Şimdi Ara

Karsilikli iki kisinin birbirini aramasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb. Ne zamandandir merak ettigim ve en son bugun basima gelen bir konuyu sizlere sormak istedim 5 yildir gorsmedigim bir arkadasim var telefon numarasini bile rehberimden silmisim ama ben onda kayitlimiyim bilmiyorum arada gizli numaradan cagrida aliyorum sadece bahse konu arkadasin beni gizliden arama olasiligi yuksek.
    Sorum şu instagrami telefonuma ilk defa kurdum ve aklima geldi bahse konu arkadas ve adini yazdigim gibi pat diye karsima cikti?? Yani o isimde binlerce kisi var ve telefonumda facebookta ekli degil ama nasil olduysa 2. Sirada o arkadasi cikardi acaba bahse konu arkadas oda beni intagramda arama yaptigi icinmi bende adini yazdim cikti yoksa telefonunda kayitlimiyim ve birde ayni olay facebookta da oldu ayni isim okadar cok iken o arkadasimi hemen bana neden buldu. Benim sahsi dusuncem iki kisi birbirinin adini arama yaparsa sitede bunlari tespit edip birbirini bulmasini kolaylastiriyor yoksa tek tarafli ben ne isimler aradim cikmiyor bi turlu. Biraz uzun oldu hakkinizi helal edin. Cevaplariniz icinde simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.