Şimdi Ara

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
5
Favori
8.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sozman1

Karşınızda Android One'ın yeni temsilcisi: General Mobile GM 5 Plus

Yani 1 ay sonra geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unflattering U kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal

• 1000 tl altı dedıler. Bin tl olarak 999 tl yı kast edıyorlarsa ayıp valla. Bu İnsanları resmen salak yerıne koymaktır
  • 899 lira ile piyasaya girerse müthiş satış başarısı yakalar. 999 TL ve üzeri fiyat olursa insanlar o zaman alternatif modeller bakmaya başlarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzaffer Bey 999 TL ile çıkarmayı planlıyoruz demişti röportajında. Gönül ister ki 899'dan çıksın ama pek ümitlenmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Muzaffer Bey 999 TL ile çıkarmayı planlıyoruz demişti röportajında. Gönül ister ki 899'dan çıksın ama pek ümitlenmemek lazım.

Valla başka bir gm yöneticisi de bin lira altı dedi hocam. Bin lira ile rekor kırmak zor bu cihazda. Hadi bir sd801 olsa neyse.

Asıl söylemek istediğim General Mobile facebook sayfası fiyat bir kaç güne açıklanacak dedi. Bakalım fiyat açıklansın 1000 lira olursa beklemem. Ayrıca sitede vs telefonun işlemci kısmına değinilmemiş hiç. Yani snapdragon 617 vs yazmıyor. Belki son üründe farklı olabilir, küçük bir ihtimal
  • swat57 kullanıcısına yanıt
    801 eski bir işlemci zaten o işlemci ile gelse kötü olurdu. Sd 617 ile gelecek kesin olarak. Gayet f/p cihazı olur 999 TL ile gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Muzaffer Bey 999 TL ile çıkarmayı planlıyoruz demişti röportajında. Gönül ister ki 899'dan çıksın ama pek ümitlenmemek lazım.

Valla başka bir gm yöneticisi de bin lira altı dedi hocam. Bin lira ile rekor kırmak zor bu cihazda. Hadi bir sd801 olsa neyse.

Asıl söylemek istediğim General Mobile facebook sayfası fiyat bir kaç güne açıklanacak dedi. Bakalım fiyat açıklansın 1000 lira olursa beklemem. Ayrıca sitede vs telefonun işlemci kısmına değinilmemiş hiç. Yani snapdragon 617 vs yazmıyor. Belki son üründe farklı olabilir, küçük bir ihtimal

Katılıyorum size. 999 TL ye çıkarsa bende almam 4G ile devam ederim. 1200 1300 seviyesinde LG G4 bulunuyorken 1000 TL ye bu cihazı almak mantıklı olmaz. Ama 899 TL olursa insanlar daha kolay yanaşır cihaza ve iyi satış da yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

general Mobile gene yapmış iyi bir telefon. Ayrıca bu telefonu pahalı falan da değil. sizin satın alma gücünüz azalmışsa bunun sorumlusu bu şirketler değil,ülkeyi yönetenlerdir.

hll knk, sen kurtarırsın artık memleketi.
  • Bu telefon bin liradan çıkarsa ölü doğmuş sayılır. Zira 1.250 liraya LG G4 bulunabiliyor şuan. Bir kaç ay sonra daha da düşer G4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 11 Mart 2016; 14:38:12 >
  • Bana da 200 Lira daha verip LG G4 almak daha mantıklı geliyor. Ama LG G4'ünde (Kullanıcı yorumlarına gore) bataryası çok kötü. İşin bu yanı düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşralı

Bana da 200 Lira daha verip LG G4 almak daha mantıklı geliyor. Ama LG G4'ünde (Kullanıcı yorumlarına gore) bataryası çok kötü. İşin bu yanı düşündürüyor.

Daha iyi kamera, daha hızlı işlemci, çıkarılabilir batarya vs gibi özellikler için gözardı edilebilir.

