Şimdi Ara

Karizma Promoted to level [80] Yeni !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tyar

1. si benim robe setimde var, 2.si alayı gelsin serverdaki tüm wizzardlar dalsa 45sn sürüyor buff , 45 sn de hepsini temizlerim, 1 critlik canları var

benimde wizard charım var eyer ben senin o skill bastığı görmüşsem görümmezlik skill basıp oturur beklerim bitincede

• botla kasmısın hava atmaya gerek yok buffsuz ceksene buffla cekip koymus bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 29 Eylül 2007; 12:06:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alipaşa

benimde wizard charım var eyer ben senin o skill bastığı görmüşsem görümmezlik skill basıp oturur beklerim bitincede

incele biraz warrior skillerini ozaman bak orda görünmezler içinde skill var

quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

botla kasmısın hava atmaya gerek yok buffsuz ceksene buffla cekip koymus bide

nasıl kastığım kimseyi ilgilendirmez, 75 lvle nasıl geldiğimi kimsede bilmiyor zaten siz bot diyin, muhattap bile almam seni

• resimlere baktıgımda baska bi charın ya da yüksek llvl arkdasların var seni kasmıslar ve lvl uplatmıslar ve sonra artık kastıklarında bile puan gelmedigini görünce sen bota bırakmıssın ve güzel bi gidis olmus ama anladım ki senin paran en az 500 m + paran var bu itemleri ve bu silahı bu kadar lvl yapmak hiç kolay birşey degil özellikle hergün PVP için full vigor dondurman gerekir ben öle yaparım ya da small hp alırım cok işe yarıolar ve chinelerle kafa kafaya cok rahat gidion pot bakımından zaten sana dayanmaları cok zor
  • zaten awrupalı charlar en son kaç lv oluooduki 80mi 90mı
  • iyi silahmıs nice maxed lvl lerer
  • up !!! 80 olduk kıskananlar çatlasın resmi ilk msja ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyar -- 29 Eylül 2007; 19:05:05 >
  • ya sana helal olsun 79 - 80 walla nedim gene helal olsun Allah bu gunleri bizede gosterir inşallah
  • helal olsun
  • tebrikler
  • super char tebrikler bende avrupa charı kasıodum ilk euro update i geldiginde kasmaya baslamıstım ama 1 bucuk aydır oyuna giremiorum sadece arada bi foruma takılıom lvl 43 te duruo char hala inş. bi gun bende o lvlı gorurum bnm charda 2 hand sword super damageleri war pvp videolarınıda bekleris cok mrk ediorum 80 lvl bi wairorun nası damage vurdugunu
    aga videoda koy pls
  • silip süpürmez bence aynı degerdeki itemler de 90 level glavie vs 90 level one handedin pvpsini izledim glavier 50 saniyede temizliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _The_BeacH_

silip süpürmez bence aynı degerdeki itemler de 90 level glavie vs 90 level one handedin pvpsini izledim glavier 50 saniyede temizliyor....

tamam ozaman herkes charını 7 gün içerisinde silip glaiver açıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _The_BeacH_

silip süpürmez bence aynı degerdeki itemler de 90 level glavie vs 90 level one handedin pvpsini izledim glavier 50 saniyede temizliyor....

yanlışın vardır kardeş yatırması imkansız
    galavienin build nasıl warrior ligh armormu giyoyomuş? link verirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

hayırl ı olsn lvl sınırı 90 olunca promoted tolevel 90 ında görürüz inş

promoted do lvl 90 80 olan 90 da olur
  • warriorlar armor giydikleri icin magic def az diyenler iyi baksin:D
  • walla seni gonulden tebrik ediyorum farmı bitirip buraya su 80 skilleri ile pvp videolarını 4 gozle beklıorm olmadı bana pm mail felan at cektigini videoları
  • yav şimdi çeksem video pek bir anlamı olmayacak 71 skiller ve yarım yantalak ekipmanlarla, söz 1,5-2 ay sonra sp farmda tamamlanır ekipmanlarda. Ozaman sırf şu 1-2 kişi hürmetine çekit buraya koyacam video ama şuan istemeyin video
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intella

Güzel char tebrik ederim. One - Handed Sword ile kasmak kolay iş değil...

zaten o kasmıyo JUDOKA27 VE JUDOKAN27 var onlar kasıyo resime bi daha bak ama gözünle
  • Muhteşem bi char tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.