Şimdi Ara

Kars istanbul 1500 km yol hakkinda bilgisi olan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gece 02,00 gibi yola çıkmayı düşünüyorum
    İSTANBULDAN -KARS'A tahmini yol 1500 km
    aracım 2010 model reno symbol 1,5 dcı 85 beygir
    tek şoför olucam araçta yolda fazla yorulmamak dinç ve uykusuz kalmak için neler tavsiye edersiniz
    birde en çok beni endişelendiren kalitesiz mazot almak yolda hangi istasyonlardan mazot almalıyım
    daha önce bu yolculuğu yapmış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Eylül 2011; 18:25:12 >

• geçen hafta sivasa gittim geldim çok yorulmadım
    total ve opetten mazot aldım ama sivastan sonra opet ve total karşıma çıkmıycak petrol ofisi var onunda mazotunu hiç almadım endişeliyim biraz
  • Sümbül 1500 km'de 1 buçuk depo benzin yaksa ilk depoyu İstanbul'dan doldursanız ikincisini de yine güzergah üzerinde merkezi bir yerden alırsanız problem olmaz diye düşünüyorum. Sonuncu depoyu da 2. aldığınız yeden alırsınız olay tamamdır. Yalnız sorun şu ki ancak mazotunuz bittiğinde mazot alabileceğinizden ötürü (sadece 3 depo ile gitmek için geçerli bu cümle) yazdıklarım birazcık zor gördündü şimdi gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 25 Ağustos 2011; 21:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Sümbül 1500 km'de 1 buçuk depo benzin yaksa ilk depoyu İstanbul'dan doldursanız ikincisini de yine güzergah üzerinde merkezi bir yerden alırsanız problem olmaz diye düşünüyorum. Sonuncu depoyu da 2. aldığınız yeden alırsınız olay tamamdır.

sümbül demeyin valla çok üzülür çalışmaz arabama sonra
    ben bir depo ile 1000 km yol yaparım ama kars ığdır ağrı van arası gezicez onu için biraz endişeliyim doğuda petrol ofisi var genelde
  • Hayırlı yolculuk dikkatli gidin uykunuz gelirse hemen mola verin yola devam etmeyin kalbiniz uyur anlayamazsınız.
    Akaryakıt için sıkıntı yapmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Hayırlı yolculuk dikkatli gidin uykunuz gelirse hemen mola verin yola devam etmeyin kalbiniz uyur anlayamazsınız.
    Akaryakıt için sıkıntı yapmaya gerek yok

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum saolun çok incesiniz
  • http://www.opet.com.tr/tr/HizliIstasyonArama.aspx?cat=3&id=32

burdan opet olan illere tıkayarak bakabilirsin.

ıgdır ve van da opet var gozukuyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "BMW" -- 25 Ağustos 2011; 21:51:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Merhaba arkadaşlar bu gece 02,00 gibi yola çıkmayı düşünüyorum
    İSTANBULDAN -KARS'A tahmini yol 1500 km
    aracım 2010 model reno symbol 1,5 dcı 85 beygir
    tek şoför olucam araçta yolda fazla yorulmamak dinç ve uykusuz kalmak için neler tavsiye edersiniz
    birde en çok beni endişelendiren kalitesiz mazot almak yolda hangi istasyonlardan mazot almalıyım
    daha önce bu yolculuğu yapmış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

Tavsiyem: Lütfen aşırı hız yapmayın.
  • kısa aralıklarla mola vererek gitmenizi öneririm. yolun sonuna doğru bu aralıkları daha da kısaltın. ve eğer mümkünse 1500 km gibi bir yolu eğer uzun yol konusunda çok fazla deneyiminiz yoksa iki ayrı günde iki parçada gidin. az bir yol değil. 1500 km dilek olay. uzun yol şoförleri bile bir yere çeker hafif kestirir ondan sonra devam eder bu yola.
  • iyi yolculuklar cihanair,
    sivasa kadar biliyorsundur zaten sivastan sonra erzincana kadar dikkat et hem yol çalışmaları var,
    hemde yollar son bir yılda cok bozuldu.güzergah belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

iyi yolculuklar cihanair,
    sivasa kadar biliyorsundur zaten sivastan sonra erzincana kadar dikkat et hem yol çalışmaları var,
    hemde yollar son bir yılda cok bozuldu.güzergah belli mi?

saol dostum çok dikattli olucam
    sivastan sonra zaten 500 km kalıyor onuda araçla hiç gitmedim yolun nasıl olduğunu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

http://www.opet.com.tr/tr/HizliIstasyonArama.aspx?cat=3&id=32

burdan opet olan illere tıkayarak bakabilirsin.

ıgdır ve van da opet var gozukuyor dostum

doğuda opet yok SUNPET var opetin yan kuruluşu
    ben opetten sadece hizmet olarak memnunum mazotu pek iyi değil
    öncelikle total bp ve shellden almaya dikkat edicem bakalım neler olcak yolda allah büyük
    birde çok tavsiye ettiler denk gelirse LUKOİLden alcam

• İyi uçuşlar kaptan.
  • eğer sivasa uğranmayacaksa üstyol olan tosya-merzifon-niksar-reşadiye-erzincan-erzurum yolu daha kısadır. petrol istasyonu sıkıntı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

eğer sivasa uğranmayacaksa üstyol olan tosya-merzifon-niksar-reşadiye-erzincan-erzurum yolu daha kısadır. petrol istasyonu sıkıntı değil...

sivasın içine girmiyoruz suşehri üzerinden gidiyoruz
    erzincan erzurum horasan kars
    petrol ofisi sevmiyorum ya nebilim yıllardır hiç almadım bana çok itici geliyor ama mecbur kalırsam alıcam mecbur
  • burada anlatılan herşeyden önce bir besmele çekmek ve insanın kendisini Allah'a emanet etmesi lazım. Allah yolunuzu açık etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

İyi uçuşlar kaptan.

eyvvallah kardeş saolllll
  • yolda tavsiye etceğiniz güzargahım üstünde dinlenme tesisi falan varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

burada anlatılan herşeyden önce bir besmele çekmek ve insanın kendisini Allah'a emanet etmesi lazım. Allah yolunuzu açık etsin.

allah razı olsun kardeşim tabiki öncelikle besmele çekcez yolumuz öyle çıkıcaz
  • evet aynı yol. erzincan refahiyede opet var (giderken solda) erzurum girişinde de yine opet var, karsı bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.