok ii peki nası memnunmusun eu chardan

15 saniye pot olayı sorun oluomu?

pvplerde nasılsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M4nific3nt

helal kardesim sayenizde 90 olabilecez

anlayamadım ?

quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

helal olsun tebrikler

3 ayda 80 olmuşun çok ii peki nası memnunmusun eu chardan

15 saniye pot olayı sorun oluomu?

pvplerde nasılsın?

%25 lik potları biriktirip kullanırsan gayet güzel, kullanmassanda gayet güzel. Şuan skillerimi 71 e çektim yani 68-71 lvl giysileri giyiyorum ve tabi skill lvlleride düşük ama 80 lvldeyken pvplerde üzerinde sun olan intçiler hariç çoğuna tek atabiliyordum ve heavy armor ile sun +7 glaiverlere karşı durabiliyordum (tabi öldüremiyorum ancak 80 lvl two hand skillini açtığımda glaiverlarıda öldürmem mümkün olacak)

• Seni Str Çinliler Zorluyormu?Blader,Glavier vs..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marsis

Seni Str Çinliler Zorluyormu?Blader,Glavier vs..?

tabikide hayır, sun +7 glaiveciler biraz zorluyor, onlarda def skillerimin süresi bittiğinde zar zor yatırıyor
  • şu skıleri anlatsana biraz
  • En Çok Merak Ettiğim Soru ==>Uniqleri İNT Charlar Elinden Alıyormu ?
  • harbiden PVP'ler cok dahaa sarıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: raydric

şu skıleri anlatsana biraz

tabiki biraz değineyim, 80 Lvl de açılan two hand skilli şüphesiz en çok vuranı, ben onu henüz açamadım ama açanları izledim, Glaivecileri çok rahat öldürebiliyor (Medic_) . Skillerim 71 lvl de ve sp farmdayım, işallah sp farm tamam olduğunda herşeyi içeren videolar yapacağım. One hand in shield avantajı STR char için bayağı bir iyi oluyor, shield crush la geriye ittiğin adamları Dull yapabiliyorsun ve pillerde Dull u çözmüyor. Crit güzel bir silahla yatıramayacağın adam olmuyor, benim 2 silahta gayet güzel crit değerlerine sahip. Two handin ilk skilli en basit gibi gözüksede aslında gayet iyi işe yarayan bir skill, kendisi 80 lvl e kadar uplanıyor ve 20 lvl oluyor. Berserk skillerinin aldığı %10 luk can yerine bu skill bişey almıyor ve nerdeyse onlar kadar iyi vurabiliyor. Warriorların ilk vuruş skilleri gayet iyi skiller, bunları es geçmeyin ve açın.

Def skillerine baktığımızda warriorun kendine verdiği 45 er saniyelik defleri herkes bilir, Bu def avantajını Cleric açarak daha da büyütmek mümkün oluyor. Şöyleki tek başına warrior skilleri sana 45 saniye hayat sağlıyor. Cleric definde açık ise 45 sn lik warrior definden sonra bunu aktif hale getiriyorsun, Cleric definin bittiği anda warrior defi 1 kez daha kullanmak için hazır oluyor, yani ard arda 45+45+45 sn lik defleri kullanabiliyorsun. Biraz karışık oldu ama dediğim gibi sp farmım 1-2 ay sonra bittiğinde herşeyi videoya alıp sizle paylaşıcam.

quote:

Orjinalden alıntı: marsis

En Çok Merak Ettiğim Soru ==>Uniqleri İNT Charlar Elinden Alıyormu ?

uniqlere pek gitmedim, Skillerimi 71 e çekmeden önce bikaçkez yarkana gitmiştim ama onlarıda öldürmem imkansızdı çünkü skill lvl lerim düşüktü ama sürekli altında durabiliyorum ki taunt özelliğinden dolayı yarkan kimseye dönmeden sürekli bana vurur. Sp farm tamam olsun o işede el atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyar -- 6 Ekim 2007; 18:44:12 >

• tebrik
    bende 57lw oldum
  • tebrikler hocam baya sağlam çar bravo
  • HELAL olsun :) nasıl charın son durumu. memnun musun ?
  • yaw bu char harika bişi h.olsun walla
  • HaYıRLı OLSun...
  • helal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.