Şimdi Ara

Kars istanbul 1500 km yol hakkinda bilgisi olan varmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı yolculuklar .eee uzak doğu ne diyelim.
  • Kocaelinde ilk yol calismasi var fecii trafic var
  • Alllah belani versin karayollari hemde binbir turlu
  • yozgat sivas arası çalışma var,kızıldağ erzincan arasına dikkat et,erzincan erzurum arasını gündüz geç,sarıkamışdan geçerken şehitler anıtına uğra,benzinlik konuısunda kesinlikle shellden al başka bir yerden alma ki 15 günde bir düzensiz kontrol yaparlar depo kontrolü şirket yani:D ,sonracıma ığdır ağrı gitcem demişsin,ığdır tuzluca da tuz mağaralarına uğra,ığdır şehir merkezini gez,ağrı dağının bol bol fotoğrafını çek,doğubeyazıttan gideceksin ishakpaşa sarayına uğramayı unutma,o yol 10 numaradır,ama sivasdan sonra mazota dikkat et özellikle:D sarıkamışta da bol bol su iç :D 2003-2007 arasında e200 arasında istanbul kars arası 6-7 kere gidip geldim belki de,şimdi viano var bi gitmek nasip olmadı karsın hangi köyündensin:D
  • Yola cikacak varsa kopruyu gecince parali yola girmesin eski yoldan gidin gebzeden cikin tekrar parali yola girin yoksa mahvolursunuz benim gibi valla 4 ssatte adapazarina zor geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yola cikacak varsa kopruyu gecince parali yola girmesin eski yoldan gidin gebzeden cikin tekrar parali yola girin yoksa mahvolursunuz benim gibi valla 4 ssatte adapazarina zor geldim

birazcık daha açarmısın tam olarak nerede yol çalışması var. Köprü derken hangi köprü? bizde sabah yola çıkıcağız ona göre önlem alalım :)

edit:TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle 21.08.2011-15.11.2011 tarihleri arasında Güney taşıma yolunda (İstanbul-Ankara istikameti) Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe günleri 22:00-07:00, Cuma günü 24:00-07:00, Cumartesi günü ise 22:00- 11:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak ulaşım D-100 yolundan sağlanacaktır.

biz sabah 4 gibi gebzede olucağız acaba trafik olurmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aga baba -- 26 Ağustos 2011; 4:50:38 >

• Hayırlı yolculuklar...
  • Suanda boluyu gectim yol cok guzel
  • Bogaz koprusunu gectikten sonra ankara parali yola giriyorsun 40 50 km gidince yol calismasi var saat gece 11 sabah 7 arasi
    Size tavsiyem eski yolu kullanin
  • Hayırlı yolculuklar hocam. kısa aralıklarla mola verip dinlenmeyi unutmayın.
  • Suanda geredeyi gectim
    Her 1.5 saatte bir mola veriyorum
    Molalarda oncelik opet istasyonlari hijyen cok iyi
  • Hava 8 derece ya :::)))))
  • Hayirli yolculuk arkadasim...
    Yol raporlarini araci kullanirken yazmiyorsun degilmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli yolculuklar.
    Allaha emanet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Hayirli yolculuk arkadasim...
    Yol raporlarini araci kullanirken yazmiyorsun degilmi :)

Yok her molada yaziyorum suanda kursunlu opet istasyonundayom 500 km yol yaptim nasil :::))))
  • Suan tosyadayim b pette mola verdim igrenc bir istasyon vw berbat yolu dusen mecbur kalmadikca ugramasin
  • quote:

Suan tosyadayim b pette mola verdim igrenc bir istasyon vw berbat yolu dusen mecbur kalmadikca ugramasin

Vw degil vc olcakti cok pardon :::))))
  • quote:

Suan tosyadayim b pette mola verdim igrenc bir istasyon vw berbat yolu dusen mecbur kalmadikca ugramasin

Duyduk duymadık demeyin
    Cihanair Vw berbat dedi! :)
  • Erzincan :lukoil ergan avm karsisi
    erzurum :shell kars yol ayrimi
    kars :opet tamyuksel avm karsisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Duyduk duymadık demeyin
    Cihanair Vw berbat dedi! :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.