Şimdi Ara

Karizma Promoted to level [80] Yeni !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Carnige

full +5 ve 80 lvlda görmek istemiyorum bunları

şaka bi yana helal olsun iyi sabretmişsin ben ben sabredemedim avrupada

ben bişey yapmadım, 1 lvl de açıldı char - 73 lvl e kadar oturdu , 73 ten beride hiç kendim yaratık öldürmedim

quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

2h nin 80 de acılan skili en kralını bile tekte alır idda ediyorum ve gorucez

evet bugün Medic i gördüm, adam 80 olmuş, teke tekte +7 glaiveciyi aldı, 2li vurduğundan combo bazı attackları critsiz 6k+ 5k geliyor, critlisini sen düşün

ben biraz sp farm yapıcam 80 oldummu yaklaşık bi 200k kadar sp toplamam lazım ondan sonra beni serverın en kalınlarından biri olarak görebilirsiniz

• itemlerin filan süper tamamda neden def. gösterilken bütün anlık(yani 30 ile 45 saniye süren def buffları)basarak çektin onu anlamadım

Karizma Promoted to level [80] Yeni !!

bu bufflar olmadan def. görmek isterim

• buffsuz 1188 phy - 1163 mag daha ekipmanların hepsi +5 değil, du bakalım belki utandımda öyle çekip koydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

buffsuz 1188 phy - 1163 mag daha ekipmanların hepsi +5 değil, du bakalım belki utandımda öyle çekip koydum

o zaman wizardlar ve nukerlardan biraz uzak dur benden söylemesi
  • 1. si benim robe setimde var, 2.si alayı gelsin serverdaki tüm wizzardlar dalsa 45sn sürüyor buff , 45 sn de hepsini temizlerim, 1 critlik canları var
  • güzel karakter kardeş WallAçin lerde tip yok EU larda karizma
  • tbrklr güle güle kullan
  • güzel char tebrikler.
  • Güzel char tebrik ederim. One - Handed Sword ile kasmak kolay iş değil...
  • sprrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

Abi Bu Ne yha? çinlilerin Kabusu alayına tek

two handin 1 criti 10k yahu, str çinliler kurtulur okadarda

arka arkaya crit vurursa ne olur ??
    çinli mort

• up ! %20 to glow , yarın promoted to level [80] resmi geliyor
  • bu europan charı nasıl yaptın yaf bunu 3 ayda 79?
  • TeBrİkLeR
  • one handed sword zaten 80 olsa kim yıkarki baya iyi kasılmıssın be abicim
  • ZÜPPER KASMIŞSIN 80 LWL İ BEKLİOZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • bu çarın neler yapabilecegini merak ediyoruz LÜTFEN GÜZEL BİR VİDEO İLE BUNU BİZE GÖSTER saygılarımla ....
  • hayatımda hiç video çekmedim , bu ilk olur. 80 olunca 71 e çekecektim skilleri. Şu anlama geliyorki 72-77 setini giyemeyeceğim (200k sp topladıktan sonra 80e gelecek skiller) . Ayrıca şuanda da mastry lvlim 80 de ama skiller sadece 71 e kadar uplanmış durumda, yinede bir video çekip koymaya çalışırım. SP farmdan sonra daha dehşet videolarda gelir
  • tebrik ederim...galiba 8 degree seti giydiğinde de koymuştun bir kaç resmini...hakikatten karizma...gerek kıyafetleri gerek silahları....itemları da tamamlanırsa serverdaki çoğu çinliyi silip süpüreceğe benziyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.