Şimdi Ara

KARNIMIN SAG ALT KISMINDA AGRI VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür karnımın sağ alt kısmında hafif bir ağrı var şiddetli degil ama geçmiyor yürürken daha çok oluyor genellikle çok hafif bir ağrı ama insanı rahatsız ediyor ilk olarak apandisitten suphelendim bastirinca öksürünce ağrı olmuyor mide bulantısı kusma ateş halsizlik gibi şeyler de yok ama çok kafaya takıyorum normal insan kafaya takmaz belki ama çok fazla kaygım var hergun birseye kafamı takıyorum hafif bir ağrı ama yinede aklımdan çıkmıyor biri yardım edebilir mi lütfen??

• Apendisit
  • Çok hafif bir ağrı var ve bastırınca öksürünce ağrım yok mide bulantısı ateş kusma halsizlik de yok ama bilemedim

• niye hekime görünmüyorsun?

• Ya 17 yaşındayım annemgil falan bisey yok diyip gecistiriyorlar suyu az içiyorum ondan olur diyorlar ama bu hafta geçemezse pazartesi kesin gideceğim

• Yiğitttefee kullanıcısına yanıt

2 sene evvel denizden çıktıktan sonra kabine giyinmek için girince aniden idrara sıkıştım ve kontrol edemediğim için oracıkta bırakıverdim, son damla kanlı geldi.

Arkadaşa anlattım “Senin yerinde olsam derhal doktora giderdim” dedi, ben de bu arkadaşın tavsiyesini ciddiye alıp doktora gittim.

Tahlillerde bir sorun çıkmadı, doktor “Günde 3 litre su iç” dedi, zaten öyle yapıyordum.

Geçen yaz aynı arkadaş bana belinden ayak ucuna doğru yayılan bir ağrıdan bahsedince ben de fıtık olabileceğini doktora gitmesini tavsiye ettim.

Arkadaş ortopediste gittiğini ve fizik tedavi tavsiye ettiğini söyledi ancak arkadaş doktor tavsiyesine uymamış ve 6 ay sonra ağrıları daha da artınca yeniden gittiği doktor ameliyat olması gerektiğini söylemiş. Mecburen bu defa fıtık ameliyatı oldu ve halen iyileşmeye çalışıyor.

Bana “Abi yazın gittiğim doktorun tavsiyesine uyup fizik tedaviye gitseydim şimdi ameliyat olmak zorunda kalmazdım” dedi…

• Hocam korkuttunuz beni dediğim gibi çok hafif ağrı ama gideceğim en yakın zamanda

• Böbrek taşı yahut kumu da olabilir. Doktara görün.
  • Teşekkürler

• benim de soğuk yiyip içince sağ alt karnım ağrır , soğuk yeme içme bence

• Her akşam 3 adet Disk Cornetto üzerine 2 Litre soğuk kola içiyorum, ağrı yok…

• Apandisit olabilir, ağrılar 1 defa mı oldu?
    Eklem yerlerinde ağrı var mı?
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

hocam bizim genetik biraz herhalde sıcak içeriz biz soğuga dayanamıyor mecbur kalmadıkça içmem, yemem, sık sık soğuk yer içersem soğuk almış gibi sağ alt taraf ağrır başıma ağrı girer istifralar ederim

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Agri bir defa değil ara sıra hafif şiddette oluyor idrar kesemin yanı

• aile hekimine git, sonra hastanede doktora. acilse acile git

• Evimin yanında aile hekimi var acil değil ama uğrarım

• Yiğitttefee kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir doktor baksın, hastalık işi hafife alınmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğitttefee

Evimin yanında aile hekimi var acil değil ama uğrarım

Az su içenlerde idrar yolu iltihabı olması ihtimali varmış.

• Evet olabilir çünkü gün içinde hiç su içmek aklıma gelmiyor

• Arkadaşlar teşekkürler ama apandisit değil sanırım çünkü şiddetlenme veya farklı bir şikayet olmadı 5 gündür üşüttüm veya idrar yolu enfeksiyonu oldum diye düşünüyorum ama yine de bir doktora görüneceğim muhtemelen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.