Şimdi Ara

Karslılara karşı olan önyargı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
5
Favori
48.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tanıdığım karslı tam bir bir şey çocuğu...
  • Erzincan , Kars , Bayburt, Niğde , ve kürtlerden nefret ediyorum bende
  • Benim adanali ve kurtlere olan onyargim yarisir , sonrada cingeneler gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var arkadaş.kars'tan adam çıktığı nadir görülmüştür.Ordu'lu,Kars'lı,Sakarya'lı..bunlar yaramaz adamlar.
  • genetik
  • Ön yargı falan değil 2 karslı tanıdım birisi çok dengesiz birisiydi diğeride dolandırıcydı. Karslılardan bi ... olmaz kısaca gördüğün yerde yolunu değiştiriceksin
  • karşılıklara karşı önyargı diye okudum şimdi gidiyorum

• Memleket çekiştirmeleri amele işi, zamanınızı boşa harcamayın gençler

• Karslilar hırsız olur derler. Bendeki ön yargı Kürtlerin tamammi izmir trabzon rize insanını sevmem.
    He bide ordudan çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allahdiyenspen -- 16 Ocak 2014; 10:19:36 >
  • İstanbulluların alayı kürtmüş öyle duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

Çok kez karşılaştım bu durumla.En son bugün tekrar olunca size sorayım dedim.Nedeni nedir bu durumun?

Babam karslılarla iş yapmayı sevmez.abim karsta askerlik yaptı gelince demediğini bırakmadı.Bende bu zamana kadar 3-4 karslı tanıdım hepsi dengesizdi.Bugün bulunduğum bir ortamda tartışma çıktı.Karslı değil misiniz hepiniz aynısınız dedi tartışanlardan biri.Sizde de var mı böyle bir önyargı?

Var.
  • Vay be ne şerefsizliğimiz kalmış, ne onurumuz, ne hırsızlığımız, ne .. çocukluğumuz bunları diyen insanlar eminim çok düzgün insanlardır
  • Benim dede tarafı garsın ilk kürtlerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Siirt, bitlis, diyarbakır, muş, ağrı, van. Karslı tanımadım ama onlarında farkı olduğunu sanmıyorum.

Hiçbirinden hayır gelmez. Ön yargım yoktu ama yaptığım arkadaşlıklardan sonra önyargı başladı.

bak kardeşim kürt değilim ama emin olki bitlis , muş diyarbakır kürtlerinden ve zazalarından asla zarar gelmez diğer illerdeki kürtlerdende zazalardanda zarar gelmez, karslılara karşı bir önyargı yok yavşak oranı fazla gerçektende yinede tamamı yavşak değil ama kürtlere karşı önyargı var
    hem söylesene sen bi nerelisin ya ? memleketini görelim ? ne yani sırf sen türksün ve diğerleri türk değil diye onların memleketi adam olmuyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunyoksorunbu -- 3 Mart 2015; 22:44:47 >

• içimizdeki karslılar
  • Kars Vegas Digor Texas

• Bende karslıyım ama delikanlı adamım

• Genelleme yapan arkadaşlar nereli ? Merak ettim doğrusu. Memleketlerini yazsınlar ben de ülkeme, Türkiye'nin dünyadaki imajına, çağ atlamamıza, medeni bir toplum olmamıza, refah seviyemizin yükselmesine, insani vicdani ve ahlaki değerlerin ülkemde gelişimine ne gibi katkıları olmuş bir öğreneyim. Genelleme yaparak memleketin tüm hırsızı arsızı namussuzu kötü insanları sanki Karslılar gibi yazıp insanlara bunu düşündüren, bunu yayan, gıybetini yapan kimselere sözüm tüm Karslılar'dan helallik istemek durumunda kalabilirsiniz. Bunu yayan gıybetini yapan da kendisinin inançlı bir insan olduğunu düşünüyorsa vebal altındadır. O yüzden her memleketin iyisi kötüsü olabilir. Tavsiyem, insanları sahip olduğu değerlere göre değerlendirilmesidir. Kars'lı ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: CokSiskoyum

Şimdi ırkçı falan demeyin, kendi düşüncemi söylüyorum. Sadece Karslılar değil, bütün kürtler bana itici geliyor. PKK'lı olsun, olmasın farketmez. Kürtlerin olduğu her yerde bir kötülük oluyor.

Karslıların çogu Azeri oluyor.

Kars'ta azeriden çok terekeme vardır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.