Şimdi Ara

Karşılaştırma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir tv almayı düşünüyorum ancak 2 model arasında kaldım.İlk başta samsung 40D5500 modeli cazip görünüyordu şu an ise aklıma panasonic TX-P42S30E modeli takıldı(vatanda kampanya ile 1350 liraya kadar düşmüş.).Ama şöyle bir durum var biri Led Tv birisi Plazma,hangisi doğru seçim olur?Televizyona herhangi bir konsol bağlamayacağım sadece sd yayınlar ve hdd üzerinden HD film dizi izleyeceğim.Sizce hangisi daha iyi bir çözüm olur?(Not:Eğer bu fiyatlar çerçevesinde sizin önereceğiniz başka modeller varsa onlara da bir göz gezdiririm.)

• dostum bu cihazlar kıyaslanmaz bile panasonic çok daha iyi

samsungun led+ince oluşu,plazmaya eski teknoloji gözüyle bakılması aman kafanı karıştırmasın,sen çoğunlukla film izleyeceksin gerçek görüntülere ihtiyacın var

bütçeyi biraz daha arttırabilirsen panasonic gw da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarovich -- 31 Temmuz 2011; 21:23:37 >
  • zarovich'e katılıyorum. Bu iki TV'yi kıyasklama bile, Panasonic açık ara farkla önde gider. Kaldı ki plasma hala görüntü kalitesi adına en iyi performansı sunan TV'dir.
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlar için yorumları okumadan önce panasonic i almıştım.Biraz önce de servis gelip kurulumunu yaptı görüntüden odukça memnunum hdd mi bağladım hd filmlerde çok çok iyi bir performansı var,standart yayınlar bile beklediğimden iyi görünüyor oldukça memnun kaldım.
  • Çok doğru seçim olmuş, iyi günlerde ve güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Seçim konusunda yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.