şaka bi yana helal olsun iyi sabretmişsin ben ben sabredemedim avrupada
ben bişey yapmadım, 1 lvl de açıldı char - 73 lvl e kadar oturdu , 73 ten beride hiç kendim yaratık öldürmedim
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
2h nin 80 de acılan skili en kralını bile tekte alır idda ediyorum ve gorucez
evet bugün Medic i gördüm, adam 80 olmuş, teke tekte +7 glaiveciyi aldı, 2li vurduğundan combo bazı attackları critsiz 6k+ 5k geliyor, critlisini sen düşün
ben biraz sp farm yapıcam 80 oldummu yaklaşık bi 200k kadar sp toplamam lazım ondan sonra beni serverın en kalınlarından biri olarak görebilirsiniz
itemlerin filan süper tamamda neden def. gösterilken bütün anlık(yani 30 ile 45 saniye süren def buffları)basarak çektin onu anlamadım
bu bufflar olmadan def. görmek isterim
buffsuz 1188 phy - 1163 mag daha ekipmanların hepsi +5 değil, du bakalım belki utandımda öyle çekip koydum
quote:
Orjinalden alıntı: Tyar
buffsuz 1188 phy - 1163 mag daha ekipmanların hepsi +5 değil, du bakalım belki utandımda öyle çekip koydum
o zaman wizardlar ve nukerlardan biraz uzak dur benden söylemesi
1. si benim robe setimde var, 2.si alayı gelsin serverdaki tüm wizzardlar dalsa 45sn sürüyor buff , 45 sn de hepsini temizlerim, 1 critlik canları var
güzel karakter kardeş WallAçin lerde tip yok EU larda karizma
tbrklr güle güle kullan
güzel char tebrikler.
Güzel char tebrik ederim. One - Handed Sword ile kasmak kolay iş değil...
sprrr
quote:
Orjinalden alıntı: Tyar
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
Abi Bu Ne yha? çinlilerin Kabusu alayına tek
two handin 1 criti 10k yahu, str çinliler kurtulur okadarda
arka arkaya crit vurursa ne olur ?? çinli mort
up ! %20 to glow , yarın promoted to level [80] resmi geliyor
bu europan charı nasıl yaptın yaf bunu 3 ayda 79?
TeBrİkLeR
one handed sword zaten 80 olsa kim yıkarki baya iyi kasılmıssın be abicim
ZÜPPER KASMIŞSIN 80 LWL İ BEKLİOZZZZZZZZZZZZZZZZ
bu çarın neler yapabilecegini merak ediyoruz LÜTFEN GÜZEL BİR VİDEO İLE BUNU BİZE GÖSTER saygılarımla ....
hayatımda hiç video çekmedim , bu ilk olur. 80 olunca 71 e çekecektim skilleri. Şu anlama geliyorki 72-77 setini giyemeyeceğim (200k sp topladıktan sonra 80e gelecek skiller) . Ayrıca şuanda da mastry lvlim 80 de ama skiller sadece 71 e kadar uplanmış durumda, yinede bir video çekip koymaya çalışırım. SP farmdan sonra daha dehşet videolarda gelir
tebrik ederim...galiba 8 degree seti giydiğinde de koymuştun bir kaç resmini...hakikatten karizma...gerek kıyafetleri gerek silahları....itemları da tamamlanırsa serverdaki çoğu çinliyi silip süpüreceğe benziyor...