Şimdi Ara

Kars istanbul 1500 km yol hakkinda bilgisi olan varmi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz tecrübelerinizden paylaşabilir misiniz??? yolda giderken şunları yaptım iyi oldu şunları yaptım kötü oldu... bir de yolda ilginç olarak değerlendirdiğiniz birşeyler oldu mu ???
  • neden bu kadar yolu tek başınıza direksiyon sallayarak gelmeyi tercih ettiniz?
  • Gündüz uzun yol çok keyifli olur.

Özellikle yol kenarında güzel bir manzara olur fotoğrafını çekersin.

Bir ağaç altı, dere kenarı olur sağa çeker 1-2 saat piknik yapıp dinlenirsin.

Geçtiğin şehirlerin meşhur ürünlerini alır, yersin.

İstediğin noktada kafana göre mola verirsin.

Rahat rahat geze geze gidersin.

Amaç yolu bir an önce bitirmek değil, geze geze seyahat etmek olmalı.

Yoksa gece 1'de yola çık falan çok keyifli olmaz. Uykusuzluk adamı yorar.
  • Saat 01.00 da yola ciktik
    Bogazkoprusu uzerinde yaklasik 45 dk kadar trafige takildik sonra kopruyu gectik otobana girdik ben yolda calisma oldugunu biliyordum ama persembe gunu fazla trafik olmaz dedim ama gebze cikisina kadar fecii bir trafik vardi tam 2 saat orda takildim
    Neyse eski yoldan gittik ilk cikistan ciktik yola devam ettik adapazari girisinde dinlenme tesisi var orda sahur yaptik yola ciktik

Yolda cok yol calismasi var oZellikle amasya sivas arasi
    Uyumamak icin nescafenin soguk kahvesini ictim berbat birseydi benim midemi bozdu cay ve enerji iceci ictim bol bol rahat giyindim bu cok onenmli
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

neden bu kadar yolu tek başınıza direksiyon sallayarak gelmeyi tercih ettiniz?

Esim annem babam ve ben vardik aracta bir ben arac surmeyi biniyorum onun icin tek sofor geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

güzel tecrübe olmuştur sizin için. arabayı çok daha iyi tanımışsınızdır. sağ salim gelmişsiniz geçmiş olsun.

Tesekkur ederim
    Arabam masallah tik demedi
  • arcınız ne kaç yaşında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

http://www.opet.com.tr/tr/HizliIstasyonArama.aspx?cat=3&id=32

burdan opet olan illere tıkayarak bakabilirsin.

ıgdır ve van da opet var gozukuyor dostum

doğuda opet yok SUNPET var opetin yan kuruluşu
    ben opetten sadece hizmet olarak memnunum mazotu pek iyi değil
    öncelikle total bp ve shellden almaya dikkat edicem bakalım neler olcak yolda allah büyük
    birde çok tavsiye ettiler denk gelirse LUKOİLden alcam

ayrıca karsa giderken ığdırdan geçmiyorsunuz :) ığdırlıyım ordan biliyorum.

ayrıca erzurumda depoyu doldurursan sıkıntı olmaz hocam erzurum kars arası çok bişi değil zaten ki karstata bütün marka firmalar var.

• Karsa bu hafta opet acilmis yarin depoyu fullluycem :::))
    Aracim 2010 model reno symbol 1.5 dci
    Bu arada 1450 km yol yaptim 4 kisi arabanin bagaji full dolu yolculugun buyuk kisminda klima acikti
    Toplam 275tl mazot yakti bunun 3 saati trafik :::))) nasil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

quote:

öncelikle total bp ve shellden almaya dikkat edicem bakalım neler olcak yolda allah büyük

ayrıca erzurumda depoyu doldurursan sıkıntı olmaz hocam erzurum kars arası çok bişi değil zaten ki karstata bütün marka firmalar var.

Karsta aytemiz var sahibi karsli
    Petrol ofisi var birde opet acilmis
    Bp ve shell yok malasef

• quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

quote:

Karsta aytemiz var sahibi karsli
    Petrol ofisi var birde opet acilmis
    Bp ve shell yok malasef

• ama havası çok güzel ya biraz soğuk ama
  • Vw =Wc
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 27 Ağustos 2011; 21:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

Güncel symbol dizel 85bg çıktığı sırada renault tüketim testi yapmıştı. 3.15 l/100km çıkmıştı. Tam depo ile 1700km menzil. Siz iyisi mi gazı okşayın, oraya varana kadar benzinliği unutun.

hocam o test verilerini ben biliyorum 1450 km yol yaptı o testte test noter huzurunda yapıldı
    bende 1450 km yol yaptım 275 tl mazot yaktım ama test yapılan araçta bir kişi var bende 4 kişi ve full çakılı bir bagaj klima açık bu etkilemiştir illaki değerleri ama genede az yaktım diye düşünüyorum ortalamaya vırsan 20 kuruş bile değil birde mazot çok pahalı 3,95 tl ye nazot aldım ya sivastan
  • quote:

quote:

Güncel symbol dizel 85bg çıktığı sırada renault tüketim testi yapmıştı. 3.15 l/100km çıkmıştı. Tam depo ile 1700km menzil. Siz iyisi mi gazı okşayın, oraya varana kadar benzinliği unutun.

hocam o test verilerini ben biliyorum 1450 km yol yaptı o testte test noter huzurunda yapıldı
    bende 1450 km yol yaptım 275 tl mazot yaktım ama test yapılan araçta bir kişi var bende 4 kişi ve full çakılı bir bagaj klima açık bu etkilemiştir illaki değerleri ama genede az yaktım diye düşünüyorum ortalamaya vırsan 20 kuruş bile değil birde mazot çok pahalı 3,95 tl ye nazot aldım ya sivastan

Fakat 37 litre yakmış 1450 kmde. 1700km depoda kalan da harcansaydı kaç km olurdu hesabı.
    Ama tabii ki haklısınız, o değer ancak klima kapalı sabit hız tek kişi gibi şartlarla gerçekleşebilecek bir değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 27 Ağustos 2011; 21:49:51 >

• quote:

quote:

quote:

Fakat 37 litre yakmış 1450 kmde. 1700km depoda kalan da harcansaydı kaç km olurdu hesabı.
    Ama tabii ki haklısınız, o değer ancak klima kapalı sabit hız tek kişi gibi şartlarla gerçekleşebilecek bir değer.

şuanki mazot fiyatına göre en az yakan araç sanırım benim arabam
    renonun sevdiğim tek yönü bu zaten az yakıt

• Suanda kars sarikamistayim yarin sabah yola cikiyorun
    Kars istanbul yolunu kullanan varsa tavsiye bekliyorum yollar nasil arkadaslar
  • En son Cihanair isimli forumdaş o tarafa gitmişti.

Kendisine sormakta fayda var. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.