• 117 ₺ Bi para ve 60 tl chip param var.Bimeks'e Gelmesini bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

general Mobile gene yapmış iyi bir telefon. Ayrıca bu telefonu pahalı falan da değil. sizin satın alma gücünüz azalmışsa bunun sorumlusu bu şirketler değil,ülkeyi yönetenlerdir.

hll knk, sen kurtarırsın artık memleketi.

Nemrud’un askerleri İbrahim peygamber’i mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış.

Bu sırada göklere kadar varan ateşe doğru bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile telaşla gidiyormuş. Başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş:

– Acele ile nereye gidiyorsun?

Telaşla yetişmeye çalışan karınca, ağzındaki bir damla suyu ellerinin arasına alıp cevap vermiş:

– Haberin yok mu? Nemrud, İbrahim peygamberi ateşe atacakmış. Meydana ateşin olduğu yere su götürüyorum.

Diğer karınca kahkahalarla gülerek demiş ki:

– Senin yanan büyük ateşten haberin yok mu? Ateşe hiç bakmadın mı? Ne kadar büyük, senin bir damla suyun ateşe ne yapabilir ki?

Bir damla su taşıyan karınca:

– Olsun, hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır.

• Fiyatı beni LG G4'e itiyor, GM 5 Plus'ı almak istiyorum ama, 1000 liraya satılırsa android one'a buruk bir hoşçakal yaparak LG G4'e giderim.

199 Euro yani 636 TL'ye (güncel kur) sattığınız aynı ürünü pazar farkından dolayı (+vergiler (%18 desek kabaca) = 700 küsür TL (hadi avrupadaki vergileri de düşmedik) ) üstüne 250 TL gibi uçuk bi fiyat bindirerek 1000 TL'ye satarsanız, eh kusura bakmayın, bunun artık telefonun özellikleriyle falan bi alakası kalmaz. Tertemiz enayi yerine koymaktır bu.

1000 TL için bu fiyata iyi diyen ve fiyatı 1000-1100 TL arası tahmin eden arkadaşlara da bi sözüm olucak, sizden 2 şer toplamaları lazım. 1000 az sizin için. aferin, aynen bu yolda devam edin
  • LG G4'ün 1200 TL olduğu yerde yurtdışı fiyatı 199 olacak bu telefonun TR fiyatı maksimum 800 TL olmalıdır. Daha yüksek olursa ellerinde patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nozich

Fiyatı beni LG G4'e itiyor, GM 5 Plus'ı almak istiyorum ama, 1000 liraya satılırsa android one'a buruk bir hoşçakal yaparak LG G4'e giderim.

199 Euro yani 636 TL'ye (güncel kur) sattığınız aynı ürünü pazar farkından dolayı (+vergiler (%18 desek kabaca) = 700 küsür TL (hadi avrupadaki vergileri de düşmedik) ) üstüne 250 TL gibi uçuk bi fiyat bindirerek 1000 TL'ye satarsanız, eh kusura bakmayın, bunun artık telefonun özellikleriyle falan bi alakası kalmaz. Tertemiz enayi yerine koymaktır bu.

1000 TL için bu fiyata iyi diyen ve fiyatı 1000-1100 TL arası tahmin eden arkadaşlara da bi sözüm olucak, sizden 2 şer toplamaları lazım. 1000 az sizin için. aferin, aynen bu yolda devam edin

199 euro= 636 lira

636*1.18(kdv)*1.25(otv)=938 lira

Gerisi GM payi.

• 999 tl olursa süpheyle bakıyordum ama
    general mobile 4 N incelemesini görunce bu fıyatta önemsız oldu. Bu fıyata gore guncellemelerın hemen gelmesı hosuma gıttı. Su an ıphone 5 kullanıyom. Gucellemerın gelmesıne alıstım. Allah ızın verırse alıcam.

• Güncelleme olayı önemli ama Avrupa fiyatının düşük Türkiye fiyatının Avrupa fiyatına kıyasla pahalı olması canımı sıktı.

• Malzeme kalitesi umarım iyidir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.